Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Szent Gy√∂rgy-vonalak ( Ley-vonalak-morfogenikus mez√Ķ )

Tudom√°nyAz er√Ķhelyek az √ļgynevezett szent t√©r kateg√≥ri√°j√°ba tartoznak, hiszen ott magasabb rezg√©s√Ľ √©s er√Ķsebb energi√°k vannak jelen, mint m√°shol. Szentt√© azonban csak akkor v√°lik, ha az ember ezt felismeri, √©s tudatosan arra haszn√°lja, hogy ott kapcsolatba l√©pjen ezekkel a nagy energi√°kkal.
A term√©szetben rengeteg er√Ķhely van, ahol k√ľl√∂nb√∂z√Ķ min√Ķs√©g√Ľ √©s er√Ķss√©g√Ľ energi√°kat √©szlelhet√ľnk. √Āltal√°ban az egy√©ni √©rz√©kenys√©g d√∂nti el, hogy kinek melyik a megfelel√Ķ, ki, mit √©l √°t ezeken a pontokon. Er√Ķhely lehet egy√©bk√©nt a tengerpart, egy szikla, de ak√°r egy sz√©p kert is. A saj√°t er√Ķhely√ľnket √ļgy tal√°ljuk meg, ha megfigyelj√ľk, hol √©rezz√ľk magunkat j√≥l, hol esik j√≥l id√Ķzni, hol t√∂lt√Ķdik fel lelk√ľnk, szellem√ľnk, √©s hol enyh√ľlnek testi bajaink.R√©gi tapasztalat az is, hogy azokon a helyeken, ahova sokan j√°rnak gy√≥gyul√°st rem√©lve, l√°gyabb, ink√°bb az √©rz√©sekre, √©rzelmekre hat√≥, finomabb energi√°k tapasztalhat√≥k meg. A magasan fekv√Ķ, nehezen megk√∂zel√≠thet√Ķ helyeken, ahov√° kevesen jutnak el, er√Ķsebb, tiszt√°bb, els√Ķsorban a tudatra hat√≥ energi√°k m√Ľk√∂dnek.
Az √Ķsi tud√°s nyom√°ban √ēseink – akik m√©g sokkal szorosabb kapcsolatban voltak a term√©szettel, mint a ma rohan√≥ embere – k√∂nnyebben felismert√©k az ilyen helyeket. Megfigyelt√©k, hogy
az ilyen t√°jakon a n√∂v√©nyzet d√ļsabb, eg√©szs√©gesebb, magasabb, az √°llatok nagyobbak, a vizek tiszt√°bbak, a leveg√Ķ l√°gyabb, no √©s persze az ott √©l√Ķ emberek b√©k√©sebbek, nyugodtabbak voltak.
M√°s esetben csod√°s jelek utaltak a hely k√ľl√∂nlegess√©g√©re. Aradi Lajos Pilis-kutat√≥ szerint elterjedt volt az a hit is, mely szerint egy var√°zserej√Ľ √°llat egy eg√©sz nemzetet vezethet a csod√°latos vid√©kre. Erre a magyar mondavil√°gban is akad p√©lda, gondoljunk csak a turulmad√°r vagy a csodaszarvas legend√°j√°ra.
A r√©gebbi korok emberei a templomokat is olyan helyekre √©p√≠tett√©k, ahol a legnagyobb pozit√≠v energi√°k √∂sszpontosultak, hogy a h√≠v√Ķk a szent√©lyben emelkedettebb lelki√°llapotba ker√ľljenek.

Ha manaps√°g valaki fel szeretne t√∂lt√Ķdni vagy √ļjra vissza szeretne tal√°lni a term√©szetbe, nem kell m√°st tennie, mint felkeresnie egy magyarorsz√°gi er√Ķhelyet, √©s ott felt√∂ltenie lemer√ľlt energiarakt√°rait.

Andocs,
Badacsonytomaj,
B√ļcs√ļszentl√°szl√≥,
Bodajk, Budakeszi,
Budapest РGellérthegy,
Csatka,
Csob√°nka,
Dobog√≥k√Ķ,
Dömös,
Egerszalók,
Esztergom,
Fert√Ķszentmikl√≥s,
Gencsap√°ti,
Gyöngyös,
Hédervár,
Gyula,
Kaposszerdahely,
K√©kk√Ķ,
M√°rtaszentimre,
Pet√Ķfisz√°ll√°s,
Röjtökmuzsaj,
S√ľmeg,
Szigetv√°r,
Székesfehérvár,
Vars√°d,
V√°c,
Vértessomló,
Visegr√°d,
Zirc.


