Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Elemzés

Tisztelt Olvasó!
Amerika, mint l√°tsz√≥lag stabil √©s mesters√©gesen fel√©rt√©kelt doll√°rral megpr√≥b√°lja saj√°t poz√≠ci√≥j√°t er√Ķs√≠teni. El√Ķre k√∂zl√∂m ez halva sz√ľletett √∂tlet.

Kiindul√°si √°llapot jelenleg:

USA iszonyat mennyis√©g√Ľ √°llamad√≥ss√°ggal rendelkezik. Norm√°l esetben √©rdeke lenne bed√∂nteni a doll√°rt. Csakhogy, elk√∂vett√©k azt hib√°t K√≠n√°t√≥l,aki mellesleg a legnagyobb doll√°r alap√ļ valutatartal√©kkal rendelkezik ( 2500 milli√°rd doll√°r). USA √°llamk√∂tv√©ny helyett (z√°r√≥jelben megjegyzem, saj√°t befektet√©se √©s megszerzett piaci √©rdekelts√©g√©nek v√©delm√©ben j√°rt √≠gy el K√≠na) t√Ķsgy√∂keres amerikai c√©gekb√Ķl k√©rt r√©szv√©nyfedezetet (√°llam ezekben a c√©gekben r√©szv√©nye,s √≠gy v√©dve norm√°l esetben az esetleges spekul√°ns felv√°s√°rl√≥kt√≥l az orsz√°g= fels√Ķkaszt j√∂vedelm√©t biztos√≠t√≥ nagy c√©geket). L√°sd: MOL csak sokkal b√©n√°bban megoldva. Nos az USA vagy a r√∂vid hal√°lt v√°laszthatta volna vagy hosszabb t√°vra bev√°llalta ezen √°llami tulajdonban l√©v√Ķ r√©szv√©nyek, fedezetk√©nt val√≥ felhaszn√°l√°s√°t. Ez az √°llami k√©zben l√©v√Ķ r√©szv√©ny gyakorlatilag a fedezetek a tov√°bbi K√≠na √°ltal USA-nak adott hiteleknek. Az m√°r m√°s k√©rd√©s, hogy az USA-ban ezen √°llami r√©szv√©nyek szint√©n a legfels√Ķ kaszt, mag√°ntulajdon√°ban vannak, csak√ļgy mint teljes m√©dia √©s a t√∂rv√©nyhoz√°s is.

√ćgy szimpla bed√∂nt√©ssel , egyb√Ķl megszerezn√© bag√≥√©rt K√≠na ezeket a c√©geket. Ezt USA fels√Ķkasztja ezt nagyon nem szeretn√©. √ćgy maradt egy lehet√Ķs√©g: Mesters√©gesen fel√©rt√©kelik a doll√°rt, l√°sd a mostani √°rfolyam adatokat √©s be√°ldozz√°k az Eur√≥t √©s a relat√≠v gyenge doll√°rral bag√≥√©rt felv√°s√°rolj√°k a cs√Ķdben ment eur√≥pai √°llamok vagyon√°t.

Csakhogy ezt meg K√≠na nagyon nem szeretn√©: ugyanis K√≠na legnagyobb piaca az EU! Ha az uni√≥ borul, akkor K√≠na k√©nytelen lenne visszavonul√≥t f√ļjni √©s feladni az Eur√≥pai piac√°t valamint, megszabadulni az amerikai √©rdekelts√©gekt√Ķl √°ron alul. √ćgy megmenek√ľlne az USA.

Csakhogy K√≠n√°nak (√©s az Oroszoknak is kb ennyi) ott az 2500 milli√°rd doll√°r valutatartal√©k. Ezen az am√ļgy is k√©ts√©ges stabilit√°s√ļ valut√°n egy meger√Ķs√≠ti √©s megakad√°lyozza a sz√°m√°ra strat√©giai fontoss√°g√ļ eur√≥pai felvev√Ķ piac√°nak bed√Ķl√©s√©t ( legfontosabb partner uni√≥s orsz√°gok kiseg√≠t√©se). Kett√Ķ politikai √©rdek√©nek kereszt√ľlvitel√©t seg√≠ti el√Ķ.

