Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Lyoness vásárlói klub

Belföld
Lyoness v√°s√°rl√≥i klub - j√≥ √ľzlet - vagy ink√°bb k√°b√≠t√°s?

Ajánlom mindenkinek, aki kevés munkával sok pénzt akar keresni vagy veszíteni!


J√≥p√°r √©ves Network marketing m√ļltra tekintek vissza, rengeteg tanfolyamon √©s iskol√°ztat√°son vettem r√©szt a vil√°g legjobbjain√°l √©s higgy√©k el, megtanultam a leck√©t.
Nem vagyok az ilyen jelleg√ľ forma ellen, s√∂t el√∂nyben r√©szes√≠tem, mert az elad√≥ √©s a v√°s√°rl√≥ egyar√°nt profit√°l bel√∂le. Term√©szetesen egy j√≥ Network-h√∂z egy j√≥ term√©kre vagy term√©kekre van sz√ľks√©g √©s egy megb√≠zhat√≥ elsz√°mol√°si rendszerre.

Sajnos sok fekete b√°r√°ny van a piacon √©s √∂k rontj√°k a Network marketing h√≠r√©t. M√ļlt h√©ten egy bar√°tom megh√≠vott egy el√∂ad√°sra Z√ľrichben, az el√∂ad√°s tartalm√°r√≥l term√©szetesen nem t√°j√©koztatott, mivel tudta, hogy nagyon kritikus vagyok. Ez a megh√≠v√°si forma a Networkben norm√°lis, √≠gy nem lep√∂dtem meg.
Kiv√°ncsi voltam, mi v√°r r√°m.

Az el√∂ad√≥ bemutatott egy v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©get, √©s k√ľl√∂nb√∂z√∂ kedvezm√©nyeket helyezett kil√°t√°sba az el√∂ad√°s els√∂ r√©sz√©ben, majd k√∂z√∂lte vel√ľnk, hogy akik t√∂bb p√©nzt akarnak keresni, azok maradjanak itt az el√∂ad√°s m√°sodik fel√©ben.

Kiv√°ncsis√°gom tartott ott, mivel a bemutat√≥ elej√©n √©n m√°r r√∂gt√∂n √°tl√°ttam, hogy egy piramishoz hasonl√≥ rendszerr√∂l van sz√≥. Hogyan lehet√ľnk „business partnerek“ ismertet√©s√©n√©l feltev√©sem beigazol√≥dott.

Mi az a Lyoness?

A Lyoness egy nemzetk√∂zi v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©g, melynek tagjai, legyenek ak√°r osztr√°kok, magyarok, sv√°jciak vagy szlov√°kok, v√°s√°rl√°saik √∂sszeg√©b√Ķl, egy bizonyos id√Ķ letelt√©vel visszat√©r√≠t√©st kapnak k√∂zvetlen k√©szp√©nz form√°j√°ban.
(csak bírják kivárni)

A svájci Lyoness Holding Europe AG. (Lyoness AG) jelenleg Európában
Magyarorsz√°gon k√≠v√ľl t√∂bb m√°s orsz√°gban rendelkezik le√°nyv√°llalattal √©s m√ľk√∂dtet v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©get Lyoness n√©ven. A holding magyarorsz√°gi le√°nyv√°llalata a 2003-ban alakult, adminisztr√°ci√≥s √©s tagszervez√©si tev√©kenys√©get v√©gz√∂ Lyoness Hungary Kft.

A Lyoness v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©g m√ľk√∂d√©s√©nek l√©nyege, hogy a Lyoness
Hungary Kft-vel szerz√∂d√©st k√∂t√∂tt √ļn. term√©kpartnerek a v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©gbe
regisztrált tagok számára vásárlásaik során kedvezményeket biztosítanak.
Amennyiben a regisztr√°lt tagok e partnerv√°llalkoz√°sokn√°l bonyol√≠tj√°k le v√°s√°rl√°saikat oly m√≥don, hogy a megv√°s√°rolt term√©k√©rt nem kevesebbet fizetnek, hanem a felaj√°nlott kedvezm√©nnyel ar√°nyosan ut√≥lagos p√©nzvisszat√©r√≠t√©st kapnak. E kedvezm√©nyek√©rt cser√©be a v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©gbe regisztr√°lt tagok a partner√ľzletekben v√°s√°rolnak, n√∂velve azok forgalm√°t.

