Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A zsidó terrorizmus

Napl√≥Ma r√∂vid lesz a h√≠rek. √ögy t√Ľnik, hogy a vil√°g √°talakul√°s√°nak tendenci√°j√°t elkezdt√©k kommunik√°lni, de √ļgy akarj√°k lebontani a l√°tszatot, hogy k√∂zben a lehet√Ķ legt√∂bb k√©telyt t√°masztva tartj√°k fenn addig, am√≠g ki nem menek√≠tik a menek√≠thet√Ķt √©s be nem d√∂ntik a f√∂l√∂sleget, el nem varrj√°k a sz√°lakat. Csak egy p√©ld√°val had √©ljek. Tegnap egyik bar√°ti ismer√Ķs√∂m hirtelen felindul√°sb√≥l k√∂z√∂lte velem, hogy nemr√©giben egy el√Ķad√°son megk√©rdeztek egy √°ltalam is elismert szem√©lyt velem kapcsolatban, s azt a v√°laszt kapt√°k, hogy √©letvesz√©lyben vagyok. Nos ez nem √ļjs√°g, viszont a gondolat, amely ott megfogalmaz√≥dott a MAZSIHISZ k√∂reihez kapcsolatokhoz vezethet√Ķ vissza. Gondoltam, felh√≠vom V√°most, h√°tha Gyuri m√©lyebben viszi a sz√≥t, de azt√°n sajn√°ltam a telefonk√∂lts√©get r√°.


Az USA sorra bukja el eddigi b√°sty√°it √©s az elemz√Ķk nem √©rtik mir√Ķl is van sz√≥. Persze lehet, hogy Rotschild√©k csak egy √ļjabb csel√©r√Ķl van sz√≥ √©s az orosz √©s k√≠nai, indiai nyomul√°s m√∂g√∂tt ugyanaz a h√°tt√©rhatalom pengeti a h√ļrt, mint amely a szabadk√Ķm√Ľves p√°holyok beavatottjaib√≥l csin√°lt n√°lunk is politikusoknak l√°tsz√≥ zsid√≥ kegyenceket. Ahogy olvasom a Szembe J√ļde√°val-t √©s m√©ly√ľl√∂k el Ist√≥czy, Eg√°n Ede,…tev√©kenys√©g√©ben, kimunk√°lt, felsz√≠nre hozott √©s bizony√≠tott Igazs√°g√°ban, √ļgy er√Ķs√∂dik meg bennem a tudat, hogy a zsid√≥val nem lehet ember m√≥dj√°ra b√°nni, viszont le√∂lni sem szabad oly k√∂ny√∂r√ľlettel, mint egy √°llatot. Okosabban, de k√∂ny√∂rtelenebb√ľl kell vel√ľk elb√°nni, szeretettel, hideg fejjel, mindenf√©le erk√∂lcsi agg√°ly n√©lk√ľl, az √≠rmagjukat is eltaposva. Ist√≥czy bizony√≠totta, hogy ez parlament√°ris k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt m√°r 125 √©vvel ezel√Ķtt sem m√Ľk√∂dhetet, ma meg m√°r nem is t√∂rekszik r√° √©rtelmes ember, s ha valaki oda beker√ľlne, akkor is olyan sz√°nd√©kkal √©s tettel kell viseltessen, hogy az a zsid√≥ hord√°t ott helyben robbantsa sz√©t. A zsid√≥ nem m√©lt√≥ az ember n√©vre, err√Ķl √Ķk maguk tettek tan√ļbizonys√°got. Egy az ismert vil√°got k√∂rbe√∂lel√Ķ konferenci√°t kell tartani a zsid√≥k eddigi tev√©kenys√©g√©r√Ķl a vall√°si elt√©velyed√©sr√Ķl, amin kereszt√ľl sikerrel rontott√°k meg az emberi lelkek z√∂m√©t √©s fanatiz√°lt√°k az ellen√ľk fordul√≥kat. Tiszt√°n a logika √©s a bizony√≠t√©kok terhe mellett kell nyilv√°nosan kimondani, hogy a zsid√≥nak pusztulnia kell ebb√Ķl a vil√°gb√≥l, mert nem val√≥ ide!