Mit is ér el ezzel?

Egy USA nem tud meger√Ķs√∂dni √©s nem tudja kiszor√≠tani K√≠n√°t az amerikai c√©g√©rdekelts√©gekb√Ķl.

Kett√Ķ: Megmarad √©s j√≥val szorosabbra f√Ľzi √©s belesz√≥l√°sa lesz az eur√≥pai partnereinek (felv√°s√°rl√≥ piac√°nak politik√°j√°ba gazdas√°gi rendszerer√©be). Er√Ķsebb kontrollt szerez Eur√≥p√°ban √©s USA √©rdekelts√©gei v√©dve vannak.

Mi jön ezek után?

USA elveszíti befolyását az EU zónában teljesen.

USA elveszítette a saját cégeit.

USA-nak pontosabban az ottani fels√Ķ elitnek el fogy a leveg√Ķje.

P√©nz√ľgyi politikai k√∂zpont √°tker√ľl K√≠n√°ba √©s az Oroszokhoz.


Miben bízhat az amerikai elit?

Nos j√∂jj√ľnk r√° magunk.

Ahhoz, hogy egy elad√≥sodott gazdas√°g meger√Ķs√∂dj√∂n piac kell.Bels√Ķ piac ingatag √©s belterjes √©s nem n√∂velhet√Ķ a v√©gletekig ugyanis az eg√©sz vil√°grendb√Ķl, amit az USA elit ir√°ny√≠t az k√∂vetkezik, hogy a belgazdas√°gban √°raml√≥ p√©nz nagy r√©sze az elit kez√©be ker√ľl, azaz elvon√≥dik gazdas√°gt√≥l, azaz a v√°s√°rl√≥ er√Ķ gyakorlatilag megsz√Ľnik. Vagy az elit elveszti hatalm√°t visszanyomva a gazdas√°gba a p√©nzt, amibe k√©ts√©get kiz√°r√≥lag nem megy bele. Infl√°ci√≥s ad√≥ss√°g elt√ľntet√©s, ahogy kor√°bban √≠rtam nem j√°rhat√≥ √ļt, hanem egyenesen √∂ng√≥l.

M√°sodik megold√°s az elit hatalm√°nak megtart√°sa mellett az, ha k√ľlpiacon szerez √©rdekelts√©get.De mivel EU-ban K√≠na beel√Ķzte √Ķket, EU, mint piac kil√Ķve.

K√≠na √©s √Āzsia szint√©n kil√Ķve.

Marad Afrika és Dél-Amerika, valamint Ausztrália.

Mi a helyzet ezekkel a kontinensekkel?

Nos K√≠na Afrika legnagyobb befektet√Ķje, sz√≥val ez is kil√Ķve

D√©l-Amerika szint√©n ugyanis nem egy orsz√°got kizs√°km√°nyolt az USA elit √©s nem egyszer beleny√ļlt az ottani belpolitik√°ba, ut√°lj√°k, az USA-t mint √∂rd√∂g a szentelt vizet. Sz√≥val ez a lehet√Ķs√©g is kil√Ķve.

Maradt Ausztr√°lia: Ezt USA eddigi tapasztalatokb√≥l ( II Vil√°gh√°bor√ļ meg is fogja mag√°nak, mint sz√∂vets√©ges azonban, mint piac nem sz√°mottev√Ķ, m√°sr√©szt rengeteg k√≠nai telepes van ott, ami ezt sz√∂vets√©get is porr√° z√ļzhatja, de az√©rt ha nincs l√≥ j√≥ a szam√°r alapelven megpr√≥b√°lt√°k beszervezni √©s sikerrel is j√°rtak:

Link

Mivel Ausztr√°lia nem nagy piac √©s UK (Anglia) el k√∂z√∂sen osztozkodnak rajta tov√°bb√° UK sz√∂vets√©ges√ľk ( City of London) szabadk√Ķm√Ľves elit k√∂zpont, nem sokra mennek vele.

