Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

HENRY FORD TRAG√ČDI√ĀJA

K√ľlf√∂ldK√∂sz√∂net schmama - ez pontosan ide val√≥...

Ha az ember a zsid√≥s√°g term√©szet√©t a maga meztelen val√≥s√°g√°ban szeretn√© megismerni, √ļgy csak azon viselked√©s√©t kell megfigyelni, amelyet azok ellen√©ben tan√ļs√≠tott, akik vett√©k a b√°tors√°got √©s ler√°ntott√°k r√≥la az √°larcot.
Ilyen b√°tor ember volt a h√≠res amerikai aut√≥kir√°ly Henry Ford (1863-1947). A zsid√≥s√°g kitûn√ī ismer√īje √©s meggy√īz√īd√©ses ellenfele az els√ī vil√°gh√°bor√ļ alatt pontosan tanulm√°nyozta tev√©kenys√©g√ľket √©s felismerte, hogy sz√ľletett bûn√∂z√īk.
T√īle sz√°rmazik az al√°bbi kijelent√©s: „Z√°rj√°tok b√∂rt√∂nbe az 50 leggazdagabb zsid√≥t √©s nem lesznek t√∂bb√© h√°bor√ļk!

Henry Ford tudta, hogy a h√°bor√ļs l√°z√≠t√°sok m√∂g√∂tt a telhetetlen zsid√≥ nagyt√īke √°ll. Azt is tudta, hogy nem lenn√©nek t√∂bb√© h√°bor√ļk, ha a legbefoly√°sosabb zsid√≥k r√°cs m√∂g√∂tt √ľln√©nek.
Henry Ford volt a „Dearborn Independent“ c√≠mû legend√°s zsid√≥ellenes √ļjs√°g l√©trehoz√≥ja. A lapot 1920-ban ind√≠totta √ļtj√°ra √©s r√∂vid id√īn bel√ľl mintegy 2 milli√≥s p√©ld√°nysz√°mban l√°tott napvil√°got. A zsid√≥s√°g el√īsz√∂r nem vette komolyan Henry Ford n√©zeteit √©s holmi „√ļri mag√°nsz√≥rakoz√°snak“ tekintette a zsid√≥s√°ggal szembeni harc√°t. Amikor azonban felvil√°gos√≠t√≥ munk√°j√°nak k√∂sz√∂nhet√īen az amerikai n√©p nagy t√∂megei is felfigyeltek a zsid√≥k viselt dolgaira, kezdtek idegess√© v√°lni. √Čs amikor v√©g√ľl Ford egy n√©gy k√∂tetes k√∂nyv form√°j√°ban is kiadta „A nemzetk√∂zi zsid√≥“ c√≠m alatt a kor√°bban m√°r lapj√°ban k√∂z√∂lt cikkek gyûjtem√©ny√©t, a zsid√≥s√°got hirtelen f√©lelem √©s harag ker√≠tette hatalm√°ba.

Erre reagálva Henry Fordot a mérvadó zsidó véleményformálók beteges hamisítónak és rágalmazónak nyilvánították.

Henry Ford nem hagyta mag√°t megf√©leml√≠teni √©s 1927-ben a k√∂vetkez√ī v√°laszt adta kritikusainak:

„A »r√°galmaz√°s« abb√≥l √°ll, hogy a k√∂zv√©lem√©ny figyelm√©t az igazs√°gnak megfelel√īen a zsid√≥s√°g vil√°guralmi t√∂rekv√©seire ir√°ny√≠tottuk, amelyet felel√īs zsid√≥ vezet√īk kinyilv√°n√≠tottak. N√©h√°ny meg√°llap√≠t√°st sz√ľks√©ges megism√©telni: A nemzetk√∂zi zsid√≥ tal√°lta ki a mi p√©nz- √©s kamatrendszer√ľnket; az √ī kez√©ben van ma direkt minden √°llami p√©nzint√©zet az Egyes√ľlt √Āllamok sz√∂vets√©gi jegybankrendszer√©vel bez√°r√≥lag, amelyet √ī szervezett √©s amelyet most a saj√°t eredeti tervei szerint √©p√≠t ki. A korm√°nyokban hatalmi pozici√≥kkal rendelkezik. A gazdas√°gban annyi sz√°l fut √∂ssze a kez√©ben, hogy egyetlen p√©nz√ľgyi vagy gazdas√°gi ember sem merne ellenszeg√ľlni vele. A nemzetk√∂zi zsid√≥ kez√©ben van a sajt√≥, vagy √ļgy uralkodik rajta, hogy csak hogy csak zsid√≥bar√°t √©rtelemben t√∂rt√©n√ī jelent√©seket enged√©lyeznek; olyan m√©rt√©kben befoly√°solja a fiatalok nevel√©s√©t, mint egyetlen m√°s csoport sem; √ī k√©pezi a vil√°g legz√°rtabb faji egys√©g√©t egy olyan k√©mszervezettel, amely minden falut, minden helys√©get beh√°l√≥z. Hat√°ssal van az eg√©sz vil√°g forradalmi elemeire ugyan√ļgy, mint az ultrakonzervat√≠vokra, ugyanolyan hatalma van a kommunista Oroszorsz√°gban, mint a kapitalista Angli√°ban; uralja a sz√≠nh√°zat, a mozit – d√∂nt√ī befoly√°sa van a h√°bor√ļk kirobbant√°s√°ban, amelyek f√ī haszon√©lvez√īje √ī maga.“

Nos, ekkor m√°r a zsid√≥s√°g is felismerte, hogy Henry Ford nemcsak egy kiv√°ll√≥an t√°j√©kozott, hanem egy kimondottan vesz√©lyes ellenf√©lnek is bizonyult. Ennek a hal√°los ellens√©gnek az eln√©m√≠t√°s√°hoz, lehetetlenn√© t√©tel√©hez a tov√°bbiakban m√°r semmilyen eszk√∂zt√īl nem riadtak vissza.
El√īsz√∂r, r√©gi j√≥ szok√°s szerint a mag√°n√©let√©vel kapcsolatban terjesztettek sz√©gyenletes h√≠reket. Mikor ez nem j√°rt eredm√©nnyel, a zsid√≥ sajt√≥ a Ford aut√≥gy√°r ellen ind√≠tott f√©ktelen r√°galomhadj√°ratot. A legalattomosabb m√≥don kezdt√©k kig√ļnyolni √©s lej√°ratni az √°ltala gy√°rtott aut√≥kat. M√©g a filmipar seg√≠ts√©g√©t is ig√©nybe vett√©k ebben a hadj√°ratban. Ha egy filmben p√©ld√°ul egy „rozoga tragacs“ megjelent, akkor term√©szetesen csak egy Ford lehetett. Mivel m√©g ez sem hozta meg a rem√©lt sikert √©s Henry Ford gy√°ra tov√°bb n√∂vekedett, a kocsik n√©pszerûek maradtak, a zsid√≥k riad√≥t f√ļjtak egy nagy, v√©gs√ī √ľtk√∂zethez. Milli√≥kat hordtak √∂ssze, hogy a Ford aut√≥mûvekkel szemben egy konkurens aut√≥gy√°rat alap√≠tsanak.
Egy √ļj sajt√≥hadj√°rat indult √ļtj√°ra. Mialatt a zsid√≥ gy√°rtm√°nyokat az √ļjs√°gok csak mint a „legjobbat“ rekl√°mozt√°k, Ford kocsijait csak szem√©tk√©nt emlitett√©k. V√©g√ľl – zsid√≥ parancsra – a bankok is megtagadt√°k a megszokott m√≥don val√≥ tov√°bbi egy√ľttmûk√∂d√©st Forddal. Befagyasztott√°k a sz√°m√°ra sz√ľks√©ges k√∂lcs√∂n√∂ket √©s v√°llalkoz√°sa az √∂sszeoml√°s sz√©l√©re ker√ľlt.
√ćgy azt√°n siker√ľlt megpuh√≠taniuk. Hogy megmenthesse √©letmûv√©t, v√©g√ľl k√©nytelen volt beadni derek√°t. Nem utols√≥ sorban n√©h√°ny titokzatos mer√©nylettel is f√©lemet √©s bizonytalans√°got keltettek benne. M√©g 1927. j√ļnius 30-√°n kiadott egy nyilatkozatot, miszerint meg van gy√īz√īdve a zsid√≥ n√©p „er√©nyeir√īl“ √©s a zsid√≥kkal szembeni „igazs√°gtalans√°got“ szeretn√© j√≥v√°tenni. Most m√°r diadalittasan √∂rvendezett a zsid√≥s√°g √©s a nev√ľkben Jud Marshal cinikusan a k√∂vetkez√ī v√°laszt adta az aut√≥kir√°lynak:

„Elfogadom a nyilatkozat√°t. A zsid√≥ term√©szet r√©sze a megbocs√°t√°s. Tudom√°sul veszem, hogy √∂n a s√©rt√ī v√°daskod√°sokat visszavonja √©s hajland√≥ el√©gt√©telt adni.” Milyen ismer√īs szavak!

Term√©szetesen ezt a bocs√°natk√©r√©st √ļgy k√©nyszer√≠tett√©k ki bel√īle, s√īt azt is felt√©telezhetj√ľk, hogy m√©g a nyilatkozat√°nak sz√∂veg√©t is a zsid√≥ zsarol√≥i fogalmazt√°k meg. T√©ny marad mindenesetre, hogy Ford a nev√©hez k√∂thet√ī nyilatkozatot soha nem √≠rta al√°, de az is t√©ny, hogy ezut√°n teljesen feladta k√ľzdelm√©t. Hogy mi√©rt kellett ezt csin√°lnia, mindenki tudja, aki ismeri az √∂sszef√ľgg√©seket.

***

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, de egy dolog nem változott. A zsidóság még ma is mindenkit hasonló módszerekkel próbál elnémítani, aki veszi a bátorságot és letépi róla az álarcot.
Nyugodtan dicsekedhetnek vele, hogy v√©g√ľl m√©g egy Henry Ford kaliberû aut√≥kir√°lyt is t√©rdre tudtak k√©nyszer√≠teni , de a n√©gy k√∂tetes √©letmûv√©t, „A nemzetk√∂zi zsid√≥“-t nem tudt√°k eltûntetni a vil√°gb√≥l. Az az√≥ta eltelt 9 √©vtized √©s f√īleg korunk t√∂rt√©n√©sei f√©nyesen bizony√≠tj√°k, hogy az abban le√≠rtak nem beteges r√°galmakat, hanem megc√°folhatatlan igazs√°gokat tartalmaznak.
K√©pzelj√ľk csak el, mi lett volna, ha az emberis√©g m√©g idejekor√°n megfogadja Henry Ford tan√°cs√°t √©s √∂r√∂kre r√°cs m√∂g√© dugja a val√≥di h√°bor√ļs bûn√∂s√∂ket? Akkor nem csak k√©t borzalmas vil√°gh√°bor√ļt sp√≥rolhatott volna meg a vil√°g, hanem az ugyanazon gy√∂kerû jelenlegi gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi v√°ls√°gok sem szorongatn√°k √°lland√≥an a torkunkat.

