Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

VV Laci védte meg az elnököt a kamerától

A MOSSAD pártot a-lapított? Ajvé! Lázár László a küzdelem embere. Bár a Való Világot kisebb idegösszeroppanás miatt 133 nap után ott kellett hagynia, a biztonsági cége csõdbe ment, akárcsak az étterme - amivel késõbb hatmilliót bukott a Szigeten -, újra és újra megpróbál felállni. Most a Magyar Nemzet Köztársasági Pártja alelnökeként tartott sajtótájékoztatót, amin a testével védte az elnököt a fotósok kereszttüzétõl, aki nem akar a nyilvánosság elé állni.

VV László, a Megmentõ legfõbb célja, hogy minden nélkülözõ asztalára kerüljön egy kiló kenyér és egy liter tej.
Hol van már az, amikor 2004-ben az elsõ Való Világ gyõztese, Szabolcs erõsítette az MSZP-t? A hidegvérû VV László most sokkal nagyobbat álmodott: ugyan korábban már Gyurcsány Ferenc pártjának, a Demokratikus Koalíciónak is feltûnt az egyik rendezvényén, most mégis a Magyar Nemzet Köztársasági Pártja alelnökeként szeretne elindulni a 2014-es választásokon.
A villa biztonsági õre a párt Garibaldi utcai székházának erkélyérõl mutatta meg az elérendõ célt, a néhány száz méterre lévõ Parlamentet. Amikor tavaly Hegedûs Zsuzsával és a Minden gyerek lakjon jól alapítvánnyal járt ételt osztani a szegényeknek, állítása szerint több tízezer emailt kapott, köztük jó pár segélykérõ üzenettel. Ekkor jött az ötlet, hogy beindítja a párt kampányát. "Én nem tudom hova tenni, hogy elmegy az ember osztani élelmiszert, és egy hetven év körüli idõs ember letérdel eléd, és csókolja a kezedet, és úgy hív, hogy a Megmentõ" – mondta.

1 kiló kenyér és 1 liter tej
"Mi nem ellenzék vagyunk, kezdem itt" – kezdte ott. A párt nem akar olyan elcsépelt szavakkal kampányolni, mint a jobb- vagy a baloldal – mondta el László. Határozott ideológiai háttérrõl sem tudott beszámolni, mindenesetre minél szélesebb összefogást sürget. "Össze kell fogni az emberek akaratát, és központilag kell felfelé tálalni" – mondta, és leszögezte, hogy nem akarnak a múlttal foglalkozni. (Lehetséges, hogy a párt nevében található nemzet a jobboldaltól, a köztársaság szó pedig a baloldaltól igyekszik szavazókat elcsábítani.)
_
Öt alapértékük a hit, a tudás, az ember, a haza és a nemzet. Legfõbb céljuk a mélyszegénység felszámolása, ezért létre akarnak hozni egy logisztikai központot, ahova élelmiszert, ruhát és bútorokat, játékokat gyûjtenének össze a rászorulóknak. László azt szeretné, hogy minden nélkülözõ asztalára kerüljön legalább egy kiló kenyér és egy liter tej.

A villa lúzerébõl az új Kuncze Gábor
Lászlónak szó szerint kemény ütéseket kellett kiállnia, mire eljutott idáig. Miközben a Való Világból 133 nap után fizikai és lelki összeomlást követõen önként távozott, biztonsági cége is csõdközelbe került. VV Laci ezután a vendéglátóiparban próbálta ki magát, de a Club Lazarrus nevû éttermét egy hét után kénytelen volt bezárni, ráadásul hatmilliót bukott vele a Szigeten. Közben a lakáshitele havi 100 ezerre nõt, így öt hónapja a házát is el kellett adnia, és összeköltözött az anyjával. Akkor még úgy fogalmazott, hogy "ha egy év múlva sem lesz jobb a helyzet, kint próbálok szerencsét". Most azonban éppen az ellenkezõjét hirdeti: nem gyurcsányozza el, hanem tenni akar Magyarországért, és vissza akarja állítani a Magyar Köztársaságot.
Kérdésünkre, hogy kit tart politikai példaképének, elmondta, hogy Kuncze Gábort és Göncz Árpádot tartja legtöbbre. Utóbbinak köszönhetjük szerinte az ország turisztikai fejlõdésének 70 százalékát. Amikor Árpi bácsi kiment Japánba, elkezdtek az országba özönleni a japán turisták – mondta.