Mi van még az USA elit kezében?

Tehetn√©nk a k√©rd√©st √ļgy is fel, hogy mikb√Ķl j√∂tt ki j√≥l √©s min keresett Amerika a legt√∂bbet?

Nos egy√©rtelm√Ľ, mivel USA a legnagyobb fegyver export√Ķrje √©s az, hogy ez a hadiparra √©p√ľl√Ķ piac beinduljon, kell a h√°bor√ļ. Mondjuk ki egy√©rtelm√Ľen: USA elitnek kell a vil√°gh√°bor√ļ vagy b√°rmilyen h√°bor√ļ. L√°sd az eddigi t√©nyked√©s√©t!

Mi v√°r Magyarorsz√°gra?

Hyperinfl√°ci√≥ √©s kil√≥ra felv√°s√°rl√°s, de most m√°r ny√≠ltan, sz√©gyen n√©lk√ľl, amennyiben m√©g mindig nem l√©p√ľnk.

Milyen megold√°s lehets√©ges, hogy elker√ľlj√ľk ezt?

Nos egy√©rtelm√Ľ a helyzet, a forint kibocs√°t√°si jog az idegen k√©zben l√©v√Ķ MNB-√© (Nev√©ben Magyar Nemzeti Bank√©).

Ezt a kibocs√°t√°si jogot azonnali hat√°llyal megvonni √©s √°llami p√©nzkibocs√°t√°s azonnal. Azaz √ļj Forintot bevezetni.

Kett√Ķ, helyi p√©nzekre √©p√≠teni, ugyanis ah√°ny helyi p√©nz annyi l√°bon √°ll a gazdas√°g √©s f√Ķ p√©nz ingadoz√°sa vagy √©ppen bed√∂nt√©se mellett is lehet√Ķs√©get biztos√≠t a gazdas√°g √©s az emberek meg√©lhet√©s√©nek biztos√≠t√°s√°ra, m√©g abban az esetben is, amikor az eg√©sz vil√°g recesszi√≥ba torkollik. L√°sd Sv√°jcot, ahol a gazdas√°gi bev√©telek 50% a helyi p√©nzeken bonyol√≠tott kereskedelem adja.

Amiben a magyar vil√°gels√Ķ az sz√ľrke√°llom√°ny √©s a mez√Ķgazdas√°g. Teh√°t Innov√°ci√≥ Innov√°ci√≥, Innov√°ci√≥. Ki kell ebrudalni az √∂sszes idegen c√©g √°ltal deleg√°lt szabadalmi √ľgyviv√Ķ test√ľleti tagot √ČS MINDEN strat√©giai fontoss√°g√ļ magyar tal√°lm√°nyra √°llami garancia √©s v√©delem!

Piacv√©d√Ķ int√©zked√©sek bevezet√©se, azonnali hat√°llyal!

Multik akkor maradhatnak, ha profitjuk legal√°bb 50%-t itt fektetik be innov√°ci√≥ra √©s oktat√°sra. M√°sr√©szt √°llamilag garant√°lt felv√°s√°rl√°si √°rak kik√©nyszer√≠t√©se, melynek egyik eszk√∂ze lehet a hangyasz√∂vetkezet √©s helyi bolth√°l√≥zatok ki√©p√≠t√©se, ahol csakis kiz√°r√≥lag a helyben termesztett el√Ķ√°ll√≠tott term√©keket lehet forgalmazni, m√°st nem.

Orsz√°gos erd√Ķs√≠t√©si program √©s az √°rter√ľletek ment√©n rezerv√°ci√≥s t√°roz√≥k azonnali meg√©p√≠t√©se. (asz√°ly √©s √°rv√≠zv√©delem, v√≠zkincs meg√Ķrz√©s).