M√©g j√≥val a Lyoness l√©tez√©se el√∂tt egy hasonl√≥ Networkben vettem r√©szt, ami az elej√©n nagyon kecsegtet√∂ volt, √©s m√©g k√ľl√∂nb√∂z√∂ m√°s term√©kekkel is rendelkeztek ( telefon, √°ram, g√°z √©s az √ļn. E-Marketing). Szuper √∂tlet √©s bizonyos okok miatt m√©gis elmer√ľlt a s√ľllyeszt√∂ben. (Magyarorsz√°gon ellopt√°k a p√©nz√©t az embereknek, illetve nem megfelel√∂ inform√°ci√≥k √©s el√∂k√©sz√≠t√©s, piacnyit√°sok).

Most nem akarok √≠rni a Lyoness v√°s√°rl√≥i k√°rty√°r√≥l, mert akinek az 1% kedvezm√©ny el√©g, akkor √ļgy gondolom, ez √≠gy ok. Annak ellen√©re, hogy csak egy sz√ľk √ľzletk√∂rben tudnak v√°s√°rolni √©s ez√°ltal k√©nyszer√≠tve vannak az ezen √ľzletekben t√∂rt√©n√∂ v√°s√°rl√°sra.

A problémám most kezdödik!

A Lyoness business partner

A Lyoness Matrix (szerintem egy √°rny√©k-Matrix) nem √°ttekinthet√∂, a partnerok igaz√°b√≥l soha sem tudj√°k, hogy mib√∂l, honnan √©s mi√©rt kapj√°k a r√©szesed√©st. V√©g√ľl is ez a c√©l. Tudom, most a nagyokosok megmagyar√°zz√°k, hogy ez nem √≠gy van, de nekem m√°r nem lehet p√ļdert hinteni a szemembe, mivel t√ļl sok marketingtervet l√°ttam.

H√°romezer frank inveszt√°ci√≥ sz√ľks√©ges, hogy az ember business partner legyen, amiket v√°s√°rl√°si utalv√°ny form√°j√°ban kap meg. Ez nekem valahogy el√∂finansz√≠roz√°snak t√ľnik.
K√©rdezem √©n, mi√©rt csak kisebb vagy k√∂zepes nagys√°g√ļ partnereket keresnek?
(Természetesen van pár multi is.)
Sv√°jcban p√°r neves c√©g megsz√ľntette az egy√ľttm√ľk√∂d√©st a Lyoness- szel, t√∂bben pedig elhat√°rolt√°k magukat, √©s nev√ľket nem akart√°k a C√©ggel √∂sszef√ľgg√©sbe hozni.
A Lyoness a legalit√°s √©s az illegalit√°s hat√°r√°n mozog, ez√©rt sok sv√°jci fogyaszt√≥v√©d√∂ szervezet √≥va int ellen√ľk.
Az ilyen c√©gek kisz√ľr√©se √©rdek√©ben √©s a fogyaszt√≥k v√©delm√©re 2012. m√°rcius√°val egy √ļj t√∂rv√©ny l√©p √©letbe Sv√°jcban.
A Lyoness kilátásait ezután mindenki maga ítélheti meg.

Nem akarom senki v√©lem√©ny√©t befoly√°solni, csak szerettem volna a j√≥hiszem√ľ emberek figyelm√©t bizonyos vesz√©lyekre felh√≠vni.
Német nyelven az internetben rengeteg hasznos információ található.


