Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A lass√ļ hal√°l, avagy fizess, hogy hamar√°bb meghalhass!

Tudom√°nyN√©zz√ľk a fluorid k√©rd√©st: M√≠g a n√°trium-fluoridot gyakran haszn√°lj√°k a patk√°nym√©regnek, a globalist√°k √©s eugenetist√°k √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy fel kell hogy vegy√©k a v√≠zell√°t√°sba is. A hi√°nyos fogazat√ļ csontv√°zak nem j√≥l mutatnak a szekr√©nyben, √©s az ADA figyelmeztet√©se ellen√©re, amely szerint kisgyermekekre fokozott kock√°zatot jelent a nevezett betegs√©g ilyen form√°ban t√∂rt√©n√Ķ "kezel√©se", a fog√°szati fluor√≥zis. A "The Guardian" besz√°mol√≥ja szerint, a v√≠z fluorid tartalma is r√°kot okoz.
Az oxfordi professzor, Julian Savulescu 2008-as, A "Fluorid √©s a j√∂v√Ķ kognit√≠v tanulm√°nya popul√°ci√≥s szinten" a v√≠zell√°t√°sr√≥l, illetve az iv√≥v√≠zbe kevert "gy√≥gyszerekkel kapcsolatban, tanulm√°ny√°ban azt √°ll√≠tja, hogy a fluorid, nem csak a fogszuvasod√°s ellen j√≥! A "lakoss√°g v√≠zell√°t√°sa megnyitja a j√∂v√Ķt a szellemi k√©pess√©gek √©s egy√©b funkci√≥k jav√≠t√°s√°hoz", vagy ahogy Salvescu √≠rja:
"Fluorid√°l√°s a j√©ghegy cs√ļcs√°t k√©pezi. A tudom√°ny gyorsan fejl√Ķdik, hogy kidolgozzon biztons√°gos, √©s hat√©kony kognit√≠v fokoz√≥kat, gy√≥gyszereket, amelyek "jav√≠tj√°k a ment√°lis" k√©pess√©geinket. √Čvek √≥ta, haszn√°l az ember "nyers" fokoz√≥kat, √°ltal√°ban az √©brenl√©t el√Ķseg√≠t√©se √©rdek√©ben, mint a nikotin, a koffein √©s az amfetaminok. A fokoz√≥k egy √ļj, hat√©konyabb gener√°ci√≥ja van kialakul√≥ban, a modafenil, Ritalin, Adderral √©s ampakines √©s a piracetam csal√°d. De egyszerre nagyon biztons√°gos √©s hat√©kony kognit√≠v fokoz√≥k dolgoznak -mert szinte biztosan lesznek - az a k√©rd√©s mer√ľl fel, hogy azokat hozz√° kell adni a v√≠zhez, mint pl. a fluoridot, vagy a gabonaf√©l√©khez, mint a pl. folsav.
Val√≥sz√≠n√Ľnek t√Ľnik, hogy sz√©les k√∂rben elterjedt popul√°ci√≥ szint√Ľ kognit√≠v fejleszt√©s ellen√°llhatatlan lesz."
Az √°lom, √©s Savulescu √©rvei, hazugs√°gon alapulnak, hogy a fluoridiz√°l√°s, a lakoss√°gi v√≠zell√°t√°sban m√°r egy hatalmas emberi el√Ķrehalad√°s. T√°mogatja, az is a hazugs√°gs√°got, hogy a v√≠z fluoridaci√≥ a 20. sz√°zad top 10 k√∂zeg√©szs√©g√ľgyi eredm√©nyei k√∂z√© tartozik. Ehelyett, fluoridot √∂sszef√ľgg√©sbe hozt√°k a neurol√≥giai hat√°saival, pajzsmirigy probl√©m√°k,
csontr√°k , s√Ķt a vaks√°ggal (India) is. Mi t√∂bb, nagy r√©sze m√©g csak nem is a j√≥t√©kony, de ann√°l m√©rgez√Ķbb. A n√°trium-fluorid, egy ipari hullad√©k sz√°rmaz√©ka, √©s nagyon is hal√°los m√©reg.