Katonas√°g √ļjb√≥li bevezet√©se! Nehogy v√©letlen√ľl valakinek kedve szottyanjon fosztogatni.

A fenti lépések következményei!:

A fentiek mind, mind biztos√≠tj√°k, a munkahelyteremt√©st, megsz√ľntetik az elnyom√≥ vil√°ghatalom gar√°zd√°lkod√°si √©s har√°csol√°si lehet√Ķs√©geit.

Egy kapnak √Ķk forintot, de r√©git max a duplabet√Ľsen haszn√°lhat√≥ √©rt√©k mellett.

√Āllamad√≥ss√°got el kell felejteni ui. m√°r legal√°bb 12 szeresen visszafizett√ľk.

NAGYON FONTOS NEMZETI √ĖNTUDAT ER√ēS√ćT√ČSE, de csak a fentiek megl√©te mellett van √©rtelme. Ugyanis akasztott √©s √©hes ember k√∂nnyen zsarolhat√≥ √©s √°rul√°sra k√©sztethet√Ķ. Vagy √©hen d√∂glik √©s vagy megfagy a csal√°dj√°val vagy be√°ll spiclinek. Nos ezt, ha fentiek nincsenek meg nem is vethet√Ķ a szem√©re. √Črtelmetlen hal√°lt nem v√°rhatunk senkit√Ķl se!

Az eddigi politikai hatalomban r√©sztvev√Ķket (haza√°rul√≥kat) √©s sleppj√ľket, felel√Ķss√©gre vonni, vagyonelkobz√°s √©s kiutas√≠t√°s az orsz√°gb√≥l. S√ļlyosabb v√©ts√©g eset√©n, pedig hal√°l b√ľntet√©st nekik!

Persze akadnak olyanok is, akik azt mondj√°k akkor lebomb√°znak minket. Ez egy baroms√°g, aki k√≠v√°ncsi r√° √©s m√©g a fenti vil√°gpolitikai helyzetben nem nyilv√°nval√≥, annak nagyon sz√≠vesen elmondom , mi√©rt nem. S√Ķt az is, egyik seggr√Ķl lecuppanunk (cionista nyugat, √©s r√°cuppanunk egy m√°sik seggre √ļjra)! Van annyira okos √©s talpraesett ez a n√©p, hogy √∂n√°ll√≥an is meg√°lljon a l√°b√°n!

√Āld√°s!

Aramis1960

HozzŠszůlŠsok

# | Dunaim√°d√≥ Dunaim√°d√≥ - 2011 11 17 ¦ 09:01:59
Nagyon j√≥ √∂sszefoglal√≥. Gratul√°ltam is Aramisnak. M√©g sok ilyenre van sz√ľks√©g√ľnk. Az esem√©nyek m√∂g√© l√°tni, - ez a neh√©z sokunknak. Lica √©lenj√°r√≥ ebben a munk√°ban.
Nagy seg√≠ts√©g az √©bredez√Ķnek. K√∂sz√∂n√∂m.
# | szervezoe szervezoe - 2011 11 17 ¦ 09:02:07
korrekt összeszedett elemzés nekem tetszik.
√Čbredj magyar!
# | honvedesku honvedesku - 2011 11 17 ¦ 10:23:45
Ausztr√°liai l√°togat√°sa Obam√°nak nem egy
baráti gesztus.Annyira nem hogy a prime miniszternö remegö szájjal és elcsuklo hanggal
jelentette be önzetlen segitségnyujtást amerikának,és sziveslátását az egyenlöre CSAK
2500 special katon√°nak.A pacifik t√©rs√©g ilyenjelleg√ľ "meger√∂sit√©se"nyilv√°nvaloan
indonézia és kina nemtetszését váltotta ki!
√Črdekess√©ge a dolognak az,hogy a viharos gyorsas√°ggal lev√°ltott ex prime miniszter,
Kevin Rudd nem volt meghivva Obama rept√©ri fogad√°s√°ra, csak a k√∂zismerten amerikabar√°t Kim Bezly New York-i ambassador.A fogado eb√©den is a kinai √ľgyekben igen j√°ratos , a nyelvet jol besz√©l√∂
Kevin Rudd k√ľl√ľgyminiszter egy t√°volabbi sz√©kre volt √ľltetve,nem a protokolnak megfelel√∂ helyet kapv√°n a diszeb√©dn√©l!
A volt prime miniszter eszerinti mellözése
a politikai szembenállását a Kim Bezly féle
amerikaseggnyalo csoportal élesen domboritotta.Az amerikai Koralltengerparti támaszpont ausztráliában csapásközelbe hozza kinát ha az interkontinentális támadást
tervezne amerika ellen.Persze igy ausztr√°lia
egy botra szurt huscafat csak a kinai s√°rk√°nynak!Az Indi√°nak sz√°nt ur√°nszerz√∂d√©s is azonnal fel lett f√ľggesztve!
Nem látszik a békeszándék egy a pacifik térséget veszélyeztetö amerikai katonapolitikai lépés kapcsán!
# | balu998 balu998 - 2011 11 17 ¦ 11:42:46
Aramis mester,

