Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Usztyinov marsall hallasz?

Napl√≥K√∂zeleg a kikelet, s ki Keleten kell az nyugodtan nyugszik. M√©g l√∂k k√∂bkilom√©ter havat a rendszer, de azt√°n er√Ķsen nekitavaszodhatik, olyan g√°tpr√≥b√°l√≥ m√≥don, √°rad√≥ vizesen, katasztr√≥fa-helyzettanilag. Harcj√°rm√Ľvekre, k√©t√©lt√Ľekre, √©s k√©t√©l√Ľekre fel! A politikai g√°tszakad√°s sem rem√©nytelen eset. A rendszert szedik elemeire, hogy element√°ris erej√Ľ r√°zk√≥d√°s ne nagyon √©rje a kimer√ľlt jellemeket. Persze csak √≥vatosan oper√°lnak, de teljesen √°tl√°that√≥ m√≥don.

Bár nem hiszem, hogy a belhelyzet bárkit nagyon még meghat, mert ez szánalmas színjáték, semmi több, de végig kell rágni a csontokat, hogy ne maradhasson rajtuk több cafat.
Mozg√≥s√≠tva vannak az ifju zsid√≥k az egyetemeken, de minden (p)√°rt √∂sszefog√≥dzkodva √©s h√°ts√≥ CIA-Mossad-Nbs t√°masszal √©p√≠tgeti a J√≥bikot. Az,. Hogy az √°lPiny√≥ vit√°ba sz√°ll Von√°val, aki m√©g csak nehezen hihet√Ķen sem Zzrivecz, m√°r a h√ľlyes√©g netov√°bbja, de h√°t ideje volt m√°r. Tal√°n erre kellene r√°k√©rdezni√ľk el√Ķbb? H√©, t√©ged hogy is h√≠vnak √©s honnan szar-mazol? Ki vagy egy√°ltal√°n? Pint√©r sz√ľletett Berta, de h√°t ez meg teljesen middegy, hogy kicsoda, micsoda, mert maga a csoda, hogy m√©g van. Sitt Pali is partiba lesz v√°gva, √ľgy t√Ľnik √©s az apostolok kir√°ly√°nak lov√°n mehet vissza szabadk√Ķm√Ľvesnek Madridba, ahol mindegyik eddigi „k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k” zsidajunk fel lett avatva. Ezek a spanyol zsid√≥k, kaz√°r zsid√≥k tudnak valamit, meg kell hagyni.

A p√°pu√°r√≥l is besz√©lik, hogy d√∂grov√°son van ez√©rt most rov√°ssal √≠rt hazugs√°got, biblio-tk-t aj√°nd√©koztak neki, de most nem Dank√≥ √©s S√°nta h√ļzta a talpal√°val√≥t neki, hogy „Elindultam sz√©p haz√°mb√≥l…”
Minden √∂sszef√ľgg mindennel, csak meg kell l√°tni a kapcsolatot.
Nos, akkor hol is tarunk most? Elh√ļz√≥d√≥ v√°ls√°got √≠g√©rnek, s ebben bizony van valami. Ez a h√°bor√ļ elh√ļz√≥d√°s√°nak is az √°ra, ugyanis, mik√∂zben h√°bor√ļr√≥l besz√©lnek, k√∂zben az√©rt megy a diplom√°cia a legmagasabb szinten √©s ez nem rossz √ľzlet, mik√∂zben a l√°tszatot fenntartj√°k. Csak k√©sik, csak tol√≥dik, csak nem akarj√°k elind√≠tani. Strat√©gia ez √©s nagyj√°b√≥l k√©t √©ve lett lefix√°lva a menet-trend.
Mondok egy p√©ld√°t! Az internettel kapcsolatban megy a p√°nikkelt√©s, de k√∂zben azt olvasom, hogy Ukrajn√°ban a „hackerek” 34 milli√≥ √°llampolg√°r szem√©lyes adatait hozt√°k nyilv√°noss√°gra. Ezek a cs√ļnya kal√≥zok mire nem k√©pesek, mik√∂zben a m√ļlt √©vben Izraelt√Ķl kezdve az orosz-ukr√°nokon kereszt√ľl mindenki r√°fek√ľdt erre a vonalra. Nem az van, hogy a kett√Ķs √©s t√∂bbsz√∂r√∂s identit√°s√ļak kiszedeget√©se √©s felder√≠t√©se zajlik? Csak √°rtatlanul megk√©rdezem, mert ugyan az √©n adataimat nyilv√°noss√°gra hozhatj√°k, de ha kider√ľl, hogy azzal rendszeresen vissza√©ltek m√°sok, akkor az csak √≠gy der√ľlhet ki. Bizony el√©g bonyolult ez a k√©plet, mert mindenhol ott vannak a besziv√°rogtatott ilyen-olyan izraelit√°k √©s egyebek.