A teljes fronton megv√≠vand√≥ harc √°ldozatokat k√∂vetel, de zsid√≥ nem maradhat egy sz√°l sem, mert ami hozz√° k√∂t√Ķdik, az szennyes, embertelen √©s gonosz. Ez az √≠t√©let m√°r t√∂bbsz√∂r kimondatott, de az emberi hum√°numnak neh√©z elfogadni azt, amit m√©g nem siker√ľlt √°t√©rezve meg√©rtenie. Ez nem faji, kisebbs√©gi sem felekezeti k√©rd√©s, de m√©g csak nem is ideol√≥giai posztul√°tum, ahogyan az sem az, ha az ember a kullancsot elt√°vol√≠tva a b√Ķre al√≥l annak √©let√©t veszi. A zsid√≥ maga a bizonys√°g arra, hogy nem ember, sem nem √°llat, hanem valami idegen faj, megtestes√ľlt retteg√©s √©s gy√Ľl√∂let, amely az emberis√©g pestisek√©nt bizony√≠totta be, hogy kiiktat√°sa sz√ľks√©gszer√Ľ √©s elker√ľlhetetlen v√©gzete.

Minden lehet√Ķs√©get ki kell haszn√°lni, hogy pusztul√°sukat √∂nkez√ľkt√Ķl hajthass√°k v√©gre, s ennek √©rdek√©ben retteg√©sben tartva egyre nagyobb v√©gzetes hib√°ra kell sarkallni tudatosan terelni √Ķket. R√° kell tudni √©breszteni az egyik zsid√≥t arra, hogy a m√°sik zsid√≥ m√©g nagyobb ellens√©ge √©s az √Ķ megmarad√°s√°t annak megsemmis√≠t√©se szavatolhatja. Mindezt nyugodtan, szeretettel √©s oktat√≥lag el√©rni. A „j√≥ zsid√≥ fogalm√°t” a zsid√≥ fogalm√°val egyetemben k√©retik t√∂r√∂lni minden elm√©b√Ķl! Ha lenne olyan, az m√°r nem zsid√≥nak mondan√° mag√°t. Ne mocskoljuk √∂ssze a kez√ľnket vel√ľk, ha ez elker√ľlhet√Ķ, ha pedig m√°r nem – egyre elker√ľlhetetlenebb-, akkor a lehet√Ķ leggyorsabban √©s leghat√©konyabb munk√°t v√©gezve kell az „oper√°ci√≥t” v√©grehajtani. Ha helyzet van, m√°r nem √°llsz sz√≥ba vele, nem egyezkedsz, hanem l√Ķsz! Addig viszont kelts benne f√©lelmet, bizonytalans√°got √©s tudasd vele, hogy az els√Ķ adand√≥ alkalommal a nyak√°ra l√©psz, ha rend√Ķr, ha bank√°r, ha b√°rmi m√°s is most m√©g – √°tmenetileg.

Nem vicc ez m√°r.

A Lukoil toppmanager√©nek 16 √©ves l√°ny√°t brut√°lisan √∂sszeverve, a felismerhetetlens√©gig szinte sz√©troncsolva tal√°lt√°k holtan a napokban. Egy m√°sik n√Ķvel is v√©geztek az elk√∂vet√Ķk, szint√©n ilyen m√≥dszerrel. A „j√°t√©k” eldurvul, s amit n√°lunk a cig√°nyokat felhaszn√°lva m√Ľvelnek a zsid√≥k, az m√°r indokoltt√° tesz b√°rminem√Ľ azonnali gyors reag√°l√°s√ļ beavatkoz√°st. Id√Ķ m√©g mindig van a felk√©sz√ľl√©sre, de fogy, fogyt√°n a t√ľrelem is. A palesztin „kiegyez√©s” √°lc√°ja j√≥ indok lehet, hogy Izrael elkezdjen v√©gre verg√Ķdni √©s megindulhasson a menek√ľlt-√°radat Magyarorsz√°g fel√©, a betelep√ľl√©si pontokat megsz√°llva. Gondoskodni kell arr√≥l, hogy ne legyen kedv√ľk ide j√∂nni √©s biztos√≠tani kell minden zsidjat, hogy itt m√©g nagyobb megr√°zk√≥dtat√°sban r√©szes√ľlhet, mint a cionista eddigi √°tmeneti sz√°ll√°s√°n.

A h√°bor√ļ m√°r zajlik √©s az antiszemita, amennyire csak lehet az adott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. Persze a zsidajnak ez nem tetszik, de h√°t a f√Ķn√∂kei a kaz√°rok meg nem is zsid√≥k, √≠gy nekik mindegy mi tetszik nekik √©s mi nem.
Ahogy most l√°tom, a gazdas√°gi r√©sz√©t a dolgoknak, a k√©t alapvet√Ķ ir√°nyvonal egym√°s mellett halad.