Zárszó

Egy sikeres Network- marketing v√©gz√©s√©hez a j√≥ tem√©ken k√≠v√ľl rengeteg munk√°ra √©s id√∂re van sz√ľks√©g!

Sok sikert mindenkinek a tov√°bbiakban!

C. Veszpremi

Forr√°s: The Hungarians

HozzŠszůlŠsok

# | zafir zafir - 2011 11 20 ¦ 00:29:13
Menek√ľlj√ľnk eszeveszetten az ilyen sz√©lh√°mosokt√Ķl. Sv√°jb√≥l rendszeresen k√ľldenek leveleket magyar v√°llalkoz√°soknak is , azt aj√°nlj√°k r√©sz√ľkre, hogy tev√©kenys√©g√ľket k√ľl√∂nf√©le kiadv√°nyokban n√©pszer√Ľs√≠tik. Borsos √°rat elk√©rnek az√©rt, ami egy c√©gk√∂zl√∂nyb√Ķl, egy √ľzleti telefonk√∂nb√Ķl m√°r megtal√°lhat√≥. Term√©szetesen postafi√≥kos c√≠mr√Ķl √©rkeznek a levelek. Ezzel sem √°rt vigy√°zni!
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2011 11 20 ¦ 08:59:10
Minden szem√©t , ami m√°r nem kell, vagy megbukott nyugaton , az begy√Ľr√ľzik n√°lunk , lett l√©gyen az b√°rmilyen ter√ľlete az √©letnek.

