Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Ha a maci a "bar√°tunk" be fog vinni minket a m√°ln√°sba?

K√ľlf√∂ldBunda orosz m√≥dra!

2011.12.04-én választások Oroszországban.
Senki sem lep√∂dik meg, hogy Putyin ker√ľl ki gy√∂ztesen, hisz ezt m√°r r√©g tudja az eg√©sz vil√°g.
Mikor Medvedevet megv√°lasztott√°k eln√∂knek, m√°r akkor l√°that√≥ volt, hogy a k√∂vetkez√∂ peri√≥dusban csak helycsere lesz. Putyin mindenhol jelen van, ennek ellen√©re a n√©pszer√ľs√©ge er√∂sen visszaesett.
Sajnos az ellenzéknek a hangját elfojtják minden eszközzel. Rég bevált KGB módszerekkel.
√Āllami hivatalokban, c√©gekn√©l √©s iskol√°kban is kiadt√°k az utas√≠t√°st, hogy r√° kell szavazni!
Hogy mit akar, vagy mit érez az orosz nép, senkit sem érdekel.
A helyzet nem változott és nem is fog, föleg Putyin hatalma alatt!
Moszkvában a korrupció uralkodik!

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2011 12 04 ¦ 09:51:35
D√ľb√∂r√∂g a "demokr√°cia"? Nem is kell meglep√Ķdni. √ćgy a h√°bor√ļs el√Ķk√©sz√ľletek kell√Ķs k√∂zep√©n illik Putyinnak ak√°r 90%-ot hozna, ak√°r csal√°ssal is, vagy var√°zslattal, esetleg enyhe nyom√°sgyakorl√°ssal, k√ľl√∂nben neh√©z lenne r√°venni a szint√©n sz√©tliberaliz√°lt, √∂sszezagyv√°lt, elh√ľly√≠tett √©s fajilag igencsak felh√≠g√≠tott n√°ci√≥t egy interre a venci√≥ban. Ne hogy azt higgye b√°rki is, hogy kinn a nagy orosz sztyepp√©n csak √ļgy csokorsz√°mra terem az √©rtelmes ember, akikb√Ķl nemzetvezet√Ķk, c√°rok lehetnek. Mit gondoltok, n√°lunk milyen lesz a "demokratikus" v√°laszt√°s? Nos, ha rajtam m√ļlna, akkor igencsak r√∂vid!

Persze a putyini maci-orsz√°gban csak az a k√©rd√©s, hogy mennyire cionvez√©relt, vagy t√©nyleg siker√ľlt a nagy korrupci√≥s, oligarch√°s (f)√∂sv√©nyr√Ķl let√©rdelve let√©rni a kijel√∂lt lenini puty-r√≥l. Sz√≠vesen venn√©m, ha k√©telyeim c√°folatot nyern√©nek, de erre mostan√°ban nem lesz lehet√Ķs√©g, max, ha "megnyerte" a v√°laszt√°sokat √©s akkor lehet m√°r "tej"-hatalommal tenni a dolg√°t. Tal√°n akkor m√°r be meri v√°llaltatni a nexust.
# | postaimre postaimre - 2011 12 04 ¦ 10:21:43
Tess√©k, err√Ķl besz√©lek! Kell az a k√©tharmad ott is. Most ilyen vil√°got √©l√ľnk. Demokr√°cia b√°rmi √°ron, ugye?

A moszkvai √ļjsz√ľl√∂ttek harmada nem moszkvai
Bels√Ķ, vagy k√ľls√Ķ migr√°ns csal√°dok

A moszkvai √ļjsz√ľl√∂ttek harmada nem moszkvaiA moszkvai √ļjsz√ľl√∂ttek harmada nem moszkvai

A Moszkv√°ban sz√ľletett gyermekek k√∂zel egy harmada nem moszkvai csal√°dokban sz√ľletik, h√≠vta fel a figyelmet a moszkvai duma egyik k√©pvisel√Ķn√Ķje. Ljudmila Sztyebenkova f√Ķleg azt nehezm√©nyezi, hogy a m√°s oroszorsz√°gi r√©gi√≥kb√≥l vagy az Orosz F√∂der√°ci√≥ hat√°rain t√ļlr√≥l √©rkez√Ķ csal√°dok ennek ellen√©re seg√≠ts√©get kapnak az orosz f√Ķv√°rost√≥l. A h√∂lgy egy√©bk√©nt a moszkvai f√Ķpolg√°rmester szoci√°lis √ľgyek√©rt felel√Ķs helyettese.