„Minden az eny√©m! sz√≥lt a vas
Minden az enyém! mondta az arany
Mindent elveszek! szólt a vas,
Mindet megveszek! mondta az arany.”
(Puskin)

Antiszemit√°nak lenni hazafias k√∂teless√©ge minden honv√©d√Ķ magyar f√©rfinak √©s n√Ķnek (Ist√≥czy n√©ha antijudaist√°nak is nevezi ezt a megk√∂zel√≠t√©s)!
Mai sz√≥haszn√°lattal √©lve mindaz, amit eddig err√Ķl a fajnak, vall√°si szekt√°nak, n√©pcsoportnak nevezett szervez√Ķd√©sr√Ķl tudunk, az minden tekintetben kimer√≠ti a TERRORIZMUS kifejez√©s √∂sszes aspektus√°t, s k√©pvisel√Ķiket minden skrupulus n√©lk√ľl tekinthetj√ľk terrorist√°knak.

HozzŠszůlŠsok

# | aqurious aqurious - 2011 05 05 ¦ 19:14:05
" √ļgy er√Ķs√∂dik meg bennem a tudat, hogy a zsid√≥val nem lehet ember m√≥dj√°ra b√°nni, viszont le√∂lni sem szabad oly k√∂ny√∂r√ľlettel, mint egy √°llatot. Okosabban, de k√∂ny√∂rtelenebb√ľl kell vel√ľk elb√°nni, szeretettel, hideg fejjel, mindenf√©le erk√∂lcsi agg√°ly n√©lk√ľl, az √≠rmagjukat is eltaposva.
http://www.youtub...XoMyD50MG0

√©s az a fejs√©r√ľl√©s ...
NEM FOG F√ĖL√ĀLLNI!
TESZEK R√ďLA!
... elj√∂n az id√Ķ ...
Tessék edzeni!
Finomítani a technikákat!
Csiszolni a szellemet!
Tenni amit a Kard √Ėsv√©ny√©nek k√∂vet√Ķj√©nek meg kell cselekedni!
# | aqurious aqurious - 2011 05 05 ¦ 19:16:51
Bocs√°nat t√ļl sokat v√°gtam a karddal √©s rezon√°lt a kezem a h√≠rre!
# | H H - 2011 05 05 ¦ 19:20:42
Az hogy az USA gazdas√°gi hatalma visszaszorult √©s leker√ľlt a dobog√≥r√≥l, az egy term√©szetes folyamat v√©ge. T√ļln√Ķtt√©k magukat, √©s m√°r nem tudtak hov√° fejl√Ķdni tov√°bb ilyen m√≥don mint eddig, kimer√≠tett√©k a forr√°saikat √©s lehet√Ķs√©geiket is. Ez egy t√∂rv√©nyszer√Ľ √©s term√©szetes folyamat, a nagyhatalmakkal mindig √≠gy volt ez a t√∂rt√©nelem folyam√°n. Az USA m√°ra m√°r csak egy katonai nagyhatalom, er√Ķszakkal √©s h√≥d√≠t√°ssal pr√≥b√°lj√°k valahogy szinten tartani magukat. Ez is m√°r csak a negyedik helyre el√©g nekik, el√©g sz√°nalmas ez r√°juk n√©zve.. Ismer√Ķs ez is ugye, a t√∂rt√©nelem folyam√°n h√°ny √©s h√°ny nagyhatalom volt m√°r csak a v√©g√≥r√°iban katonai hatalom. K√≠na, India, √©s Oroszorsz√°g mint felt√∂rekv√Ķk √©s √ļj √©llovasok, m√°r nem is tekintik igazi ellenf√©lnek az US√Ā-t, hiszen m√°r nem is lesz az nekik.
A legnagyobb terrorist√°k val√≥ban ott √ľlnek a parlamentek sz√©ksoraiban, a parlamenti k√©pvisel√Ķk k√∂z√∂tt, hiszen √Ķk maguk azok. A v√°ltoz√°s egy jobb vil√°g √©rdek√©ben az √Ķ kiiktat√°sukkal veszi majd kezdet√©t, de ez m√°r egy m√°sik fejezet lesz a t√∂rt√©nelemben..
# | aqurious aqurious - 2011 05 05 ¦ 19:31:39
kukackac!
Ismernek √©s √≠lyen egyszer√Ľen nem √ľzennek!
A sz√ľl√Ķket meg pl√°ne ne!
De tudod ... bekopogn√©k ... √©s a goly√≥stollam is cs√Ķre van t√∂ltve!
# | parlagfu parlagfu - 2011 05 05 ¦ 19:53:27
A birodalmaknak 5-600 √©v a kihord√°si idej√ľk. Az √≥ kor √≥ta √≠gy m√Ľxik. Ami hamar fel lett futtatva azt√°n a zs√©, meg a tech kik√∂lt√∂z√∂tt keletre a kulkihoz. Usa jussa pedig a zsoldos ut√°np√≥tl√°s amig kellenek, azt√°n az se. Nek√ľnk ez cs√∂b√∂r-v√∂d√∂r.Sad
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 05 05 ¦ 19:58:22
Imre, javítsd, kérlek: lényét --> lányát
# | protectivus protectivus - 2011 05 05 ¦ 20:36:44
Azért a mestert ne felejtsétek ki!