Na k√∂zben az√©rt a fegyver√ľzlet jobban megy, mint valaha. Ugyan eltart m√©g egy darabig, am√≠g a rendszer k√©szen √°ll az „√°tv√°ltoz√°sra”, de mi ezt gyors√≠tva √©lj√ľk meg, mert kicsit el√Ķr√©bb l√°tunk, de bizony mindez m√©g id√Ķ. Tavaszra lehet valami j√≥bikos „puccs” egy morvais felt√©ttel, hogy a zsid√≥ alkotm√°nyt gyorsan meger√Ķs√≠ts√©k, de k√∂zben dogoznak a kir√°lys√°gon is, ez ugye nem k√©rd√©ses.

Tavaszra viszont a roncshaj√≥k is poz√≠ci√≥ba √°llhatnak √©s a megegyez√©s szerint el lehet kezdeni a kiszelekt√°lt csapatok, hadifelszerel√©s m√≥dszeres likvid√°l√°s√°t. Ugyan a vesz√©ly fenn√°ll, hogy az usa-zsid√≥ k√∂r√ľl v√©ve √Āzsi√°t Ir√°n tot√°lis felsz√°mol√°sa mellett kiss√© megplut√≥niumozza K√≠n√°t √©s Oroszorsz√°got is, mert es√©ly√ľk ez, hogy mintegy 400 rak√©t√°val egyszerre t√°madva tot√°lis megsemmis√≠t√©st eszk√∂z√∂lnek ki √©s ehhez viszont indokul egy ir√°ninak mondott atomt√°mad√°st kell kiprovok√°lniuk. Ennek az akci√≥nak a l√©nyege az lenne, hogy az USA kimaradjon a hadicselekm√©nyekb√Ķl, mert el√©g lenne Ariz√≥n√°ra egy megfelel√Ķ nagys√°g√ļ atomt√∂ltet √©s az USA-nak v√©ge. Csak a barlangok √©s az egyre szaporod√≥ bunkerek ny√ļjthatn√°nak n√©mi mened√©ket. Napi szinten olvasok err√Ķl elemz√©seket, de h√°t nyilv√°n a folyamatos fesz√ľlts√©gben tart√°s eddig is j√≥ hidegh√°bor√ļs √ľzleti fog√°snak bizonyult. √ögy v√©lem, hogy az ifj√ļ Kennedy sem lett v√©letlen√ľl bedobva √©ppen most a k√∂ztudatba √©s tal√°n hamarosan felbukkan √ļjra Schwarzenegger is. Ez √≠gy lenne logikus h√ļz√°s.