ez baromi j√≥ra siker√ľlt, k√∂sz! Engedelmeddel, ha legal√°bb √≠gy a f√≥rumon kereszt√ľl j√≥v√°hagyn√°d a kopir√°jtot, leford√≠tan√°m t√≥tra is - √≠gy a szlov√°kok √©s csehek is k√©pbe ker√ľln√©nek. A v√©g√©re alapb√≥l oda√≠rn√°m, hogy a te m√Ľved, de ha ezt nem k√≠v√°nod, sz√≥lj.
# | monguzking monguzking - 2011 11 17 ¦ 21:29:14
sajna valoban elker√ľlhetetlennek l√°tszik az h√°boru de az√©rt nem √©rtem ha ezt kina √©s oroszok is tudj√°k akkor mi√©rt m√ľk√∂dnek egy√ľtt m√©g viszonylag,mi√©rt nem szarnak r√° √∂k is minden h√ľlye j√°t√©kszab√°lyra √©s adnak √∂k is atomfegyvert p√©ld√°ul ir√°niak kez√©be vagy szerbek√©be hisz ha szerbekn√©l lenne atomfegyver akkor cseszhetik rak√©tav√©delm√ľket natosok
# | postaimre postaimre - 2011 11 17 ¦ 21:39:12
monguz, kicsit lemaradt√°l. Van nekik, d e a vannal az a baj, hogy esetleg be is kell vetni. L√°tt√°l m√°r atomot villanni? Nos, tal√°n az lenne √©leted utols√≥ l√°tv√°nya √©s hidd el, nem √©rdekelne, ki villant ott. K√©pzeld, n√°lunk is van p√°r t√∂ltet, rajta √ľl√ľnk, csak h√°t a zsidajok kezelik a katapultj√°t. Nem baj, ha kicsit elm√©l√°zol ezen.
# | Serious Serious - 2011 11 18 ¦ 09:58:22
"Tisztelettel köszöntöm az Olvasókat!http://www.youtub...8Qs#at=162

Nem kellett m√°rciusig v√°rni, am√≠g elkezdenek omlani a falak.Nem v√©letlen√ľl mondtam, hogy a helyi p√©nz bevezet√©se a nagyobb probl√©ma elker√ľl√©se v√©gett musz√°j lesz bevezetni.

Köztudott, hogy az EURO a dollárhoz kötött, azaz a dollár árfolyamingadozása a az eurót rántja magával.