A l√≠thium alkalmaz√°s√°nak k√©rd√©se m√°r kor√°bban is el√Ķt√©rbe ker√ľlt, √©s "j√≥p√©nz√©rt", kell√Ķen g√°tl√°stalan "tud√≥s" szem√©ly√©ben a v√°laszt√°s Kurt NIMMO-ra esett, aki 2009 december√©ben bejelentett egy √ļj szorgalmaz√°st, l√≠tiumot alkalmazni a v√≠zell√°t√°sban, mint hangulati stabiliz√°tort:
Jap√°n kutat√≥k szerint, a "vizsg√°latok alapj√°n, a kis mennyis√©g√Ľ, ill. nyomokban el√Ķfordul√≥ l√≠tium csak hangulatot v√°ltoztat - igaz√°n pozit√≠v m√≥don, an√©lk√ľl, hogy rossz hat√°ssal lenne - √©s val√≥ban befoly√°solja a hangulatot √©s cs√∂kkenti az √∂ngyilkoss√°gi ar√°nyt."
A bipol√°ris betegek m√°ni√°s t√ľnetei 60%-ban javultak a l√≠tium hat√°s√°ra, mely jelent√Ķsen jobb ar√°ny, mint a placeb√≥val kezeltek√©. A l√≠tium szed√©s√©vel a m√°ni√°s betegek m√°ni√°s rohamai ritkulnak, bipol√°ris zavarn√°l megsz√Ľnnek a hangulatingadoz√°sok. A l√≠tium szed√©s√©nek abbahagy√°sakor nagy az es√©ly a visszaes√©sre, ugyanis a l√≠tium profilaktikus szer, vagyis a t√ľnetek kifejl√Ķd√©s√©t akad√°lyozza meg. √ćgy a klinikusok tan√°csolj√°k a l√≠tium szed√©s√©t a m√°ni√°s t√ľnetek megsz√Ľn√©s√©vel is. A l√≠tium egy√©b j√≥t√©kony hat√°s√°hoz tartozik az is, hogy fokozza az antidepressz√°nsok hat√°s√°t, ha ter√°pi√°ban egy√ľtt alkalmazz√°k. Nem teljesen vil√°gos m√©g a l√≠tium m√Ľk√∂d√©si mechanizmusa, de val√≥sz√≠n√Ľleg az idegsejtek bipol√°ris zavarhoz vezet√Ķ rendellenes m√Ľk√∂d√©s√©t, a neurotranszmitterek neuronokhoz k√∂t√Ķd√©s√©nek m√°sodlagos h√≠rviv√Ķ folyamataiban befoly√°solja. Ezek a m√°sodlagos h√≠rviv√Ķ folyamatok sokf√©l√©k, ilyen folyamat sor√°n foszfoionozitidek termel√Ķdnek a neurotranszmitterek fogad√°sa ut√°n. A l√≠tium val√≥sz√≠n√Ľleg ennek a folyamatnak a m√Ľk√∂d√©s√©t befoly√°solja, teh√°t ezt a fajta m√°sodlagos h√≠rviv√Ķ rendszert haszn√°l√≥ idegsejtek szinaptikus aktivit√°s√°t v√°ltoztatja meg.
Az is lehets√©ges viszont, hogy a l√≠tium a n√°triumhoz k√∂t√Ķdve a n√°triumionok tev√©kenys√©g√©nek k√∂zvetlen megv√°ltoztat√°s√°val fejti ki hat√°s√°t a bipol√°ris t√ľnetek ellen. Ugyanis lehets√©ges, hogy a bipol√°ris zavart az agyi neuronok sejth√°rty√°in val√≥ egyenetlen n√°triumeloszl√°s okozza. A l√≠tiumionok ha nem is t√∂k√©letesen, de k√©pesek a n√°triumionokat helyettes√≠teni, illetve befoly√°solja a sejt t√ľzel√©se k√∂zben a n√°triumionok oda-vissza mozg√°s√°t.
Gyakorlatban a v√©r l√≠tiumszintj√©nek minim√°lis n√∂veked√©se, ill. cs√∂kken√©se is m√°r p√∂rg√Ķs, vagy alusz√©kony hat√°st v√°lt ki, amit a gy√≥gy√°szatban nyugtat√≥kk√©nt alkalmaznak. A hangulat√°llapot stabil j√≥kedven tart√°sa k√©ts√©gtelen√ľl el√Ķseg√≠theti az egyre rosszabb √©letk√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√© ker√ľl√Ķ emberis√©g t√Ľr√Ķk√©pess√©g√©nek n√∂veked√©s√©t, b√°r nagy mennyis√©gben a litium is m√©reg!
Tov√°bbi megd√∂bbent√Ķ t√©ny, hogy a n√©pess√©g-szab√°lyoz√°st t√°mogatja a Feh√©r H√°z tudom√°nyos tan√°csad√≥ja, John P. Holdren, √©s "√©rvekkel" is t√°mogatja a v√≠zell√°t√°son kereszt√ľli steriliz√°l√°st. A N√©pess√©g bomba √≠r√≥ja, Paul Ehrlich, az 1977-es Ecoscience k√∂nyv szerz√Ķje megalapozta √°ll√°spontj√°t.
Sir Macfarlane aj√°nlott egy titkos jelent√©st 1947-b√Ķl, hogy a biol√≥giai √©s vegyi fegyvereket kell kidolgozni a c√©l √©rdek√©ben, vagyis az √©lelmiszer-term√©nyek √©s a fert√Ķz√Ķ betegs√©gek terjeszt√©s√©hez. 2009-ben a H1N1 kifejleszt√©s√©vel, terjeszt√©s√©vel, majd a m√©rgez√Ķ vakcin√°z√°ssal mindent √°lmuk kezd val√≥ra v√°lni.
A lass√ļ hal√°l technol√≥gi√°ja elk√©peszt√Ķ m√©rt√©ket √∂lt vil√°gszerte, mik√∂zben a kiszolg√°ltatott n√©pek korm√°nyai vagy tehetetlenek az er√Ķszakkal szemben, vagy r√©szesednek a haszonb√≥l, vagy csatlakozni szeretn√©nek a "t√ļl√©l√Ķnek" sz√°nt "elit" t√∂meggyilkosok szekt√°j√°hoz.
"Ma m√°r majdnem 60 sz√°zal√©ka az amerikai lakoss√°gnak, italok fluoridos v√≠z√©ben kapja az "√°ld√°st", bele√©rtve 46 orsz√°got √©s lakosait, √©s az 50 legnagyobb v√°rost", sz√°molt be Scientific American's Dan Fagin k√∂rnyezetv√©delmi riportere, valamint a New York-i Tudpm√°ny Egyetem igazgat√≥ja, az eg√©szs√©g√ľgyi √©s k√∂rnyezeti jelent√©si programban.

