Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Az erõ terem

NaplóOlyan másfél évvel ezelõtt jött a hír, hogy mûködik a „perpetum mobile”, egy energia-generátor formában. Eddig kipróbálás alatt volt, de úgy tûnik, hogy komolyra fordul az energia-ellátási kérdésbe való beavatkozás. Kutatók közleménye szerint a tesztpéldány folyamatos mûködés mellett 230V-2,2 Amper-t hoz, ami ipari szinten kb. 4A-ra növelhetõ. A teljesítmény éjjel-nappal rendelkezésre áll. A készülék mérete egy mikrohullámú sütõ nagyságával azonos. A fordulatszám 300/perc és élettartama csapágyfüggõ, de olyan 10 évre tehetõ.

Energiát a Nap-Föld erõtér egyensúlyi pontjáról hozza. Ez kb. 2.5 millió km. Nagyipari célokra nem alkalmas, de egy családi ház igényeinek eleget tud tenni (mosás, fõzés, vasalás, fûtés, hõtárolás). Teljesítményfüggõen használható, de sorba kapcsolva alkalmas bányaipari célra, tengervíz sótalanításra, villanyautóhoz bármely önálló gravitációval rendelkezõ égitesten (3m/s2). Nem kell sok milliárdos mûholdakat sem vesztegetni energiahiány miatt.

A készüléknek 1.5 éven belül nemzetközi bemutatója lesz. Akik megszerzik a gyártási jogot, azok õrületes haszonra tehetnek szert. 8 milliárd db. simán eladható a bolygón (pl. Antarktisz: pingvineknek full-fenékfûtés). Továbbá jelezték, hogy bármely népcsoport vagy vallás amely jelenleg a bolygón energiazsarolásból él, amennyiben a kutatók ellen támad, 100%-ban kiírtják a bolygón, megbízóikkal együtt. Fapipa iránt jóindulattal vannak. Azt közölték, hogy nekik nem ellenfél egyik „dicsõséges” nukleáris flotta sem. Ja, és a Newton 2 Fõ tétele a helyes szöveg, nem a 2.!

No ennyi pozitív hír kellett mára! Bár én mondtam, hogy demonstráció nélkül az atomflotillások sem értenek, de ahogy megtudtam, minden elektronika, elemek, akkumulátorok csak a földi erõtérben mûködnek, viszont ezt az erõteret - ugye tudjuk már-, hogy lehet „manipulálni”. A világûrben nem mûködnek a szokásos akkumulátoros energiaforrások és arra is felhívták a figyelmet, hogy a kilõtt rakéták felett bármikor át lehet venni a „felügyeletet” és egyáltalán nem biztos, hogy oda fognak becsapódni, ahová azt a céltérkép megjel-ölte.

Igen, tudok Egelyrõl és sok egyébrõl és arról is, hogy minden politika és a mocsok zsidó mindenben ott van benne és az olaj-lobby nagyjából kiféle-miféle trendet követ. Nem látszik ellentmondás aközött, amit látok, hallok, tudok és tudni vélek a felrajzolt világtrend, rotscildi és keleti áramlatok, háborús viszolygás közt. Persze sokkal több információ eljut hozzám, de nem mindenre van felhatalmazásom közölni és amire van, azt sem mondom el mind, mert még emésztgetem.

Mondhatnám, hogy megyek számlát nyitni a Szberbankban, mert az legalább egyelõre biztos és ha már disztri-bútor nem lehetek, legalább stoki had legyek!

Hozzszlsok

# | Magy1 Magy1 - 2012 02 20 ¦ 16:39:52
Örvendetes!

Imre!
Mûködési elvérõl lehet tudni valamit (ha publikus)?
# | kincses kincses - 2012 02 20 ¦ 16:57:35
szantottam gyopot,vetettem gyongyot...de regi a nota...fenybol milyen ero terem? Udv a kutatoknak, latom nem pihennekmelo van
# | GERRY GERRY - 2012 02 20 ¦ 17:09:16
Kutatók - nem e lehetne e kiprobálni a gépet? Alig használok energiát és mégis kiküldtek egy számlát a múlt évi villany-túlhasználatról... ca. 3 havi plusz... nem értem...

Ha müködik (remélem) vállalom a svájci terjesztést Grin

és nem is érdekel a "nagy haszon" az mehet a tisztességes magyaroknak, nekem sak annyi kell belöle, hogy néhány pattogatott kukoricát meg tudjak csinálni a Microban...

kincses hangból hangerö, a fényböl fényerö terem. Hát nem?ja igen
# | parlagfu parlagfu - 2012 02 20 ¦ 17:35:30
Azért 4A val (230Vnél 1kW) száguldozva nem kezdi ki a szél a mejjem.
# | kincses kincses - 2012 02 20 ¦ 17:38:32
Gerry,tenyleg!A lumeneknek,mint te,nem luxus ilyenekhez erteni!pompom
# | zafir zafir - 2012 02 20 ¦ 17:57:39
Engem a gázmûvek zsarol az energiával, Õk is ki lesznek nyiffantva?
# | Utazó Utazó - 2012 02 20 ¦ 18:11:51
Ha meg van az energia generátor, akkor nemsokára kezdödik a tánc, pontosabban átlép a játék egy még durvább fázisba. Sok pénzeszsák érdekeit sérti majd, ha a piacra kerül, tehát ezt akarják majd megakadályozni. Legyetek ügyesek kutatók.
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2012 02 20 ¦ 18:12:23
Perpetum mobile és az élõsködõk?
Egyben biztosak lehetünk:
Bármilyen olcsó energia generátor születik, mire az energia hozzánk ér, õk valahogy közöttük lesznek, és szedik a sarcot.
Vagy nem azt csinálják most is? Számláznak és élõsködnek.
Én is megyek nyitni egy számlát a s(z)permabankban, boccs! A S(Z)perbankban.....
# | Bazalt Bazalt - 2012 02 20 ¦ 18:12:28
Ez még arra sem elég, hogy az fõ gépem (~550watt + veszteség, 850wattos táppal) elinduljon. nem ja igen
# | sooska sooska - 2012 02 20 ¦ 18:16:37
Én az alap árat 2.000.000ft/db állapítanám meg.1 db nem lenne elég egy háztartás ellátásához!Bár a minimum szintet (én határozom meg) kielégítené!Na, az elsõ nem adózna!(persze a regisztrációt ki kellene fizetni,+27% áfa)A másodikat és a többit 50%-os adó terhelné!A csapágy max három évig bírná!(tervezett elavulás, nem javítható)Amennyiben mondjuk fóliát fûtenek vele (haszon)+ adót kell kivetni!
Gerry! Neked ilyen jól megy, hogy kukoricát akarsz pattogtatni?Majd meg vizsgáljuk az adórendszert és személyre szabjuk!
Mivel a készülék nem javítható így környezet terhelési adót is fizetni kellene.Külön a csomagolásra is!Egy családban (közös háztartásban) csak egy készülék lehet adómentesen!Ha valaki följelent, hogy kettõ van, neki adómentesen három lehet!Nincs ingyen energia!Nem tûröm! NEM! NEM!Mocskos férgek!Mit képzeltek! Nem tõlem függtök rabszolgák?
Tudnám még folytatni ,de elszállt az ihlet!
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a fenti írás csak fikció!A valósághoz való minden hasonlatosság csak a véletlen mûve!francbaja igen

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.13 msodperc
95,965,627 egyedi ltogat