A Magyarországon található Szent György-vonalak, ide érdemes ellátogatni:
РMajki remeteség
– Pilisszentkeresztt√Ķl nyugatra a cisztercita kolostor romja
– Pilisszentiv√°ni √Ėrd√∂g-szikla
– D√∂m√∂s mellett a Vad√°ll√≥-k√Ķ
– Csodafa k√°polna, mely szint√©n nem messze D√∂m√∂st√Ķl √©p√ľlt


Az √Ķsi elk√©pzel√©s szerint Szent Gy√∂rgy-vonalak vagy m√°s n√©ven s√°rk√°nyvonalak h√°l√≥zz√°k be a F√∂ldet. Kialakul√°suk a F√∂ld m√°gnesess√©g√©re vezethet√Ķ vissza. Ezek egyfajta rezg√©sek, energiarendszerek. Ahol a vonalak keresztezik egym√°st, azok az akupunkt√ļr√°s pontok, hasonl√≥an az emberi test akupunkt√ļr√°s pontjaihoz. A t√∂bsz√∂r√∂s metszetek egyben szakr√°lis, szentnek tekintett helyek.
Az energiakoncentr√°ci√≥ hatalmas ezeken a ter√ľleteken. Olyan er√Ķs az energetiz√°l√≥ t√©r, hogy p√°r perces ott-tart√≥zkod√°s sor√°n k√©pes felt√∂lteni aur√°nkat. Lakni ezeken a helyeken nem eg√©szs√©ges √©s nem aj√°nlott, a t√ļl sok energia nem kezelhet√Ķ az ember sz√°m√°ra. A K√°rp√°t-medenc√©nek egyed√ľl√°ll√≥an kit√ľntetett szerepe van a Szent Gy√∂rgy-vonalak rendszer√©ben, itt ugyanis az akupunkt√ļr√°s pontoknak olyan s√Ľr√Ľs√∂d√©se fedezhet√Ķ fel, amely p√°ratlan a F√∂ld√∂n. Els√Ķsorban templomokat, bazilik√°kat √©p√≠tenek ilyen pontokra. A papok a szent helyek √©p√≠t√©se el√Ķtt bem√©rt√©k e vonalak tal√°lkoz√°si pontjait, √©s meghat√°rozott helyekre √©p√≠tett√©k a templomokat. Hogyha hossz√ļ ideig szeretn√©nk tart√≥zkodni ilyen energetikai pontokon, az t√ļlt√∂lt√Ķd√©shez vezethet, melynek hat√°s√°ra inger√ľltebbek, idegesebbek, fesz√ľltebbek lesz√ľnk. A gyerekekn√©l t√ļlzott aktivit√°s, √°lland√≥ mozg√°sk√©nyszer jelentkezhet t√ļlt√∂lt√Ķd√∂tts√©g eset√©n. A Szent Gy√∂rgy-keresztez√Ķd√©sekhez √°ltal√°ban katedr√°lisokat √©p√≠tenek, m√≠g a Ley-keresztez√Ķd√©shez templomok olt√°ra √©p√ľl.

"Magyarorsz√°gon tov√°bbi fontos helyek; Gyula- a leger√Ķsebb energiak√∂zpont, itt megjelennek a gy√≥gyforr√°sok is - Szentendre, Lenti, Sz√°zhalombatta, B√©lap√°tfalva, Esztergom, Tata. Szentes - ahol √∂t templom √©s a f√Ķutca is egy er√Ķvonalon helyezkedik el. Orgondaszentmikl√≥s falu hely√©n m√°ra csak k√©t kunhalom maradt, a Kis-√©s Nagy Orgonda. Szint√©n h√≠res a a p√ľsp√∂klad√°nyi Boldogasszony halom, melyen egy √Ārp√°d-kori k√°polna maradv√°nyai l√°that√≥k.
Kiemeln√©m m√©g Kun√°got√°t, ahol egy nagyon √©rdekes hiedelem √©l mind a mai napig. A k√∂zeli Cik√≥-dombr√≥l, azt tartj√°k, ha valaki a tavaszi nap√©jegyenl√Ķs√©g √©jszak√°j√°n kimegy oda, a t√ľnd√©rek elragadj√°k a lelk√©t. Cik√≥ a g√≥lya n√©pies elnevez√©se, √©s tudjuk, hogy a g√≥lya a R√°k hav√°nak, k√∂z√©ps√Ķ holdh√°z jelz√Ķ√°llata, amely 90¬į-os sz√∂get z√°r be a nap√©jegyenl√Ķs√©gi Kossal. Ekkor tet√Ķzik az er√Ķvonalak er√Ķss√©ge, √©s ha ezt figyelembe vessz√ľk, m√°r nem is t√Ľnik annyira fantazmag√≥ri√°nak mindez."


Forr√°s: Nagy energi√°j√ļnak tartott helyek Magyarorsz√°gon

HozzŠszůlŠsok

# | hurkoa hurkoa - 2011 09 05 ¦ 23:08:47
Tudtam hogy jó helyen vagyoktorna
# | Skorpi√≥58 Skorpi√≥58 - 2011 09 06 ¦ 00:10:26
Ez ide illik!