„A flott√°k mozg√≥ nukle√°ris t√°maszpontok! Poz√≠ci√≥ba √©rtek! Usztyinov marsall- 1986 – fi√ļk egyetlen es√©ly√ľk van. Glob√°lis beker√≠t√©s. Fiatal orosz tisztek a folyos√≥n. A v√©n h√ľlye megint dum√°lt. Ir√°n csak casus belli. A flott√°k √Āzsia ellen vonulna, √≠gy zsid√≥+ usa v√©dve lesz, mert a h√°bor√ļ nem a saj√°t ter√ľlten lesz megv√≠vva. Ugyan a flott√°kat nevetve ki lehet l√Ķni, hisz arra is sz√°nt√°k √Ķket, de az ind√≠tott 4000 plut√≥nium rak√©t√°t m√°r nem lehet csak √ļgy kil√Ķni.”

Usztyinov marsall, kop-kop, tetszik érteni?

K√∂vetkeztet√©s: No para! Akinek meg kellett √©rteni, hogy a homokoz√≥n t√ļli vil√°g nem olyan szab√°lyok szerint √©p√ľlt, mint ahogy a lap√°tol√≥k ezt gondolj√°k, azok m√©g kaptak kis id√Ķt. Nem sokat, de kaptak. Egyre tiszt√°bb a k√©plet. Az oroszok k√©nytelen-kellettlen, de strat√©giailag √∂ssze kell dolgozzanak a NATO-val, ahogy a t√∂r√∂k√∂k, indiaiak √©s k√≠naiak is. Igazi h√°bor√ļ nem az orsz√°ghat√°rok ment√©n, hanem etnikumok k√∂z√∂tt zajlik √©s a t√©rk√©pek √ļjra lesznek rajzolva. Ehhez h√ļzz√°k most be a huzalokat, csatorn√°kat, hogy m√Ľk√∂dhessen. A liber√°lis √°lca alatt kem√©nyen oda van √©s oda lesz baxva, de √ļgy, hogy f√°jjon.

Ami szem√©lyes ebben, az annyi, hogy a kutat√≥k jelezt√©k, hogy a munka zajlik √©s a d√∂nt√©sek olyan ir√°nyba mutatnak, hogy Magyarorsz√°g √©s sz√∂vets√©gesei (√©rtsd:zsid√≥k) ki vannak z√°rva a technol√≥gi√°k √°tad√°s√°b√≥l. Nem kaphatnak sem √Ľrhaj√≥z√°si, sem TDR adatokat a hidegk√©mi√°hoz, viszont 5 √©ven bel√ľl az eg√©sz bolyg√≥ megkapja a gravit√°ci√≥s gener√°torokat. A d√∂nt√©s indokl√°sa: T√∂bb milli√≥ vizsg√°lat zajlott le a bolyg√≥n az elm√ļlt 40 √©vben mind t√°rsadalmakra, orsz√°gokra, f√©rfi, n√Ķi tudatra lebontva, amelyekbe egyik korm√°ny sem volt bevonva. A bolyg√≥n jelenleg nyersanyagh√°bor√ļ zajlik. A tartal√©kok 7 milli√°rd ember sz√°m√°ra max. 40 √©vre elegend√Ķek, de folyamatosan √©s √©rezhet√Ķen cs√∂kkennek. Azok az orsz√°gok, amelyek elfogadt√°k a nemzetk√∂zi egy√ľtt√©l√©s szab√°lyait, maxim√°lis t√°mogat√°st kapnak √Ľrnavig√°ci√≥ √©s √ļjfajta haj√≥k ter√©n.. (√Čn magam ugyan nem tudom van-e egy√°ltal√°n ilyen „orsz√°g”. ) De v√©gleg ki lettek z√°rva dr√≥nh√°bor√ļz√≥s, holokaszutoz√≥ „magyar vit√©z” hord√°k. Tov√°bb√° v√©ge annak a gyakorlatnak is, hogy 20 √©ves mucusk√°k √©s 78 √©ves nagymam√°k demokratikusan szavazgatnak! …Tal√°n csak egy p√©lda arra, hogy mire vitte eddig az emberis√©g: A Hidrog√©n atom protonja felsz√≠n√©n g=78000km/sec. M√°t√≥l ez a szint az etalon. Az √ļn. hat√°rozatlans√°gi rel√°ci√≥t a kutat√≥k r√©gen megoldott√°k √©s megjegyzik, hogy az ezen a honlapon publik√°lt „p√°lyarot√°ci√≥s” cikkb√Ķl az√≥ta 200 doktori sz√ľletett, az eredeti forr√°s megjel√∂l√©se n√©lk√ľl, pedig innen tudhatt√°k meg el√Ķsz√∂r, hogy val√≥j√°ban milyen hossz√ļ is egyetlen √©v. Ez√ļton meg is k√∂sz√∂nik az olvas√≥knak a t√©ma kifejt√©s√©ben a r√©szv√©teleteket! Kellemesen meglep√Ķdtek.