A rossz p√©lda ragad√≥s! Az USA k√≠m√©letlen er√Ķpolitik√°j√°val, a vil√°g legf√Ķbb rabl√≥j√°v√° v√°lt az ut√≥bbi 150 √©vben. Hagyom√°nny√° v√°lt csal√°sok, k√©nyszer, megveszteget√©s, embarg√≥k, √©s saj√°t maga provok√°lta fenyeget√©sekkel, a vil√°g szinte minden orsz√°g√°nak megt√°mad√°sa. A National Geographic-on elborzad az ember az agyhalott, katonai akad√©mi√°t v√©gzett, anyahaj√≥kon szolg√°l√≥ pil√≥t√°k orbit√°lis baroms√°gain, amikor haz√°j√°nak megv√©d√©s√©nek tekinti az afganiszt√°ni drogtermel√©s fenntart√°s√°√©rt folytatott harcot, Irak lem√©sz√°rl√°s√°t √©s kifoszt√°s√°t, a sz√°mukra c√©ltalan, √©s csak hal√°lt jelent√Ķ fegyverelad√°s√©rti harcot, m√°s haszna rem√©ny√©ben! Az EKB, IMF √©s FED bankpolitik√°ja kimer√≠ti a legs√∂t√©tebb aljass√°g, leglealacsonyodottabb, m√°r emberinek sem nevezhet√Ķ tev√©kenys√©g√©t. Nap√≥leon, Szatalin vagy Hitler, tehets√©gtelen kezd√Ķk voltak, a Rockefellerek, Rotschildok, Efraim lesz√°mazottak, Izrael √©s az EU vezet√©s√©hez k√©pest!

