Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Szarvasi el√Ķad√°som

HozzŠszůlŠsok

# | harcos anya harcos anya - 2010 08 04 ¦ 10:30:25
Tegnap este megn√©ztem....lebilincsel√Ķ st√≠lusban, lend√ľletesen besz√©l Imre: √©rthet√Ķ, tiszta vil√°gos gondolatok ,mondanival√≥...GRATULA!!
ti pedig terjesszétek!!!,mint a MAG-ot...én már megtettem..;)
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 04 ¦ 13:15:34
Kedves Imre!

El√Ķzetesen szeretn√©m elmondani magamr√≥l, hogy soha, semmif√©le p√°rt tagja nem voltam √©s nem vagyok, a Jobbik√© sem. Mindig is az √∂n√°ll√≥ gondolkod√°sra k√©pes, f√ľggetlen emberek √°lltak hozz√°m k√∂zel, akiknek nem egy p√°rt adta ki utas√≠t√°sba, hogy mik√©nt is kell gondolkodni. Term√©szetesen nem kiz√°rt, hogy a j√∂v√Ķben t√°rsuljak valamely mozgalomhoz, de annak nagyon tiszt√°nak kell lennie, az elm√ļlt 20 √©vem sor√°n ilyennel nem tal√°lkoztam.

De amire ki szeretnék térni a videója kapcsán. Teljesen megdöbbentett a Gaudi-Nagy Tamásról és a Morvai Krisztináról szóló mondatai, akik élharcosainak adták ki magukat Budaházy kiszabadításáért.

Na sz√≥val egyre jobban er√Ķs√∂d√∂tt bennem az, amit √Ėn t√∂bbsz√∂r is hangoztat, hogy "senki √©s semmi nem az, mint akinek/aminek l√°tszik".

A vide√≥j√°ban eml√≠tette, hogy √∂t √©ve √©gette meg mag√°t, addig fogalma sem volt r√≥la, hogy mi t√∂rt√©nik. √Čn n√©gy √©ve √©gettem meg magam a "magyar" GAZS√ĀGszolg√°ltat√°sban, ami az√≥ta is √©get. Na √©n ett√Ķl fogva tal√°n csak azt hiszem el a "k√∂zszolg√°lati" √©s a kereskedelmi TV-knek, hogy ma √©ppen milyen nap van, kedd, vagy szerda, de m√©g annak is ut√°na n√©zek a napt√°rban. Teh√°t h√≠rekr√Ķl csakis a net n√©h√°ny oldal√°r√≥l inform√°l√≥dom.

Eml√≠tette a vide√≥n elhangzott besz√©d√©ben a k√∂vetkez√Ķt:

"Amíg kétségek között vagy, nem tudod, hogy kivel beszélsz"

Úgy vélem, hogy nagyon sok átb ... tt ember él ebben az országban, akik pedig vágynak az igaz szóra.

Kedves Imre!

Tal√°n sokak nev√©ben k√©rdezem a k√∂vetkez√Ķt √Ėnt√Ķl. Melyek azon emberek ism√©rvei, akik t√©nyleg azok akik, akiknek val√≥ban hinni lehet, akik nem h√°ts√≥ sz√°nd√©kkal mondj√°k azt amit mondanak, akik nem bort isznak √©s vizet pr√©dik√°lnak? Sz√≠vesen olvasn√©k, - de tal√°n m√°sok is - neveket, hiteles emberek neveit, akikre √©rdemes odafigyelni.

Feltételezem azt, hogy neveket nem szeretne írni, már az is nagy segítség lenne, ha például megírná a hiteles emberek ismérveit, akik tényleg azok, amiknek látszanak.

Köszönettel: Csiza Csaba, aki teljes mértékben az, akinek látszik.