Kincses, ez neked sz√≥l! „KINCSES, √Ėn tanult fizik√°t. Vezesse m√°r le Newton 2. t√©tel√©t (egybevet√©s). Azt az eredm√©nyt kapja , hogy a Nap-F√∂ld er√Ķt√©r egyens√ļlyi pontja = 235 ezer km. A Hold 400 ezerre t√°volodik el?! Ezt tan√≠tj√°k ma is. Logikus, hogy kint √°ll valamif√©le „Istenke”, aki tenisz√ľt√Ķvel mindig visszair√°ny√≠tja.”

Ez pedig egy el√©g hat√°rozott indulati t√∂lt√©s√Ľ √ľzenet!

TAVASSZAL minden indul! El√©g volt a h√ľly√©kb√Ķl!”

HozzŠszůlŠsok

# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:15:01
Nos Newton 2:
Newton második törvénye Рa dinamika alaptörvénye [szerkesztés]

Egy pontszer√Ľ test lend√ľlet√©nek (impulzus√°nak) a megv√°ltoz√°sa egyenesen ar√°nyos √©s azonos ir√°ny√ļ a testre hat√≥, 'F' er√Ķvel. Az ar√°nyoss√°gi t√©nyez√Ķ megegyezik a test 'm' t√∂meg√©vel.
A törvény képlettel kifejezett formája:

ahol
F az er√Ķ vektora
I a test impulzusa (itt m a gyorsítandó tömeg, v a sebesség vektora)
t az id√Ķ
Az √∂sszef√ľgg√©s megmutatja, hogy min√©l nagyobb egy testre hat√≥ er√Ķ, ann√°l nagyobb a test lend√ľlet v√°ltoz√°sa.
√Āltal√°nos esetben mind a sebess√©g, mind a t√∂meg id√Ķt√Ķl f√ľgg√Ķ mennyis√©g, teh√°t