A fogyaszt√≥v√©delem , nem az√©rt "m√Ľk√∂dik" , ami-aki√©rt kital√°lt√°k. N√©ha t√∂rt√©nik egy-egy l√°tsz√≥lagos int√©zked√©s , /vagy nem/ , a l√°tszat kedv√©√©rt , de az igazi nagy √°tver√©sek leny√ļl√°sok nem kapnak nyilv√°noss√°got, ill. nem k√∂veti retorzi√≥.
# | Klotild Klotild - 2011 11 20 ¦ 10:28:39
Aki az amerikai Amway network-öt kipróbálta, az tudja, hogy mekkora szélhámosság.
Piramis j√°t√©k, ahol a beker√≠tett forgalmaz√≥k teljes√≠tm√©ny√©nek (elad√°si m√©rt√©k p√©nzben kifejezve) bizonyos %-a, az √Ķt beszervez√Ķ√© lesz. Akkor lesz neki is j√∂vedelme, ha maga al√° szervez sok alattval√≥t, aki neki dolgozik. Teh√°t √©rdeke a min√©l nagyobb h√°l√≥zat ki√©p√≠t√©se (rabszolg√°k beszervez√©se). A szerz√Ķd√©sk√∂t√©skor a gyan√ļtlan √°ldozat mindent al√°√≠r, mert a beszervez√©s hat√°sos, elhiteti mindenkivel, hogy meggazdagodhat. Ehhez nem kell m√°st tennie, mint a sz√©les ismerets√©gi k√∂r√©ben – ha van ilyen - l√©v√Ķ munkat√°rsakat, csal√°dtagokat, bar√°tokat, szomsz√©dokat arra biztatni, hogy v√°s√°rolja meg t√Ķle a term√©ket, mert csak t√Ķle v√°s√°rolhat, √ľzletben nem kaphat√≥, a vil√°g legjobb term√©ke, olcs√≥, gazdas√°gos, stb...
Aki érez magában affinitást, hogy lyukat beszéljen mások hasába, az eleinte boldogulni látszik, de azt is el kell viselnie, ha valaki visszautasítja.
Ehhez vastag b√Ķr sz√ľks√©ges, nem a lelkiismereteseknek tal√°lt√°k ki. Persze el√Ķsz√Ķr v√°s√°rolnia kell kegy kazett√°t a network tev√©kenys√©g bemutat√°s√°r√≥l, azt√°n meg kell venni a kezd√Ķ k√©szletet, hogy megfelel√Ķen tudja √°ldozatainak aj√°nlani a term√©kek mindentud√°s√°t. Teh√©t ha nincs kidobni val√≥,legal√°bb 100 ezer forintod, hozz√° se kezdj.
Ahol √ľgyn√∂ki tev√©kenys√©get h√≠rdetnek, onnan menek√ľlni kell, m√©g akkkor is, ha kifejezetten tiltakoznak az „√ľgyn√∂ki” kifezej√©st√Ķl, hiszen √Ķk „h√°l√≥zatot” √©p√≠tenek.
Ez a kulcsszó: hálózat. Na itt a probléma, a hálózat. Ez maga a piramis.
Ezt szimboliz√°lja a doll√°ron l√©v√Ķ piramis is. √ćgy m√Ľk√∂dnek a biztos√≠t√°s k√∂t√©sek, a banki aj√°nlatok, az √∂sszes jutal√©kos rendszer, bizonyos egyh√°znak nevezett int√©zm√©nyek.
Teh√°t fektess be, majd megl√°tod, hogy d√Ķl a p√©nz.
H√°t biztos√≠thatok mindenkit, hogy nem d√Ķl semmi, csak a p√©nzt√°rc√°d, a saj√°t k√∂lts√©gvet√©sed cs√∂kken. Ha nem vigy√°zol, akkor √ļszik a h√°zad, az aut√≥d, mindened.
Ha olyan √°ll√°st vagy tev√©kenys√©get k√≠n√°lnak, amelyben befektetni sz√ľks√©ges (teh√°t el√Ķre kell fizetni, egyel√Ķre bizonytalan j√∂v√Ķ√©rt), arr√≥l lehet felt√©telezni, hogy p√©nzszivatty√ļk√©nt m√Ľk√∂dik.
Kipr√≥b√°ltam 1992 k√∂rny√©k√©n. Szerencs√©re nekem nem ment, zsigerileg alkalmatlan voltam r√°. Ez√©rt meg√ļsztam viszonylag olcs√≥n.
# | monguzking monguzking - 2011 11 20 ¦ 12:33:47
√Čn is elfogadtam k√°rty√°jukat-igaz sohasem haszn√°ltam,de most elolvasva cikket r√∂gt√∂n hajitottam t√ľzba-haggy √©gjen
# | Mucika Mucika - 2011 11 20 ¦ 14:03:26
Sziasztok!
én nem szoktam hozzászólni, nagyon értékelem viszont a hozzászólásitokat. Ez a cikk illetve a kommentjeitek mégis megszólalásra késztettek.
Lyoness- a vil√°g legnagyobb √∂tlete. M√©g ak√°r j√≥ is lehetne. Az alapelv az, hogy mindenki v√°s√°rol √©s a v√°s√°rl√≥i k√∂z√∂ss√©g tagjai r√©szesednek egym√°s v√°s√°rl√°s√°b√≥l. J√≥ a keresked√Ķnek, mert fix v√°srl√≥i k√∂re van, j√≥ a v√°s√°rl√≥nak, mert a visszat√©r√≠t√©sek /nem kedvezm√©ny/ √°lland√≥ k√©szp√©nz bev√©telt eredm√©nyeznek, j√≥ a Lyonessnek, mert a sok v√°s√°rl√≥ nagy jutal√©kot gener√°l √©s az eg√©sz vil√°gra kiterjed√Ķ k√∂z√∂ss√©g komoly er√Ķ ma a p√©nz√ľgyi vil√°gban. √Čs ez lett a veszte. Mert am√≠g nem a h√°tt√©rhatalom ir√°ny√≠totta addig a fenti elvek alapj√°n szervez√Ķd√∂tt a k√∂z√∂ss√©g. B√Ķv√ľlt a partnerek sz√°ma, rengeteg j√≥ v√°s√°l√°si lehet√Ķs√©g volt √©s a mindennapi v√°s√°rl√°sokb√≥l klasszul m√Ľk√∂dt√ľnk. De ez √ľzletileg nem volt kifizet√Ķd√Ķ a k√Ķm√Ľveseknek √©s sz√©pen aljasul becsemp√©szt√©k a vezet√©sbe a saj√°t embereiket. Az√≥ta egy val√≥di √°mokfut√°s zajlik, egym√°s ut√°n nyitnak meg az orsz√°gok, egyre t√∂bb p√©nzt sajtolnak ki az emberekb√Ķl, a p√©nzszivatty√ļ egy klassz form√°ja, aminek m√©g √∂r√ľlnek is akiket teljesen elvak√≠t a rengeteg milli√≥ lehet√Ķs√©ge. Egy nemzetk√∂zi pil√≥taj√°t√©k zajlik most, m√©gis meg kell v√©denem a Lyonesst, f√Ķk√©nt az ALAP√ĖTLETET, mert t√©nyleg egy hasonl√≥ tiszta elveken m√Ľk√∂d√∂ rendszer a gazdas√°gban, ak√°r orsz√°gon bel√ľl tarthatja a p√©nzt, egym√°st lehet t√°mogatni, magyar a magyart√≥l v√°s√°rolhat √©s ha √≠gy er√Ķsek vagyunk az m√°r egy m√°sik helyzet lehetne. √Čn annak idej√©n ez√©rt csatlakoztam, √©s amikor abbahagytam akkor a fentiek miatt hagytam abba. √Črdemes viszont megvizsg√°lni annak a lehet√Ķs√©g√©t, hogy esetleg hasonl√≥ m√≥don hogyan t√°mogathatja magyar a magyart.
# | Hegel Hegel - 2011 11 20 ¦ 14:39:24
Engem is megtal√°lt a Lionessy sz√∂rnyeteg.Ez egy LML rendszert ut√°nz√≥ vagy abban m√ľk√∂d√Ķ iz√© ahol 2005 t√°j√°n 40.000 Ft volt a bel√©p√©si dij. Azt√°n azid√Ķt√°jt m√©g nagyon boltokkal sem volt k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s(ez nem hitel hanem pontrendszer) igy ahogy ut√°nan√©ztem √©s gondolv√°n 40 rug√≥b√≥l okosabbat is tehetek ejtettem a t√©m√°t.
Manapság látom megint felfutóban vannak ezek a rendszerek.
Hmm itt a piros hol a piros játék másként!ja igen