(Egy k√∂z√∂ss√©gi port√°lon sok inform√°ci√≥ van r√≥lam, a saj√°t nevemn√©l, ha valakit √©rdekelne. Ez nem √∂nrekl√°m akart lenni, mind√∂ssze az ottani soraim, dolgaim, teljesen √Ķszint√©k)
# | foispan foispan - 2010 08 04 ¦ 14:15:06
V√©gign√©ztem. √Črt√©kes gondolatok, n√©mi friss inform√°ci√≥val. Olvasom a honlap minden √≠r√°s√°t √©s hozz√°sz√≥l√°sait, az√©rt b√°torkodtam ezt a kicsit modortalan sz√≥fordulatot haszn√°lni az el√Ķz√Ķ mondatban. A haz√°nkban foly√≥ diszn√≥s√°gok az√©rt ismertek a vil√°g m√°s pontjain, m√°rmint a felvil√°gosultabb elm√©knek. T√∂rt√©nt egyszer Tumb√°ban, amikor iskolafog√°szatra kellett vinni a gyermekeimet. A fog√°sz iraki arab, az asszisztens t√∂r√∂k n√Ķ. K√©rdezi az orvos, hogy honnan j√∂tt√ľnk. V√°lasz: Magyarorsz√°gr√≥l. Maguk zsid√≥k??? Nem, mi magyarok vagyunk. Csak az√©rt k√©rdeztem, mert onnan csak zsid√≥k szoktak j√∂nni Sv√©dorsz√°gba. Nem nagyon tudtam megc√°folni...:(
# | GERRY GERRY - 2010 08 04 ¦ 15:58:49
Szervusz Csaba (aki teljes mértékben az, akinek látszik) :D

Ha nem haragszol, akkor maradnék a tegezödésnél, ha jól megnézel, akkor láthatod, hogy én is az lennék akinek látszom.

Igaz, a közösségi portálokon nem látszom, mert - tudod - az a sok-sok ember engem zavarna, meg a sok-sok kukkoló is (vannak ám!) De föleg azért nem megyek közösségi portálra, mert ott elkezdeném magam festeni... az meg nem lenne jó.

Félre a tréfával, itt már megszoktam és valamennyire megismertek az itt beregisztráltak persze én is öket.
Azért - egyszer kíváncsi lennék arra, ha az itt olvasók írnának rólam egy rövid véleményt, mennyire fedné a saját kis énképemet?
De tal√°n jobb ha nem tudom meg soha...

Ami téged illet és ahogy írsz, elképzelhetö, hogy pont olyan vagy amilyennek leírva láttatod magad, de akkor sem lehetsz biztos abban, mások szemében is ugyanez a képed jelenik meg. Ezért talán nem is fontos a dolog. A fontos az, hogy önmagadat ismerd meg és saját véleménnyel legyél a világról.

Most j√∂tt el az ideje, hogy le√≠rjam mi√©rt is d√∂nt√∂ttem √ļgy, hogy "billenty√ľtollacsk√°t" ragadok...

Ezért a mondatrészért: "...már az is nagy segítség lenne, ha például megírná a hiteles emberek ismérveit, akik tényleg azok, amiknek látszanak."

M√°ris √≠rok Imr√©nek, hogy engem ki ne hagyjon v√©letlen√ľl (lehet n√©v szerint is), amikor v√°laszol neked! Persze nem hagyhatja ki a t√∂bbi Admint √©s regisztr√°lt tagot sem. Sajnos bele kell √≠rnia a list√°ba azt a n√©h√°ny √°ltalunk nem igaz√°n kultiv√°lt √©s k√ľl√∂nb√∂z√∂ √°lneveken bereggel√∂, minket s√©rteget√∂ egy√©nt is akik - a saj√°t v√©lem√©ny√ľk szerint - folyamatosan igazukat hangoztatj√°k ha kell ha nem...

Egy kis segítséget azért tudok neked mondani:
Politikusoknak, Jogászoknak - ha kérdeznek se hidd el egyetlen szavukat!
A magam részéröl, maradok a tudatalatti jelzéseimnél és a HIT mellözésénél.
A bizalom az egyetlen luxus amit megengedek magamnak, neked is ezt javaslom.
Ez, egyfajta √∂nv√©delem √©s az √©vek tapasztalata alak√≠tja ki a m√°sodik v√©delmi vonalat. A harmadik a saj√°t v√©lem√©nyez√©s k√©pess√©ge. Ezt fejleszd ki √∂nmagadban. Besz√©lgess - ez√©rt vannak itt sokan - azokr√≥l a dolgokr√≥l amit olvasol, √≠rd meg nek√ľnk amit hallott√°l √©s nem tudod mit gondolj r√≥la, k√∂z√∂sen esetleg meg tudunk v√°laszolni n√©h√°ny k√©rd√©st, tal√°n m√©g annak megold√°s√°ra is megkapjuk a lehet√∂s√©get...