Az is k√∂ztudott, k√∂zgazd√°sz k√∂r√∂kben, hogy sv√°jci frank √ļgynevezett menek√ľl√Ķ valuta, a sv√°jci frank er√Ķs√∂d√©se csak ideig √≥r√°ig biztos√≠tja az egyens√ļlyt az uni√≥s gazdas√°gban, azonban egy id√Ķ ut√°n maga sv√°jc lesz k√©nytelen visszafogni az er√Ķs√∂d√©st, mert az exportot er√Ķsen kellemetlen helyzetbe hozza, ugyanis, ha valaki sv√°jci szolg√°ltat√°st, akar v√°s√°rolni m√©lyen a zseb√©be kell ny√ļlnia.Sv√°jc eur√≥pa buksz√°ja, gondolom ezt a kifejez√©st m√°r hallott√°k egy p√°ran, illetve bankok √°llama, azaz banki szolg√°ltat√°sok ad√°sv√©tel√©vel foglakozik legink√°bb, ha az a szolg√°ltat√°s nagyon dr√°ga sv√°jci frankon van m√©rve, er√Ķsen lecs√∂kken ir√°nta kereset. Akkor az a ¬†bev√©tel ( ez tartja el a sv√°jci √°llamot) illetve ¬†a sv√°jci frankkal t√∂rt√©n√Ķ import is ellehetetlenedik, mert ki az a h√ľlye, aki sokat fizet √©rte pl√°ne, ha ez csak ideig √≥r√°ig tart√≥ n√∂veked√©s √©s e n√∂veked√©s 100% nem fog tov√°bb n√Ķlni. Egy egyszer√Ľ p√©lda most vegy befektet√Ķ vesz 225 forint√©rt 1 sv√°jci frankot. Sv√°jc behozza a korl√°toz√≥ int√©zked√©seket √©s az √°rfolyam lezuhan 170 Ft ra. akkor nem hogy nem nyert a befektet√Ķ egy kanyi vasat sem, hanem m√©g r√° is fizetett!

E kis kit√©r√Ķ ut√°n: K√≠na √©s Oroszorsz√°g rendelkezik a legnagyobb doll√°rtartal√©kkal. USA √°llamad√≥s√°g√°nak nagyon jelent√Ķs 80% k√≠nai hitelb√Ķl sz√°rmazik, fedezetk√©nt berakva a t√Ķsgy√∂keres amerikai c√©gek r√©szv√©nyeit fedezetk√©nt.

Tavaly 2010 november√©ben K√≠na √©s Oroszorsz√°g meg√°llapodott a doll√°r hanyagol√°s√°ban √©s ink√°bb egym√°s valut√°it haszn√°lj√°k kereskedelmi c√©lra egym√°s k√∂z√∂tt. Amerika nem tud fizetni erre K√≠na √©s Orosz orsz√°g megszabadul ( doll√°r alap√ļ valutatartal√©kait√≥l) ez m√©g ink√°bb tov√°bb s√ļlytja az amerikai gazdas√°got, ugyanis hyperinfl√°ci√≥hoz vezet ( pl 1929-ben magyarorsz√°g esete. K√≠na az el√©rt√©telened√Ķ doll√°rra hivatkozva kivonja r√©szv√©nyeit kegyelemd√∂f√©sk√©nt az amerikai c√©gekb√Ķl ami fedezetk√©nt szolg√°l erre ezek egyt√Ķl egyig bed√Ķlnek. Azt√°n eleg√°ns m√≥don felv√°s√°rolja azt bag√≥√©rt √©s visszatolja a t√Ķk√©t a r√©szv√©nyek meg√©. √ćgy amerikai c√©gb√Ķl k√≠nai c√©g Amerik√°ban. Amerika p√°nikszer√Ľen pr√≥b√°lja saj√°t piac√°t v√©deni eltolva az infl√°ci√≥ hat√°s√°t a hozz√° csatolt valut√°kra √≠gy az eur√≥ra is!