Dobszay K√°roly

HozzŠszůlŠsok

# | zafir zafir - 2011 09 03 ¦ 01:01:51
Ha ezt Ford meg√©lhette volna! Irakb√≥l kifogytak a zsid√≥k. 2003-ban m√©g 20-an voltak, 2009-ben m√°r csak 8-an. √úres a zsinag√≥ga. Visszatelepedhetn√©nek innen t√Ķl√ľnk oda!
http://www.mignew...70773.html.
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 09 03 ¦ 01:19:05
√Čn meg azt olvastam, hogy anno minden t√°rsas√°gban benne volt, amiben benne lehetett. Lehet, hogy ezt kellett elj√°tszania - mindenesetre j√≥kat mond, sz√≥ se r√≥la.
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2011 09 03 ¦ 01:20:48
A k√©rd√©ses k√∂nyv pedig: Jim Marrs: Titkos uralom (Rule by Secrecy) - angolul el√©rhet√Ķ G√ļglibar√°t seg√≠ts√©g√©vel pdf-ben.
# | Skorpi√≥58 Skorpi√≥58 - 2011 09 03 ¦ 08:29:20
Csak ide k√≠v√°nkozik m√©gegyszer,Etelka n√©ni vil√°gosan elmagyar√°zza,hogy mi a k√ľl√∂nbs√©g szef√°r √©s asken√°zi k√∂zt, meg azt is ,hogy a 150-√©ves t√∂r√∂k megsz√°ll√°st kiknek k√∂sz√∂nhetj√ľk!
15:40-t√Ķlhttps://www.youtu...re=related
a folytat√°shttps://www.youtu...re=related
# | fapipa fapipa - 2011 09 03 ¦ 11:06:02
Na ! az al√°bbi ir√°s fel√°llitja az els√Ķ 50 leggazdagabb zsid√≥ n√©vsor√°t :

A ROTHSCHILD POLIP http://hunnio.com...admore=196

Kasar fordítás!!!
# | zafir zafir - 2011 09 03 ¦ 11:20:11
Változások a CIA arculatában és a vezetés élén 2011.szept. 6-tól.
Ford megfordulna a sírjában, ha megtudná, mi történik országában.
http://www.islamt...d10t2.html
# | GP GP - 2011 09 03 ¦ 11:25:54
Skorpió58!

√Črdekes vide√≥!gy√∂zelem
# | postaimre postaimre - 2011 09 03 ¦ 12:06:14
Gerry, k√∂sz√∂n√∂m, hogy f√∂ltetted. nem akartam este m√°r sz√∂sz√∂gni vele √©s am√ļgy is volt kis f√©lre√©rt√©s a Fordokkal kapcsolatban a m√ļltkor, ahol l√°zas any√°z√°sba csapott √°t a duhaj n√©nik√©z√©s.
# | Serious Serious - 2011 09 03 ¦ 17:31:41
Jaj Imre az a felreertes nagyon vicces volt emberek neha ervelnek anelkul valami melett, hogy utana neztek volna na de hogy ezt a Ford-ot Gerald Forddal osszekeverniShock Azt hiszem Kerecsen volt a vitez anno a Fordok rendbetetelenel kukkoljuk csak
# | TIE-pilot TIE-pilot - 2011 09 03 ¦ 18:43:35
serious. Mivelhogy elkezdesz basztatni, ez√©rt k√©nytelen vagyok v√©dekezni. Ezt m√°r m√ļltkor is elmondtam, hogy √©n v√©gs√Ķ soron nem kevertem √∂ssze senkit, hanem Kerecsen sugallta azt, hogy a kett√Ķnek lehet k√∂ze egym√°shoz. (Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy voltak ott is √°lpint√©res szem√©lycser√©k, csal√°di √∂sszefon√≥d√°sok, stb.)

Ha azt hiszed, hogy olyan tapl√≥ vagyok, hogy nem v√°gom fejb√Ķl az utols√≥ sz√°z √©v usa eln√∂keit, akkor tov√°bb nem fogom neked (sem m√°snak) bizonygatni az ellenkez√Ķj√©t.
√Čs ha azt mondod, hogy √©n nem n√©ztem ut√°na semminek, akkor mi√©rt nincs fogalmatok arr√≥l (m√©g mindig), hogy az ,,√°rtatlan" f√Ķn√°ci H. Ford bomb√°ztatta szarr√° a n√©met n√©pet (√©s sz√∂vets√©geseit)...

De mindegy. Nem érdekes.

Ha valaki ezek ut√°n is m√©g mindig ezzel fog basztatni, hogy szerinte √©n nem tudom a k√©t embert megk√ľl√∂nb√∂ztetni, akkor erre m√°r nem felek ezut√°n.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.37 mŠsodperc
95,967,333 egyedi lŠtogatů