√ľdv
gerry
# | aragorn aragorn - 2010 08 04 ¦ 16:43:09
Kösz Gerry!
Szeretlek... de ahogy l√°tom ez egyoldal√ļ mint Virgil √©s a csell√≥ja k√∂z√∂tt...:P
# | enid enid - 2010 08 04 ¦ 17:08:34
Csizi Csaba!
Istenhozott az oldalon!

En szemely szerint ugy vagyok vele, hogy ha magamrol akarok beszelni akkor mindig masrol beszelek... ;) (Fontos ennek a megertese) Nem adom meg az egonak a lehetoseget.
Ha valakit szeretnek megismerni hasonlo modon jarok el.

Hogy masok mit gondolnak rolam, nem ram tartozik... az o gondjuk.

itt mod van sok jo eszmecserere ilyen forrasbol-forrasba alapon is
:)
# | GERRY GERRY - 2010 08 04 ¦ 18:06:52
aragorn - a csell√≥ rendkiv√ľl simul√©kony egy zeneszersz√°m! K√ľl√∂n√∂sen egy Virgil (na j√≥ akkor virgin) kez√©ben... na csak ker√ľlj a k√∂zelembe!;)
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 04 ¦ 20:04:33
Kedves GERRY és Többiek!

Úgy értettem, hogy tényleg az vagyok, akinek látszom :) (legalábbis remélem), hogy nekem soha nem adta egy párt sem utasításba, hogy hogyan is kellene gondolkodnom, tehát soha semelyik párt tagja sem voltam. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy valamivel is rosszabb ember lenne nálam, aki valaha belépett bármelyik pártba, mert bizony nagyon sok embert megvezetett, átb ... tt a hazug média, a politikusok.

Nem akartam ide belinkelni a saj√°t weboldalamat, ha valakit √©rdekel, megtal√°l egy k√∂z√∂ss√©gi port√°lon, ha valaki elolvasn√°, √©rezhetn√©, hogy √©n mondom amit √©rzek, √©s kend√Ķzetlen√ľl. Nekem a GAZS√ĀGszolg√°ltat√°ssal gy√Ľlt meg a bajom, az ottani b√Ľn√∂z√Ķkkel. Ma √©pp 5 levelem j√∂tt, 2 b√≠r√≥s√°g, 2 √ľgy√©szs√©g, 1 gy√°mhivatal, sz√≥val nem unatkozom, de √©n sem hagyom b√©k√©n a b√Ľn√∂z√Ķ b√≠r√≥kat, √ľgy√©szeket, rend√Ķr√∂ket, az a minimum, hogy a nev√ľk√∂n nevezzem a b√Ľncselekm√©nyeikkel. Persze az "igazs√°gszolg√°ltat√°s" b√Ľn√∂z√©se √©s a politikai elv√°laszthatatlan, csakis b√Ľn√∂z√Ķi politikai vezet√©s enged meg √©s tart fenn mag√°nak b√Ľn√∂z√Ķkb√Ķl √°ll√≥ GAZS√ĀGszolg√°ltat√°st, hiszen √©rdeke azt fenntartani.

El√Ķz√Ķ bejegyz√©sem aprop√≥j√°t az adta, hogy nagyon szimpatiz√°ltam √©s szimpatiz√°lok Budah√°zy Gy√∂rgy gondolataival, na mondom magamban, hogy mennyi mindent megtesz Morvai √©s Gaudi a kihozatal√°√©rt, erre v√©gign√©zem Imre vide√≥j√°t, azt√°n el√©g √©rdekes dolgokat hallottam. Emiatt is k√©rdeztem m√°r r√°, hogy mik az ismertet√Ķjegyei egy hiteles embernek.

√údv√∂zl√∂k minden idel√°togat√≥ j√≥sz√°nd√©k√ļ embert, √©s k√∂sz√∂net Imr√©nek ez√©rt a fantasztikus weboldal√©rt.
# | hamu hamu - 2010 08 04 ¦ 21:26:12
hallgatom az el√Ķad√°st: "ne igy√°l t√∂bb s√∂rt..." :)
# | Ata Istar Ata Istar - 2010 08 04 ¦ 21:40:46
Kedves Imre!


√ögy gondolom, hogy rendk√≠v√ľl korrekt amit csin√°lsz. Ez j√≥, nagyon j√≥!