Az emberi faj rejtett történelme http://vimeo.com/.
# | Skorpi√≥58 Skorpi√≥58 - 2011 09 06 ¦ 00:20:39
Ez ide passzol,Az emberi faj titkolt történelme
http://vimeo.com/...
# | porcica porcica - 2011 09 06 ¦ 01:39:31
Az√©rt azt sem lenne szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni, hogy ami√≥ta a HAARP m√Ľk√∂dik, ezeknek a vonalaknak a helye, √©s ereje igen megv√°ltozott. 2007-√≥ta nem lehet √Ķket stabilan megtal√°lni, hisz a F√∂ld elektrom√°gneses ter√©ben olyan anom√°li√°k vannak, amik komoly hat√°ssal vannak az ilyen er√Ķk√∂zpontokra is. Sajnos a F√∂ld alaprezg√©se sem k√©pes √°lland√≥ lenni, ami ugye az √©let alaprezg√©se itt a vil√°gunkban, az √©l√Ķ szervezetek alap regener√°ci√≥j√°hoz ez elengedhetetlen pedig, az un.Shumann hull√°mokat a geol√≥gusok is k√©pesek m√©rni, √©pp egy magyar, soproni geol√≥gusn√Ķ elemezte ezt az elm√ļlt √©vekben, √©s bizony√≠totta, hogy komoly anom√°li√°kat mutat ez az alaprezg√©s is, m√°r pedig, ha az alapokn√°l gondok vannak, akkor a t√∂bbi is vele hangol√≥dik. E miatt nem k√©pesek sem a krist√°lyok, sem a gy√≥gyn√∂v√©nyek megfelel√Ķen funkcion√°lni, √©s a szervezet is e miatt regener√°l√≥dik lassabban, vagy falsul.
# | porcica porcica - 2011 09 06 ¦ 01:45:22
Ja, √©s az sem z√°rhat√≥ ki teljesen, hogy a F√∂ldet az√©rt √ľtik a HAARP-pal, hogy elhangolj√°k, √©s √≠gy is √°rtsanak az √©letnek. Hisz a gonosz√©knak nem j√≥ az, ami a j√≥knak √©pp megfelelne, tal√°n a f√∂ldreg√©sek ereje, ami kimozd√≠totta a bolyg√≥t a az eredeti hely√©r√Ķl, √©s a tengely√©nek az elmozd√≠t√°sa is erre ir√°nyult. Egy biztos m√°r semmi sem √ļgy m√Ľk√∂dik, mint kellene!
# | Hullo Hullo - 2011 09 06 ¦ 02:41:55
Erdelyben is nagyon sok, szentnek tartott hely van...erdekes modon Karoly herceg "bekoltott" Haromszekre, ugyanis Malnasfurdon, meg Szeben megyeben vett birtokokat....ugy tartjak, hogy a Deli-Karpatok, pontosabban Brasso megye nagyon eros energetikai kozpont, es Karoly herceg pont ott vasarolt birtokokat! Valami biztos hogy van, a legutobbi jegkorszak idejen is Erdely erintetlen maradt, tuleltek az emberek gondmentesen a nehez idoszakot....
# | Hegel Hegel - 2011 09 06 ¦ 11:00:32
porcica énis erre gondoltam, minden szinten ártani!

Ugyanis az alacsony rezgésekkel félelmet lehet gerjeszteni és az emberi testi lelki energiát is elvenni!
DE!

Ak√°r otthon kellemes sarkot kialakitva is meglehet a b√©k√©t teremteni medit√°ci√≥val csendes elfoglalts√°ggal szeml√©l√Ķd√©ssel.
Aki zsufoltan él egy parkban is megteheti.
Volt mikor nem volt nyugodt otthonom egy t√©ren a padon k√©sz√ľltem fel az √©retts√©gire meg ha esett a post√°n...ki lehet z√°rni a vil√°got ha zavar√≥!

Akarni kell az er√Ķt magunkba √©s van!
# | Hegel Hegel - 2011 09 06 ¦ 11:01:41
Vas megy√©ben Vasv√°r szentk√ļt.
# | Kor√© Kor√© - 2011 09 06 ¦ 11:43:41
Hegel! meghajol
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2011 09 06 ¦ 12:06:54
Skorpió,

Ami felh√°bor√≠t√≥, hogy a "modern?" t√∂rt√©nelem tudom√°ny nem csak titkolja az emberi faj igaz t√∂rt√©net√©t, de pr√≥b√°lja elt√ľntetni a hivatalos hazugs√°gokat c√°fol√≥ leleteket is!
J√≥ p√©lda erre a Klaus Dona √°ltal is eml√≠tett k√ľl√∂nleges csontv√°zak, kopony√°k , amelyek a m√°ltai m√ļzeumb√≥l, m√©g k√ľl√∂nlegesebb m√≥don elt√ľntek.
K√©pzelj√ľk csak el! 1902-ben, M√°lt√°n felfedeztek egy csod√°latos f√∂ldalatti templomot(Hypogeum), amelyben tal√°ltak t√∂bb mint 7000! meghat√°rozatlan emberi csontv√°zat.
Ez a gazdag lelet ,a 20-ik sz√°zad folyam√°n teljesen elnt√ľnt,hihetetlen m√≥don, nyoma veszett. N√©h√°ny koponya m√©g l√°that√≥ volt √©vekkel ezel√Ķtt a m√°ltai m√ļzeumban, de ma m√°r val√≥sz√≠n√Ľ azok is egy rejtett dobozban porosodnak.
Nagyon nem szeretik az igazs√°got manaps√°g!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.93 mŠsodperc
95,966,427 egyedi lŠtogatů