Ennek k√∂vetkezt√©ben, mivel Magyarorsz√°g ad√≥s√°g√°llom√°nya 1989-t√Ķl ( akkor m√©g "csak" 21000 millird doll√°r volt, mely jelenleg 285000 milli√°rd doll√°r √©s kamatozik). P√°nik szer√Ľen ki lesz zsigerelve, hogy ments√©k a saj√°t irh√°jukat ugynis az IMF k√∂lts√∂n uzsora kamatra ¬†nagyr√©szt doll√°r alapon √©rkezett az orsz√°gba. Erre az IMF csatl√≥sai, 2013 ban lej√°r√≥ f√∂ldv√°s√°rl√°si morat√≥rium ¬†laj√°rt√°val, r√°teszik √©s el√°rverezik a magyar f√∂ldet, nekik m√©g a doll√°rn√°l is kritikusabb √°llapotban l√©v√Ķ forint nem fog kelleni. Sz√≥val ez√©rt nem kellett a helyip√©nz, mert az egy igencsak val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķ doll√°r hyperinfl√°ci√≥ miatt m√©lybe zuhan√≥ forint eset√©n is lehet√Ķs√©get biztos√≠tana a kereskedelem sz√°m√°ra √≠gy meg majd egym√°s tork√°nak fognak esni a lakosok, ez√©rt j√≥ nem gondolkodni √©s ez√©rt lehet megvenni az embereket kamp√°ny utols√≥ napjaiban kil√≥ra. Ezen gondolkozzon el mindenki miut√°n elolvasta lejjebb a t√©nyeket!http://www.fn.hu/...merikaban/

Virginia republik√°nus k√ľld√∂tte, Bob Marshall szerint a FED infl√°ci√≥t gerjeszt√Ķ elhib√°zott politik√°j√°t csak egy √ļj valuta bevezet√©s√©vel lehet orvosolni, amely versenyre k√©nyszer√≠ten√© a doll√°rt ‚Äď√≠rja a The Washington Post. Marshall m√°r beny√ļjtott egy javaslatot, hogy hozzanak l√©tre egy vizsg√°l√≥bizotts√°got, amely az alternat√≠v p√©nznemek bevezet√©s√©nek lehet√Ķs√©g√©t vizsg√°ln√°, amelyet a FED rendszer√©nek √∂sszeoml√°sa eset√©n alternat√≠v fizet√Ķeszk√∂zk√©nt haszn√°ln√°nak.

Az alternat√≠v valuta t√∂rv√©nyjavaslat arra k√∂telezi a sz√∂vets√©gi korm√°nyt, hogy m√≥dos√≠tsa a monet√°ris politik√°j√°t, amely √ļgy t√Ľnik, hogy a hiperinfl√°ci√≥ okoz√≥ja ‚Äď mondta Marshall. A politikus szerint sz√°mos, sz√©les k√∂rben elfogadott k√∂zgazd√°sz szak√©rt√Ķ j√≥solta m√°r meg, hogy a hiperinfl√°ci√≥ teljesen t√∂nkre fogja tenni a doll√°rt. A tag√°llamok t√∂rv√©nyhoz√°s√°nak egy kicsit kreat√≠vabbnak √©s hozz√°√©rt√Ķbbnek lennie, hogy szembesz√°lljanak az √Ķket s√ļjt√≥ washingtoni boh√≥ckod√°ssal" ‚Äď jelentette ki Marshall, aki szerint az alkotm√°ny is lehet√Ķs√©get ad alternat√≠v valuta bevezet√©s√©re.
A Washington Post cikke szerint Marshall elk√©pzel√©seit t√ľkr√∂zi a Tea Party el√Ķret√∂r√©se is az Egyes√ľlt √Āllamokban, melynek egyes tagjai k√©rt√©k, hogy vessenek v√©get a Federal Reserve System-nek, vagyis a FED √°ltaluk k√°rosnak √≠t√©lt tev√©kenys√©g√©nek.
Marshall egyike a virginiai t√∂rv√©nyhoz√°s legkonzervat√≠vabb √©s legellentmond√°sosabb tagjainak. T√∂rv√©nyjavaslataival konzervat√≠v filoz√≥fi√°j√°t k√≠v√°nja n√©pszer√Ľs√≠teni √©s 2012-ben a szen√°tusi hely√©rt is harcba sz√°ll. T√°mogatja azt a szint√©n az id√©n napirendre ker√ľl√Ķ javaslatot is, amely korl√°tozn√° a homoszexu√°lisok felv√©tel√©t a Virginiai Nemzeti G√°rd√°ba.

http://voices.was...a_min.html

Tisztelt Jegyz√Ķ √ör/ Polg√°rmester √ör!