Biztos vagyok benne, hogy a benn√ľnk √©s k√∂r√ľl√∂tt√ľnk hat√≥ Isteni er√Ķk egyre fokozottabban √°tveszik, √°tvehetik a hangs√ļlyt. Ehhez persze kell a napi szint√Ľ felel√Ķss√©gteljes √©s komoly d√∂nt√©s, hiszen ez nem b√°bumozgat√°s!!! ( Azt az "√°rny√©khatalom" csin√°lja.)
Az igazs√°g-keres√©s tekintet√©ben a vil√°g mindenf√©le megmozdul√°sa csak m√©g ink√°bb induk√°lja benn√ľnk az EGYETLEN l√©nyeges v√°gyat, ami pedig az √∂r√∂k- L√ČLEKb√Ķl buzog. Ha ez √≠gy van - m√°r pedig √≠gy van - akkor annak hat√°sa √©s eredm√©nye is van (volt is √©s lesz is √∂r√∂kk√©)!

Ma nagyon komoly es√©ly van arra, hogy √ļgymond: az eg√©sz emberis√©get 'meg lehessen menteni' - els√Ķsorban szellemi-lelki √©rtelemben v√©ve. Egyr√©szt vannak emberek vagy k√∂z√∂ss√©gek akik ezen tudatosan dolgoznak, m√°sr√©szt van rengeteg ember, aki √∂nk√©ntelen√ľl "r√°-rezon√°l" minderre - √ļgymond "√∂n√°ll√≥an dolgozik a j√≥ √ľgy√∂n".

Mindaz, amit az ego-val, a b√Ľnfogalommal, a l√©lek halhatatlans√°g√°val kapcsolatban elmondt√°l az ( jelenlegi tud√°som szerint) nagyon helyt√°ll√≥. A r√©szletek most itt nem fontosak. A szellemi aktualit√°sokban az ember m√©g ink√°bb √©s m√©g pontosabban kaphat ir√°nymutat√°st.

M√°sik nagyon fontos amit mondt√°l: "Nem kell f√©lni!" Lehet √©s kell is okosnak lenni (okkal √©lni), gondosnak, el√Ķrel√°t√≥nak lenni, de f√©lni? NEM kell, nem kellene. Akkora t√∂rv√©nyszer√Ľs√©gek hatnak k√∂r√ľl√∂tt√ľnk √©s benn√ľnk √©s olyan biztosan √©s pontosan, hogy azt h√©tk√∂znapi tudattal fel se √©rj√ľk! De nem ismerj√ľk t√©nyleges szabads√°gfokunkat sem!!! Na ez√©rt is vannak sajna kr√≠zishelyzetek. Voltak√©pp az emberis√©g tanul√°si √©s tudatosod√°si folyamat√°r√≥l besz√©lhet√ľnk, melynek sor√°n mindenki teszi amit tud vagy tudni v√©l, amiben hisz vagy nem hisz.

Lassan de biztosan a tudom√°ny is igazolja a tudat √©s anyag m√©lyrehat√≥ √∂sszef√ľgg√©seit. Az emberis√©g tagjai k√∂z√∂tt l√©trej√∂n egy "kritikus elv√°laszt√≥d√°s" mely bevonzza ezeket az irdatlan erej√Ľ t√°rsadalmi √©s geol√≥giai, bio-szferikus √©s kozmikus v√°ltoz√°sokat. Sok ember ezek l√°tt√°n elkezd spekul√°lni. J√∂n az ego, r√°helyezkedik a t√©r-id√Ķ s√≠kra √©s elkezd m√©regetni, latolgatni: hogy j√≥ neki, hogy tudna ebb√Ķl j√≥l kij√∂nni? Sehogy..... :), illetve egyetlen m√≥don: L√ČLEK-JELENL√ČTTEL, tudatos √©s intelligens m√≥don, √∂nmaga odaad√°s√°val, napi szint√Ľ odafordul√°ssal a Teremt√Ķ fel√©, √ĖNMAGA legnagyobb m√©lys√©ge fel√©, ez√°ltal a MINDENS√ČG fel√© amellyel val√≥ kapcsolat√°nak milli√≥szorosan m√©ly tudat√°ra - r√° fog √©bredni!

Mindez az √©bred√©s lehet nagyon nagyon kem√©ny, vagy esetleg kev√©sb√©, folyamatos vagy vill√°mcsap√°s- szer√Ľ - teljesen az egy√©ni lehet√Ķs√©gekt√Ķl, adotts√°gokt√≥l f√ľgg√Ķen, ugyanakkor nagyon sok kollekt√≠v vonatkoz√°ssal! Hiszen √∂sszetartozunk m√°sokkal...