Ez az √∂sszef√ľgg√©s akkor is √©rv√©nyes, ha a t√∂meg id√Ķvel v√°ltozik (p√©ld√°ul egy rak√©ta eset√©ben). Egyszer√Ľbb alakot kapunk, ha felt√©telezz√ľk, hogy a t√∂meg √°lland√≥, √≠gy a dm/dt tag null√°val helyettes√≠thet√Ķ. Az ekkor kapott
F = ma
egyenletet h√≠vjuk a dinamika alapegyenlet√©nek (megk√ľl√∂nb√∂ztetend√Ķ Newton II. t√∂rv√©ny√©t√Ķl). A dinamika alapegyenlete defini√°lja a t√∂meg fogalm√°t, amely a testek √°lland√≥ jellemz√Ķje, az er√Ķ √©s a gyorsul√°s ar√°ny√°nak meghat√°roz√≥ja.
# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:15:36
http://hu.wikiped...%C3%A9nyei NEWTON T√ĖRV√ČNYEK
# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:16:28
Bolygók pálya-egyenleteit Kepler törvények írják le: http://hu.wikiped...%C3%A9nyei
# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:31:01
K√∂vetkez√Ķ bibi van mind az √°ltal√°nos mind a speci√°lis mind a newtoni fizik√°val kapcsolatosan: m√©gpedig t√∂megk√∂z√©ppontt√° zsugor√≠tja a kiterjedt testet, ami [khmm] nem az! A kvantumfizika √©s az elektrondinamika pedig nem kiterjedt testekre vonatkozik √©s nem is analitikus m√≥don √≠rja le a dolgokat ellenben a relativit√°s elm√©letekkel √©s a newtoni mechanik√°val..... Sz√≥val √∂ssze lehet hozni: titok egy sorba fejt√©s... E=mc2 az csak a szingul√°ris megold√°s a bels√Ķ szerkezetr√Ķl nem mond semmit a val√≥s√°g E=X*mc2+X2*mc2+X3*mc2.... Xn*Mc2 formaban fel√≠rni...
# | zafir zafir - 2012 02 17 ¦ 13:32:29
M√°r el√Ķre reszekt√ľnk a tavaszt√≥l. Az oroszok is kijelentett√©k, hogy atomot fognak haszn√°lni, hogy t√°voltart√°sk az √Ķket √©r√Ķ fenyeget√©st.
http://en.rian.ru...29091.html
# | Varuna Varuna - 2012 02 17 ¦ 13:46:11
Az utolsó mondatokhoz szólnék hozzá.

...a Nap-F√∂ld er√Ķt√©r egyens√ļlyi pontja = 235 ezer km. A Hold 400 ezerre t√°volodik el?! Ezt tan√≠tj√°k ma is. Logikus, hogy kint √°ll valamif√©le "Istenke", aki tenisz√ľt√Ķvel mindig visszair√°ny√≠tja."...

Ez egy fogas k√©rd√©s. Valahogy minden abba az ir√°nyba mutat hogy √©gi k√≠s√©r√Ķnk egy m√Ľbolyg√≥ (m√Ľ-hold). √ögy hallottam hogy a f√©ny-√°rny√©k hat√°rvonalon (termin√°tor) m√Ľszeresen igazolhat√≥an van egy kis ide-oda j√°t√©ka a forg√°snak, teh√°t mesters√©gesen van a F√∂ldh√∂z szinkroniz√°lva r√°ad√°sul nem is olyan r√©gen (n√©h√°nysz√°z √©ve). (?)

A F√∂ld Nap k√∂r√ľli p√°ly√°ja is izgalmas, mert ez egy ellipszis aminek 2 f√≥kuszpontja van √©s ebb√Ķl csak az egyik a NAP, a m√°sik helyen nincs l√°tsz√≥lag semmi. A Szent Korona pantokr√°tor k√©p√©n √©s a kereszttel fontosnak tartott√°k ezeket eleink k√∂z√∂lni, bizony√°ra nem v√©letlen√ľl. (Rumi Tam√°s √≠rt err√Ķl egy m√©lyensz√°nt√≥ k√∂nyvet.)

nagyonjo.com/rumitamas/phpfusion/images/news/cimlap.jpg

A Teremt√Ķ mellett l√©v√Ķ szimb√≥lumokat - a k√©t f√≥kuszpontot - megn√©zve, ismer√Ķs sz√°mok j√∂nnek el√Ķ, s ott az Ikrek-Bika-Orion (a "H√≥rusz szem" helye az √©gen) a pal√°stj√°n √°br√°zolva √©s a Tej√ļt (Milky Way=119), a (fekete) lyuk √©s ezzel szemben a Nyilas (Archer) szerep√©ben a Teremt√Ķ. (Egy magyar sz√≥ kezd√Ķdik csak "LY"-nal a LYuk, aminek a rov√°s jele egy mandorla forma. Angolul HOL-E=40 -> r√≥mai XXXX -> 6666 -> 1296(0)) pihi

nagyonjo.com/rumitamas/phpfusion/images/articles/napholdabra3.jpg
Precessziós kód: http://nagyonjo.c...ticle_id=4