Jelenleg Karancskeszi c√≠mere z√∂ld √©s nem k√©k, tov√°bb√° mint √ļgynevezett ipari forma sehol sincs v√©dve √©s nincs defini√°lva az sem, hogy hogyan kell annak kin√©znie. Amennyiben ezt megteszik( v√©det√©s), abban az esetben √©lhetnek az √∂nkorm√°nyzati lev√©lben meghat√°rozott jogaikkal √©s hozz√°teszem csak is kiz√°r√≥lag att√≥l a pillanatt√≥l kezdve, visszamen√Ķleg nem! ¬†P√©ld√°ul √≠gy l√°sd az al√°bbi linket:

http://www.samson.../cimer.php

Kurunczi Istv√°n polg√°rmester ink√°bb foglalkozna a 60% l√©tminimum alatt √©l√Ķ emberek sors√°nak jobb√≠t√°s√°t szolg√°l√≥ munkahelyteremt√©ssel illetve v√©gre valah√°ra elkezdhetn√© megakad√°lyozni a falu el√∂reged√©st √©s olyan rendeleteket hozna v√©gre valah√°ra, amelyek a fiatalok sz√°m√°ra meg√©lhet√©st √©s biztost j√∂v√Ķk√©pet adna √©s nem menek√ľln√©nek ¬†el a falub√≥l. Egy√©bk√©nt csak √ļgy halkan megjegyzem, hogy azokon oldalakon, ahol ez a c√≠mer megtal√°lhat√≥ kaptak e erre azok enged√©lyt. Val√≥sz√≠n√Ľleg nem, ugyanis mint vagyoni √©rt√©k√Ľ jog √©s arra vonatkoz√≥ haszn√°lati joggal val√≥ √©l√©s kiz√°r√≥lag a v√©det√©s ut√°n lehets√©ges, mint jogtulajdonos azt kiadni csak is kiz√°r√≥lag ennek birtok√°ban lehet.

Ezek használatából befolyó jogdíjakat beszedték-e?

Amennyiben igen, milyen célra fordították ezeket bevételeket?Tov√°bb√° emennyiben egyedi log√≥t vagy c√≠mert k√©sz√≠tek, mert megtehetem, akkor annak a szerz√Ķ jogai csak is kiz√°r√≥lag engem illetnek meg vagy azt, akinek e haszn√°lat√°ra erre √≠r√°sos enged√©lyt adok vagy aki a haszn√°lat√©rt jogd√≠jat megfizeti. Sajnos att√≥l m√©g, hogy k√©k c√≠mer van vagy nincs vagy kinek van √©s kinek nincs joga felhaszn√°lni att√≥l f√ľggetlen√ľl ketyeg a demogr√°fiai bomba √©s bizony, ahogy a dolgok jelenleg √°llnak √ļgy 5 √©ven bel√ľl fel is fog "robbanni". Ezeken kellene v√©gre lovagolni....
# | Serious Serious - 2011 11 18 ¦ 10:02:37
A fenti szint√©n Aramis √≠r√°sa beraktam ide az √ľzen√Ķfalr√≥l.
# | postaimre postaimre - 2011 11 18 ¦ 10:02:53
Serious, l√°tom, siker√ľlt megoldani. √ćgy kell ezt, ehhez nem kell enged√©lyt k√©rni. Tolj√°tok csak fel az anyagot, r√°tok van b√≠zva!
Köszönöm!
A cikk utols√≥ r√©sz√©t nem eg√©szen √©rtem, ezzel a jegyz√Ķvel, vagy kivel.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.44 mŠsodperc
101,544,962 egyedi lŠtogatů