A hatalmas kr√≠zisben azok csap√≥dnak leger√Ķsebben a szikl√°khoz, akik a centrifug√°lis hat√°sok miatt a legk√ľls√Ķ peremek fel√© sodr√≥dnak, mert nincs k√∂zep√ľk vagy mert nincsenek tudat√°ban annak, tudatukban nincs ott a MAG, a k√∂z√©p ereje!

Szerintem e tekintetben is helyes amit teszel, mert az IGAZS√ĀG keres√©se √©s felfejt√©se r√©v√©n √©s ennek a folyamatnak a nyilv√°nos, vil√°gos v√°llal√°sa ment√©n seg√≠thetsz m√°soknak is, hogy a tudatuk sokkal jobban mint eddig valaha is: a k√∂z√©ppontot keresse √©s er√Ķs√≠tse! " Minden j√≥ adom√°ny fel√ľlr√Ķl val√≥!" Ez a 'fel√ľlr√Ķl' egy magasabb energiat√©rre √©s dimenzi√≥ra utal, egy magasabb l√©tval√≥s√°gra aminek a kapcsol√≥d√°si pontja pedig a MAG. Ehhez senki, semmilyen evil√°gi puszt√≠t√≥ energia nem tud hozz√°f√©rni - csakis ISTEN. Min√©l ink√°bb tudja valaki l√©trehozni √©let√©ben azt az attit√Ľd√∂t, k√∂r√ľlm√©nyt ahhoz, hogy ez a MAG kibontakozhass√©k √©s feln√∂vekedhess√©k, ann√°l ink√°bb tudja p√©ld√°ul az elker√ľlhetetlen kr√≠zist j√≥l meg√©lni √©s ebben m√°soknak is indirekt vagy adott esetben direkt m√≥don seg√≠ts√©get ny√ļjtani. √Čs persze √∂sszefogni - ha csak lehet.

J√≥l tetszett mondani: "nincs veszteni val√≥nk." Senki √©s semmi nem v√°laszthat el minket Isten szeretet√©t√Ķl. Egyed√ľl mi magunk d√∂nthet√ľnk rosszul, √ľgyetlen√ľl vagy but√°n. De ma m√°r ezt sem felt√©tlen√ľl hagyj√°k egyed√ľl az emberre, hiszen m√°r teljesen maga al√° szart - r√°ad√°sul akkor√°t, hogy √ļgy kell m√°r bel√Ķle er√Ķvel kih√ļzni.....


Egy dolog jut m√©g eszembe amire vigy√°zni kell: az Igazs√°g mellett ott kell lennie a Szeretetnek( J√≥s√°g) √©s az Igazs√°goss√°gnak! Azaz: √∂nzetlen √©rz√©snek, gondolkod√°snak √©s akar√°snak (cselekv√©snek). Ez egy h√°romsz√∂g aminek lehet√Ķleg egyenl√Ķ oldal√ļnak kell lennie. Nagyon sok t√°rsas√°g, csoport, szervezet, ember bukott m√°r el az√©rt, mert csak egyiket vagy m√°sikat kultiv√°lta! Bar√°ts√°ggal: ezt fontosnak tartom megjegyezni.

√Čs igen: ne Imr√©nek hinni csup√°n, nem √Ķr√° kell hallgatni vagy hagyatkozni - vagy b√°rki m√°sra. Hallgatni befel√©, nagyon nagyon m√©lyre √©s keresni a nagyon szel√≠d, nagyon finom "hangot" √©s hagyni azt a lelketek m√©ly√©b√Ķl megsz√≥lalni √©s teljesen megnyilv√°nulni! √ćgy lehet √∂sszefogni √©s megtapasztalni: √∂ssze √©rnek ezek a 'hangok' mindenki m√°s hozz√°tok hasonl√≥ lelk√ľlet√Ľ halk bels√Ķ hangjaival feler√Ķs√≠tik egym√°st √©s hatalmas, √öj VAL√ďS√ĀGg√° fognak duzzadni a tudatban √©s az √©letben!

Tisztelettel és barátsággal:


Ata Istar

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

Mťg nem ťrtťkeltťk
GenerŠlŠsi idű: 1.11 mŠsodperc
95,964,298 egyedi lŠtogatů