HozzŠszůlŠsok

# | Klotild Klotild - 2010 08 06 ¦ 07:26:41
+ a konyhasó!
A nátrium káliummal való helyettesítése?
# | Tulok Tulok - 2010 08 06 ¦ 07:39:37
Klotid! A fluorid √©s a l√≠thium az iv√≥v√≠zr√Ķl sz√≥l! Magyarorsz√°gon, magyar k√©zben nem sok ut√°ns√≥z√°st ig√©nyl√Ķ ford√≠tott ozm√≥zis elven m√Ľk√∂d√Ķ v√≠zsz√Ľr√Ķ tal√°lhat√≥ (m√©g).
# | Klotild Klotild - 2010 08 06 ¦ 07:50:15
A folsavat hogyan lehet t√ļladagolni?
Vízben oldódik, a fölösleg, mint a C vitamin eltávozik.
Vagy a liszt megk√∂ti √©s ez√©rt okoz t√ļladagol√°st?
Nem tudom.:(
Eddig √ļgy tudtam, hogy magzatv√©d√Ķ vitamin, √©s a vas felsz√≠v√≥d√°s√°hoz sz√ľks√©ges.
# | Klotild Klotild - 2010 08 06 ¦ 07:51:14
Jaja, a v√≠zr√Ķl sz√≥l. Csak eszembe jutott.
# | Tom V Tom V - 2010 08 06 ¦ 08:20:58
Hoztad a j√≥, '√ľt√Ķs' form√°dat Tulok.
De m√°r mag√°ban az hogy foglalkozol ezzel a neh√©z t√©m√°val elismer√©st √©rdemel, mert a bonyolults√°ga miatt neh√©z k√∂zelhozni az emberekhez. Ha ez nem lenne el√©g, akkor a t√°rgy, azazhogy az elit az emberis√©g nagyr√©sz√©nek m√≥dszeres, j√≥ el√Ķre kigondolt √©s egym√°s k√∂zt megt√°rgyalt kipuszt√≠t√°s√°n mesterkedik, (aminek csak egyik v√°llfaja lenne a t√°pl√°l√©k √©s vizek m√©rgez√©se) egy sokkhat√°st √©s teljes hitetlenked√©st v√°lt ki a legt√∂bb olvas√≥b√≥l.
# | Kor√© Kor√© - 2010 08 06 ¦ 08:39:56
Kedves Tulok,
√©s mit tudsz mondani a ford√≠tott ozm√≥zis elven m√Ľk√∂d√Ķ v√≠ztiszt√≠t√≥r√≥l?
# | Tulok Tulok - 2010 08 06 ¦ 08:50:14
Tudom, hogy neh√©z, r√°g√≥s t√©ma ez Tom. V.! Sokak sz√°m√°ra "k√≠naiul" is van, de a hipochonderek kiv√©tel√©vel a t√°rgyilagos szeml√©l√Ķ, k√∂rnyezet√©ben is beazonos√≠thatja a felsorolt hat√°sokat. A konkl√ļzi√≥t mindenki levonhatja, mint pl. √©n is: mi√≥ta nem haszn√°lok fogkr√©met, nem romlottak tov√°bb a fogaim! Nem kellett kih√ļzatni egyet sem, √©s igaz hogy s√°rg√°s sz√≠n√Ľek, nem feh√©rek, de az eg√©szs√©ges csont sem feh√©r! A tiszta v√≠zr√Ķl most gondoskodom, √©s az √©tkez√©sb√Ķl is sz√°m√Ľztem a TESCO-s vackokat (ez am√ļgysem okozott gondot r√°val√≥ hi√°ny√°ban). Sajnos a r√°nksz√≥rt m√©rgek ellen m√©g nem tudunk tenni, de majdcsak lesz az ellen is "gumicsirk√©nk"!

Kore! Csak annyit, hogy az egy t√≠zezred mikronos sz√Ľr√Ķn m√©g a bakt√©riumok sem tudnak √°thatolni, ez√©rt sz√ľks√©ges ut√°ns√≥zni a bel√Ķle nyert vizet. Ut√°na m√©g c√©lszer√Ľ egy akt√≠vsz√©n-sz√Ľr√Ķt k√∂tni, hogy friss v√≠z "jellege" legyen!
# | spartakusz spartakusz - 2010 08 06 ¦ 09:33:52
Sziasztok!

Ma 65 √©vvel ez el√Ķtt , most 08:28 van amikor √≠rom e sorokat teh√°t 15 perccel ez el√Ķtt dobt√°k le HIROSIM√ĀRA AZ ATOMOT.

Sz√∂rnyedt el √©s okosodj... nulla perc alatt 242 ezer embert √∂lt meg, r√° h√°rom napra √ļgy szint√©n NAGASZAKIBAN 80 EZER EMBER -

tulajdon k√©pen mit akartok? TUDUNK R√ďLATOK - TUDUNK ARR√ďL, HOGY MIT AKARTOK - √ČS HA M√ČG IS ELKEZDET VESS MAGADRA - EZ AZ √úZENET!

√ĀLD√ĀS+
# | Arany Arany - 2010 08 06 ¦ 09:44:53
Kedves spartakusz!

K√∂sz√∂n√∂m az √ľzenetet, sejtettem, hogy √≠gy van, de j√≥ a meger√Ķs√≠t√©s...

Szeretettel
# | vadrozsa vadrozsa - 2010 08 06 ¦ 10:55:45
Tulok!
Köszönöm ezt a remek összeállítást.
Gratul√°lok!:)

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

…rtťkelťs

Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 29% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 71% [5 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
GenerŠlŠsi idű: 1.48 mŠsodperc
95,966,661 egyedi lŠtogatů