8 x 162 = 1296(0) √©v (6*6*6*6, f√©l Vil√°g√©v, amely sz√°mtalan k√Ķm√Ľves szimb√≥lumr√≥l el√Ķbukkan, √≠gy pl. a mostani olimpi√°val is √∂sszef√ľgg√©sben)
8 x 162 x 4 = 5184 év (a maják 1 korszaka amely 2012.12.21-kor ér véget, s legutóbb ekkor - régészeti leletekkel alátámaszthatóan - hatalmas éghajlati változás történt)
8 x 162 x 4 x 5 = 25920 év (1 Világév)
# | Kam√©leon Kam√©leon - 2012 02 17 ¦ 13:47:57
"Az √ļn. hat√°rozatlans√°gi rel√°ci√≥t (https://docs.goog...-sfe6ida0Q , http://www.uni-mi...rn1/10.htm) a kutat√≥k r√©gen megoldott√°k √©s megjegyzik, hogy az ezen a honlapon publik√°lt "p√°lyarot√°ci√≥s" cikkb√Ķl az√≥ta 200 doktori sz√ľletett, az eredeti forr√°s megjel√∂l√©se n√©lk√ľl, pedig innen tudhatt√°k meg el√Ķsz√∂r, hogy val√≥j√°ban milyen hossz√ļ is egyetlen √©v. Ez√ļton meg is k√∂sz√∂nik az olvas√≥knak a t√©ma kifejt√©s√©ben a r√©szv√©teleteket! Kellemesen meglep√Ķdtek."

Ez az√©rt √ľt√Ķs egy kommunik√°ci√≥! Kezdem √Ķket nagyon cs√≠pni akik a h√°tt√©rb√Ķl sz√≥rj√°k!

Teh√°t akkor az a"200 doktori" √°tvizsg√°l√°sa fog most megt√∂rt√©nni forr√°ssal: (http://ch-serverh...14&m=7 , http://www.ch-ser...1#comments) Nemzetk√∂zileg felt√ľntetve, megjel√∂lve!!!

Most lesz igaz√°n nagy figyelem, ha igaz.. !!!
# | porcica porcica - 2012 02 17 ¦ 13:51:20
Lehet, hogy √©n vagyok annyira naiv, √©s buta, de akkor mi Magyarok megint rosszul fogunk j√°rni, a tetves zsid√≥k miatt? A [khmm] rossz helyre sz√ľlettem, √©s sz√ľltem, pedig annyira igyekeztem. Ez nem igazs√°g!Shock
# | jabutrilla jabutrilla - 2012 02 17 ¦ 14:06:52
K√∂sz√∂n√∂m kedves Imre.A kutat√≥knak meg a pontos meger√Ķs√≠t√©st.
http://data.hu/ge...izator.zip
# | postaimre postaimre - 2012 02 17 ¦ 14:41:00
A helyzet ezzel a fizik√°val, hogy mostan√°ban der√ľl ki, hogy nem is olyan egyszer√Ľ "eltal√°lni" m√©g a Holdat sem, nemhogy a Marsot. le is f√ļjtak minden ilyen programot. Tal√°n nem v√©letlen. Hogy mi mennyi, nem tudom, nem az √©n dolgom, de √ļgy t√Ľnik, hogy kor√°bbi jelz√©seik be√©lesednek.
porcica, am√≠g a "magyar" val√≥j√°ban zsid√≥k√©pviselet, ne is v√°rj m√°st, √©s kifejezetten √≥hajtottam, hogy esz√ľk √°g√°ban se legyen az orrm√°nnyal t√°rgyalni err√Ķl.
Majd ha lesz magyar korm√°ny, az m√°s helyzet.
Attila, mi ez a link?

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.55 mŠsodperc
95,964,441 egyedi lŠtogatů