Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Belépési nehézségek

FelhívásKedves Látogatók!

Bizonyára észrevettétek, hogy Imre honlapja új köntöst kapott. Az oldal már mûködik, holnap reggeltõl már ide teszi fel a híreket. A régi oldal látogatható, olvasható, kommentezhetõ, a regisztráció viszont ott lezárult. Az archívum menüpontra kattintva érhetitek el. A regisztráció itt az új oldalon mûködik.
A belépés változott! A régi oldalon használt belépési név helyett használjátok a megjelenõ nevet és a jelszavatokat, így fog beengedni a rendszer. Ha valami miatt mégsem tudtok belépni, használjátok a kapcsolat menüpontot.
A belépési és egyéb problémákkal küzködõk olvassák a GY.I.K. menüpontot, folyamatosan frissítem a legtöbbször elõforduló problémák szerepelnek majd benne, olyan ütemben, ahogy sikerül azt megoldanom.

Hozzszlsok

# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 08 03 ¦ 18:37:47
Kemény munka volt ez az átállás!
Köszönjük mindenki munkáját!

gyuszuSS
# | Beki Beki - 2010 08 08 ¦ 09:20:34
Végre egy HONlap ahol olvasni való is van.
Tisztelettel
B.;)S.
# | New World Order New World Order - 2010 08 14 ¦ 16:11:35
Nem küzködõk, hanem küszködõk!
Oldalt a szavazásnál pedig nem "mindig a legfrissebb van elõl", hanem elöl. Akkor hosszú õ, ha valaki elõl menekül az ember...
# | nagyzsu nagyzsu - 2010 08 17 ¦ 21:47:56
Üdv mindenkinek!Több dologról is írnék,de röviden.Az egyik az technikai volna.Mióta új az oldal,nem tudom megnyitnia letöltéseket..Tudna valaki segíteni ebben?Nem vagyok a számítógép guru, gonodlom ez kiderült...
A másik,hogy kerestünk festõt és valahogy mindenki Törökbálintra szerzõdött 2-5 évre akár festõ,akár kõmûves. Mi van ott,ki tudja?
Nekem mindenesetre gyanús.Persze lehet,hogy már paranoiás vagyok.
# | Mofer Mofer - 2010 11 01 ¦ 03:38:05
Köszönet az oldal technikusa(i) nak, nekem eddig is tetszett, ami külön nagyon praktikus, hogy az oldalt lehet úgy állitani, hogy a két oldalt el hagyjuk és igy az egész képernyön csak az olvasni kivánt szöveget látjuk. Ez nagyon jó lenne más honlapokon is, de ez már nem a ti gondotok. Köszönet az oldalért, hogy eggyáltalán van egy ilyen oldal ahol meg lehet tudni mindent amit máshol nem. Köszonet a sok jó és hasznos irásokért. Naponta órákat töltök el itt olvasással, információ szerzéssel,tanulással. A Baj csak annyi az oldallal, ha el kezdem olvasni alig tudom abba hagyni, de ennyi legyen a leg nagyobb gond.

"Az elõdök dicsõsége fény az utódok számára."

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

rtkels

Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be.

Fellmlhatatlan! Fellmlhatatlan! 18% [2 szavazat]
Nagyon j Nagyon j 82% [9 szavazat]
J J 0% [0 szavazat]
tlagos tlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generlsi id: 1.27 msodperc
95,964,043 egyedi ltogat