http://www.youtub...re=related
# | postaimre postaimre - 2011 05 05 ¦ 20:47:24
Az még nem is komoly! Ez már igen!
http://www.youtub...re=related
# | gabi gabi - 2011 05 05 ¦ 22:38:33
Imre, csak nyugodtan h√≠vd fel V√°most √©s nemes egyszer√Ľs√©ggel k√©rd meg, hogy h√≠vjon vissza, ha besz√©lni is akar veled!
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 06 ¦ 04:01:14
T√ČNY- LEG - EL - √ČG !

Azt hitted hatalom bitorl√≥, hogy majd v√©gletekig elt√Ľrj√ľk, hogy torkunkat elv√°gd -

FEGY - VER - BE

SZ√ďL√ćTOK MINDENKIT - DE NEM A CIG√ĀNYOK ELLEN HA NEM AZ IGAZI B√õN√ĖZ√ēK ELLEN - GYERE TARTS VEL√úNK!
http://kuruc.info...
Cig√°nyb√Ľn√∂z√©s boh√≥c 2011-05-06. 00:13
√öjabb gyilkoss√°g Hajd√ļhadh√°zon - megint a korcsok
L√°szl√≥ Kiss · 59 √©ves
Szevasztok!

Valamikor ha s√ļlyos √©rdeks√©rt√©s √©rte a magyart - csin√°lt egy plak√°tot √©s r√° √≠rta hogy:

FEGYVERBE!

Jozef Czuczor · Gyakori hozz√°sz√≥l√≥
Ez mar t√©nyleg az √Ķr√ľlet hat√°r√°t s√ļrolja, mik√∂zben a cig√°nyok irtj√°k a magyarokat, addig a rend√Ķrs√©g feljelent√©st √≠rogat azok ellen akik megakad√°lyoztak egy lop√°st? Meddig lehet ezt meg kib√≠rni? Ha norm√°lis orsz√°gban √©ln√©nk, akkor ilyen√©rt jutalom j√°rna, de n√°lunk ha elkapsz egy tolvajt, akkor egyenruh√°s b√Ľn√∂z√Ķ vagy! Ez az √ļjabb gyilkoss√°g pint√©r √©s orban lelk√©n sz√°rad!
2 · Tetszik · V√°lasz · kb. egy √≥r√°ja
L√°szl√≥ Kiss · 59 √©ves
Nem kell megv√°rni m√≠g r√°sz√°rad, mert az hossz√ļ szenved√©st jelent a magyarnaak :
FEGY - VER - BE ! ma azt jelenti, hogy azonnal:

fegyelmez√ľnk - ver√ľnk . √©s bekasznizunk, ellen√ľnk v√©tkez√Ķket!
Tetszik · V√°lasz · 2 m√°sodperce
L√°szl√≥ Kiss · 59 √©ves
Hogyan? L√°thatatlanul - csendben -n√©m√°n. √©s MER - √ČSZ - EN...!
Tetszik · V√°lasz · 2 m√°sodperce
L√°szl√≥ Kiss · 59 √©ves
A MER, azt √©rted, az √ČSZ -t magyar√°zom: √°ll√≠ts neki csapd√°t - az EN az pedig az IS -T - EN!
Tetszik · V√°lasz · 2 m√°sodperce

Facebook közösségi modul


A szeretet JEGY - √Č - BEN . sp√°rt√° √©s kus ...!

2011 05 006 03:00 KOR

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 2.33 mŠsodperc
101,547,329 egyedi lŠtogatů