Jut eszembe ehhez hasonlit f√©ligmeddig a penny √©s a tesco valamint a DM t√∂rzsv√°s√°rl√≥i k√°rty√°ja.Na a DM az valami xars√°gokb√≥l ad egy kis blokkot ahol √≥lcs√≥bban vehetek macskakaj√°t a kuty√°nak? de nem azt amire sz√ľks√©gem van! Hanem ami neki nem fogy a m√°sik kett√Ķ ennyit se tesz se pontot nem ad amit lelehet v√°s√°rolni se se.Tiszta parasztvakit√°s az eg√©sz hogy k√°rty√°hoz szoktassanak ahogy a t√°pbogy√≥k meg gy√≥gyszerekhez!
# | Vacak Vacak - 2011 11 20 ¦ 15:58:56
Az eg√©sz kapitalizmus a piramisj√°t√©k egy m√≥dos√≠tott v√°ltozata. Annyi a k√ľl√∂nbs√©g, hogy a hagyom√°nyos j√°t√©kban ugye a piramis tetej√©n l√©v√Ķ lepottyan miut√°n bekasz√°lta a zsozs√≥t, a zsizsik-f√©le szab√°ly azonban ezt nem teszi k√∂telez√Ķv√©. Nan√°, hisz √Ķk figyelnek a a cs√ļcs alatt pislog√≥
szem√ľkkel.
A kártya meg az Echelon része, csakis arra jó, hogy megfigyeljék mikor mit és mennyiért vásároltál.
# | Tasi Tasi - 2011 11 20 ¦ 17:48:43
Engem is k√©t hete megkeresett ezzel kapcsolatosan egy ismer√Ķs. V√©gig somolyogtam mikor mondta a beetet√Ķ rizsapof√°z√°st. De ha nagyon milliomos szeretn√©k lenni akkor fizessek be 600ezret. Gondoltam majd rajzolok neki annyit.
Meg eszembe jutott erre hogy mit mondott Józsi bácsi mikor mindkét lábát levitte a vonat: -Hát a tököm nem kéne???