Adatai szerint Moszkv√°ban 2011 janu√°rja √©s okt√≥bere k√∂z√∂tt 10 sz√°zal√©kkal volt magasabb a sz√ľlet√©si ar√°ny a hal√°loz√°si ar√°nyn√°l (a statisztik√°ban ezt term√©szetes szaporulatnak h√≠vj√°k, ami eg√©szen pontosan a sz√ľlet√©sek √©s hal√°loz√°sok sz√°m√°nak k√ľl√∂nbs√©ge), s t√≠z h√≥nap alatt √∂sszesen 103.027 √ļjsz√ľl√ľtt j√∂tt vil√°gra. (A Moszkv√°ra jellemz√Ķ term√©szetes szaporulat m√©rt√©ke afrikai √©s √°zsiai fejl√Ķd√Ķ orsz√°gok√©hoz hasonl√≥.) Igaz azonban, hogy az √ļjsz√ľl√∂ttek csal√°djainak csup√°n 9.2 sz√°zal√©ka olyan, ahol mindk√©t sz√ľl√Ķ k√ľlf√∂ldi.

(RIA Novosztyi)
http://www.oroszv...p;hid=2661
# | Arany Arany - 2011 12 04 ¦ 10:43:18
Akinek nincs hazája, az könnyen költözik...
# | Hullo Hullo - 2011 12 04 ¦ 12:22:40
Ott is a zsido diktal, nagy pofaval! Az orosz se kimelte testvernepeinket, a manysikat, hantikat, meg mas sztyeppei nepeket! A samanokat, gyogyitokat is uldoztek, gyilkoltak! Mocsok, eroszakos egy nep ok is, busulja a suly hogy a kulfoldi szaporodik naluk! Ott is aki mozdulna, pozitiv iranyban, el van hallgattatva! Orosz=saska nepek egyike!
# | joekaponya joekaponya - 2011 12 04 ¦ 14:25:11
mar elkene gondolkodni a szuletesen mivel szerintem az emberiseg idegen befolyas alatt all, csak ezt kevesen ismerik el. 20 eve a munka lehetosegek szart sem ernek. en azert meg jobban bizok putyinban es az eurazsiai unioban.
# | postaimre postaimre - 2011 12 04 ¦ 14:59:20
Moszkvában a hatóságok lezárták a Vörös-teret

A hat√≥s√°gok el√Ķre figyelmeztettek mindenkit, hogy a nem enged√©lyezett demonstr√°ci√≥kat feloszlatj√°k.

Moszkv√°ban a v√°rhat√≥ ellenz√©ki tiltakoz√°sok miatt az orosz hat√≥s√°gok vas√°rnap, a parlamenti v√°laszt√°sok napj√°n, lez√°rt√°k a V√∂r√∂s-teret √©s a mellette l√©v√Ķ Manyezs teret.

Az orosz rendv√©delmi er√Ķk nem engedt√©k be oda a Baloldali Front ellenz√©ki szervezet t√ľntet√Ķ h√≠veit, akik mind√∂ssze a T√∂rt√©nelmi M√ļzeum el√Ķtti baz√°rsorig jutottak el, de a rend√Ķrs√©g onnan is kiszor√≠totta √Ķket.

A mintegy tucatnyi t√ľntet√Ķ a szerint√ľk t√∂rv√©nytelen v√°laszt√°s ellen tiltakozott, amelyet nem tartanak √°tl√°that√≥nak √©s tisztess√©gesnek. K√©t embert √Ķrizetbe vettek. Sajt√≥ √©rtes√ľl√©sek szerint a rend√Ķrs√©g m√°r a metr√≥ k√∂rny√©kbeli kij√°ratain√°l meg√°ll√≠totta a v√©lelmezett t√ľntet√Ķket.
http://www.hirado...eret_.aspx
# | Kam√©leon Kam√©leon - 2011 12 04 ¦ 15:50:46
OROSZ V√ĀLASZT√ĀS: EL√ČRHETETLEN A F√úGGETLEN M√ČDIUMOK WEBLAPJA

Hackert√°mad√°s √©rte √©s ez√©rt nem lehetett el√©rni a f√ľggetlen Echo Moszkvi R√°di√≥ √©s t√∂bb m√°s orosz internetes kiadv√°ny, illetve szervezet honlapj√°t vas√°rnap, az oroszorsz√°gi parlamenti v√°laszt√°sok napj√°n.

