Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Újra lángokban áll Oroszország

KülföldÚjra lángokban áll Oroszország
(Kis mossados akció! Kíváncsi vagyok, hogy a maci mikor paskolja már bíborra avalagát a sok kipás idiótának!)
Négy halálos áldozata van a dél-oroszországi Volgográdi területen újra fellángolt erdõtüzeknek a péntek reggeli hivatalos adatok szerint. A tüzek oltásán az éjszaka már több mint 1500 ember dolgozott, s munkájukat több mint kétszáz gép, valamint több repülõgép és helikopter segítette.

A tüzek sérültjeinek száma 14. Összesen több mint 500 építmény, ezen belül 397 lakóház, egy óvoda és egy orvosi rendelõ égett le, 745 embert evakuáltak. Feltételezések szerint a tûzvészt egy nagy feszültségû vezeték elszakadásakor keletkezett szikra okozta.

Moszkvában a hatvan napig tartó, 30-40 Celsius-fokos hõség után ugyan 10 fok körülire esett a hõmérséklet, és az aszályt szinte folyamatos esõ váltotta fel, a Volgográdi területen az utóbbi napokban még mindig 28-30 fok körüli a hõmérséklet.

A Volga mentén a Szamarai területen is felgyulladtak újabb tüzek: Togliatti város közelében mintegy 200 hektáron égett az erdõ péntek reggel, és a térségben erõs a szél, ezért a tûz gyorsan terjed. Togliatti polgármestere rendkívüli helyzetet hirdetett ki a városban, s azt mondta: a környéken egyetlen települést érinthet a tûz. Ideiglenesen lezárták a Togliattit és Szamarát összekötõ utat is, de a helyi önkormányzat szóvivõjének közlése szerint a lángok nem fenyegettek lakott települést.

Erdõtüzek dúlnak még a távol-keleti Csukcs-félszigeten, de mindhárom tûzfészket lokalizálták már.

A hosszú forróság és aszály miatt a szokásosnál jóval több erdõ- és tõzegtûz az idén csaknem egymillió hektárnyi erdõt és teljes falvakat perzselt fel Oroszországban. Hivatalos adatok szerint a lángok mintegy félszáz emberéletet követeltek, és hatalmas, egyelõre még fel nem becsült, de a gazdasági mutatókra érezhetõen kiható anyagi károkat okoztak.

(bumm.sk)

http://www.mno.hu/portal/734247

Hozzszlsok

# | fapipa fapipa - 2010 09 03 ¦ 18:07:34
már napok óta azon töröm a fejem, hogy ha az oroszok ellen a nyugat kitalált egy uj technológiai fegyvert( mert a pénzt mint fegyvert már kiprobálták az összeomláskor ) akkor az milyen hatással járna??
Tehát : HAARP al és chemtraillel közép európában kicsapatják az összes nyugatról érkezõ páradus légáramlatokat, lényegében kiesõztetik a légkört mielõtt elérné a front az oroszok európai területeit. Az, hogy közép európában ez nagy árvizekkel jár, az pitiáner ügy a nagy egészhez képest.
Igy tehát az orosz területeken a szárazság, aszály óriási károkat okoz, erdõtüzek, élelmiszer termelés leállása stb stb .
Szerintem ez egy tudatosan irányitott folyamat, amiben most az oroszok még csak a hatásával, elháritással, tüzoltással vannak elfoglalva, és csak ezután probálják elemezni a váratlan , idõjárási anomáliákat. vagy esetleg már foglalkoznak ilyen elemzéssel??? ki tudja !!
Az érdekes lenne, ha mi hivnánk fel ezekre a figyelmüket!!!

Imre
Te mint elemzõ , mit szólsz ehez a verzióhoz?? vagy már nem én vagyok az elsõ aki ezen rágódott???
fapipa

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

rtkels

Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be.

Mg nem rtkeltk
Generlsi id: 0.68 msodperc
95,965,026 egyedi ltogat