Ezt hogy a magyar t√°mogassa a magyart ezt kital√°lta √©s mondogatta a jobbik meg a magyarok sz√∂vets√©ge is. Nos aki volt m√°r egy ilyen v√°s√°ron h√°t mit mondjak. Az √°rak a csillagos √©g, k√∂nny√Ľ mondani ne v√°s√°roljunk a multin√°l. Ezt mondta exbal√≥n√© hisztinke is csak az √°tlag magyar fizet√©s az pont arra el√©g hogy kifizeted a sz√°ml√°kat √©s tal√°n nem d√∂glesz √©hen.
A politikusok a parlamentben a [khmm] √©s punci √©s fejvakar√°s√©rt, az √°s√≠toz√°s√©rt, valaki m√©g j√≥kat alszik is ott √©s nem utols√≥ sorban a magyar n√©p el√°rul√°s√°√©rt el√©g sz√©p √∂sszegeket v√°gnak zsebre. A becs√ľletes, dolgos magyar embereknek k√©ne annyit keresni√ľk...√©s nem ennek az √°rul√≥ nyakkend√Ķs cs√Ķcsel√©knek!
Ehhez hasonl√≥ aljass√°gokat mindig meglebegtetnek a szeg√©ny magyar emberek el√Ķtt hogy ne vazze kereshetsz ha majd...meg √≠gy meg √ļgy meg 20 √©ve azt hallom hogy jobb lesz.
T√∂k√∂met beleverem! Nem baj ti urak/h√∂lgyek majd megn√©zz√ľk mit sz√≥ltok a kiegyenes√≠tett kasz√°hoz...
# | Tasi Tasi - 2011 11 20 ¦ 18:00:30
Ha sokat akarsz keresni és keveset dolgozni akkor menni kell politikusnak...
√Čn csak az√©rt menn√©k be a parlamentbe hogy megk√∂sz√∂njem demokratikusan a k√©pvisel√Ķ uraknak √©s h√∂lgyeknek amit eddig √©rt√ľnk tettek.
V√©rf√ľrd√Ķ lenne...mindegyiket meg√∂ln√©m. √Čs itt nincs gy√Ľl√∂let, nem-nem csak azt kapn√°k amit meg√©rdemelnek. Sem t√∂bbet sem kevesebbet. Az √∂sszes politikus hal√°lt √©rdemel.
# | hath√ļr hath√ļr - 2011 11 20 ¦ 20:40:55
"Az MLM egy kereskedelmi forma, ahol k√©zzel foghat√≥ √°rucikkeke cser√©lnek gazd√°t fizet√Ķeszk√∂z fej√©ben."
Na itt a probl√©ma, hogy ki teremti a fizet√Ķeszk√∂zt √©s mib√Ķl!
Nagyon sz√©p az irom√°ny, de ha "mindenki" MLM √ľzletet √©p√≠t akkor ki teremti az √©rt√©ket!?
Egy m√°sik, nem hazugs√°gra √©p√ľl√Ķ vil√°gban tal√°n igaz is lenne.
Addig √°lmodik a nyomor... Szerintem a XXI. sz√°zad embere jobban tenn√© ha val√≥s megold√°sokra koncentr√°lna √©s min√©l kisebb emberi l√©pt√©k√Ľ √°tl√°that√≥ "h√°l√≥zatokat" hozna l√©tre.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.35 mŠsodperc
95,964,509 egyedi lŠtogatů