Alekszej Venediktov, az Echo Moszkvi f√Ķszerkeszt√Ķje az Interfax h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek elmondta, hogy moszkvai id√Ķ szerint reggel 6 √≥ra 40-t√Ķl nem m√Ľk√∂dik az internetes oldaluk, ez√©rt hackert√°mad√°s miatt a legf√Ķbb √ľgy√©szs√©ghez, illetve az Orosz F√∂der√°ci√≥ K√∂zponti V√°laszt√°si Bizotts√°g√°hoz fordulnak panasszal.

Venediktov szerint ez ism√©telten megk√©rd√Ķjelezheti a parlamenti v√°laszt√°sok lebonyol√≠t√°s√°nak tisztas√°g√°t, mivel ezzel azt pr√≥b√°lj√°k megakad√°lyozni, hogy be tudjanak sz√°molni a v√°laszt√°si vissza√©l√©sekr√Ķl.

A Kommerszant c√≠m√Ľ napilap internetes oldal√°n k√∂zz√©tett inform√°ci√≥ szerint az Echo Moszkvi R√°di√≥ weboldal√°n k√≠v√ľl nem √©rhet√Ķ el a Golosz jogv√©d√Ķ szervezet√©, valamint a gazeta.ru internetes √ļjs√°g√© sem, amelyen kor√°bban az √ļgynevezett V√°laszt√°si vissza√©l√©sek t√©rk√©p√©t elhelyezt√©k.

A Novoje Vremja internetes v√°ltozata el√©rhet√Ķ ugyan, de az ott k√∂z√∂ltek szerint a parlamenti v√°laszt√°sok miatt a legfrissebb sz√°m online v√°ltozata csak december 5-√©n, az √ļjs√°g pedig december 6-√°n jelenik meg. A weboldalon az ellenz√©ki szervezetek tan√°csait olvashatj√°k a l√°togat√≥k arr√≥l, hogy mit tegyenek, illetve mit ne tegyenek a v√°laszt√°s napj√°n, illetve egy telefonsz√°mot is k√∂z√∂ltek, amelyen a v√°laszt√°si vissza√©l√©sekr√Ķl tehetnek bejelent√©st.

Az Interfax h√≠r√ľgyn√∂ks√©g jelent√©se szerint a v√°laszt√°sok el√Ķtt, szombaton 10 napos elz√°r√°sra √≠t√©lt√©k a M√°s Oroszorsz√°g szervezet egyik aktivist√°j√°t, a Golosz jogv√©d√Ķ szervezet munkat√°rsait pedig Tomszk megy√©ben nem engedt√©k be a szavaz√≥helyis√©gekbe. A t√°rsadalmi szervezet vezet√Ķj√©t szombaton feltart√≥ztatt√°k a seremetyev√≥i rep√ľl√Ķt√©ren √©s elkobozt√°k a n√°la l√©v√Ķ sz√°m√≠t√≥g√©pet.

Oroszorsz√°gban a t√∂rv√©nyhoz√°s als√≥h√°za, a Duma √ļj √∂sszet√©tel√©re szavazhat az arra jogosult mintegy 110 milli√≥ orosz √°llampolg√°r. A v√°laszt√°sokon h√©t p√°rt indult.

http://www.magyar..._id=239111
# | Kam√©leon Kam√©leon - 2011 12 04 ¦ 15:55:04
Elveszítheti kétharmados többségét Putyin

http://www.origo....tasok.html
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2011 12 04 ¦ 16:54:00
Egy fontos orosz horgasz azt mondta nekem, hogy 24 zshiddaj orosz csalad kezeben van az orosz nagy birodalom, a többi meg csak fingoraszhat.
Putyint meg a zshiddajok rokanak hivjak, es azon mesterkednek, minnel elöbb ugorjon be az az urnajaba, nem pedig meg ott
valamit is √ľgyezzen.
Legjobb tavoli vizeken bevetni a csalit es meglatjuk mekkora marha hal akad majd ra.
# | valahun valahun - 2011 12 04 ¦ 18:15:50
Vajon mi√©rt gondolom azt, hogy ha meg lesz a k√©tharmad, ha nem, akkor is csal√°s. Tal√°n csak nem az√©rt, mert tudom, hogy n√°lunk is ak√°rmilyen eredm√©ny sz√ľletett √©s sz√ľletik majd v√°laszt√°sokon, akkor is ugyanaz az infern√°lis hatalom fogja a p√≥r√°zt?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.34 mŠsodperc
95,964,564 egyedi lŠtogatů