Az MNKP fõhadiszállásán található könyvek listája ABC-sorrendben
• Stephen E. Ambrose: Az elit alakulat
• John Dicke: Cosa Nostra
• Frei Tamás: A bankár
• Idegen szavak és kifejezések szótára
• Henry Kissinger: Diplomácia
• Körösényi András - Tóth Csaba - Dr. Török Gábor: A magyar politikai rendszer
• A magyar közélet kézikönyve
• Petra Reski: Maffia
• Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés

Arra a kérdésre, hogy az oligarchákat hogyan tudná kezelni, László azt mondta, hogy valamilyen szinten szükség van rájuk a politikai szférának is. Felõle jöhet Magyarországra malajziai cég, de akkor teljesítsék az elvárásokat, dolgoztassák a magyar embereket – és nyugatra se vigyék ki a magyar tõkét. Ez persze egyelõre messzi álom, a párt most még csak bölcsõdés stádiumban van, de Lászlóék azon vannak, hogy az MNKP az összes iskolát kijárja, mielõtt felnõne.
A lényeg, hogy lépésrõl lépésre haladva, tudatosan gondolkodva, szakértõk bevonásával építkezzenek. "Én annak vagyok híve, hogy az legyen a hadügyminiszter, aki katona volt õrmesteri rangban" – mondta VV Laci. Elmagyarázta, hogy a pénzügyminiszternek is értenie kell a nemzetközi pénzügyekhez.

A szürke eminenciás elnök
A sajtótájékoztatón a párt elnöke, Dr. Szabó Barna János gazdasági szakember nem akart részt venni, mert õ politológiát tanul, ezért az iroda szomszédos szobájában bujkált a fotósok és a kamera elõl, átvitt értelemben Lázár Lászlót, a Jeruzsálemben díszdoktorrá avatott biztonsági szakembert használva emberi pajzsként. A végén off the record elmondta, hogy egyelõre a villa Papa Macijával szeretnének kampányolni, õ most inkább még váratja a reflektorfényt. Annyit azért hozzátett VV Laci megjegyzéseihez, hogy ha nem is szakemberek, de szakértõk állnak a párt mögött, és László is úgy fogalmazott, hogy ez nem egy "dilettánsok által összetákolt valami", hanem "tudatos szervezés" eredménye.
VV Laci úgy érzi, hogy a legfõbb ütõkártyája a politikai versenyben az, hogy õ nem politikus, csak egy egyszerû ember, aki a többiek között jár. Most fognak elindulni vidékre, még nem tudják, hogy hova (Avast sem zárták ki), és a következõ két-három hónapban alkotnak meg egy tanulmányt "az ország globális helyzetérõl", ami aztán a párt programját adja meg, amivel több százezer embert tudnak képviselni. Abban bízom, hogy a példámat a többi celeb is követni fogja – zárta gondolatmenetét László gyilkos antiutópiájával.

Források: Link, Link

Hozzszlsok

# | Bárcza Bitorló Bárcza Bitorló - 2012 03 03 ¦ 14:14:00
# | Klotild Klotild - 2012 03 03 ¦ 14:50:44
Szerintem nem volt neki ideg összeroppanása. Más oka lehetett.
Egyáltalán miért vagy hogy került be, az is kérdés lehet.
Szemfényvesztés, szánalmas az egész mûsor!
# | kiszehajtás kiszehajtás - 2012 03 03 ¦ 14:56:47
Bizony, bizony kellenek õk, mint egy falat kenyér!
Ez a kamerák elõl bújkáló braun joachim majd bátran megmutatja, hogyan is kell csinálni azokat a pénzügyeket! Mától õ a példaképem, meg a kuncegábor!
De jaj! Borbély khórmányzó betiltotta a pártokat!
Hú, most akkor mi lesz?
Teljesen összezavarodtam...Mi van?Mi van?
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 03 03 ¦ 16:34:00
Ocsmány egy rohadt zsidó, miért is kellett olyan pánikosan inalni a VV-bõl? Lehet testõr harcmûvész, de õ sem golyóálló!
# | zafir zafir - 2012 03 03 ¦ 16:38:31
Minden adva van a politikai karrierhez: izraeli háttér, itthoni zsidó és média kapcsolat, (mord e) háj, no és a jól csengõ vezetéknév.
Így lesz valakibõl nálunk több, mint testõr.
# | Bárcza Bitorló Bárcza Bitorló - 2012 03 03 ¦ 19:18:24
Õt se fenyegeti a fitymaszükület
# | Máguskácska Máguskácska - 2012 03 03 ¦ 19:44:09
vót az a másik két farku micsoda párt....
ez egy tipi-kuss Holowoodi fricska az rtlklubb népénekAngry
Göncz Árpi bá meg elhabogta a japánoknak a frankótint
amúgy ez egy moszatos tömegpusztító fegyver lessz ...(halálra röhögjük magunkat)
én zizi lacit telavívba küldeném elnökölni, sok problémánkat megoldaná 1csapásra :)
# | Karahun Karahun - 2012 03 03 ¦ 22:12:26
Lázár Laci - Lázár Jani ?
# | Alexandros Alexandros - 2012 03 04 ¦ 09:07:41
Már bocsánat, de EZ nem program!
Alap pillér?! "Öt alapértékük a hit, a tudás, az ember, a haza és a nemzet." De nem teszi hozzá, hogy ezen pillérek Magyar illetve az Õsi Magyar alapra építené. Tehát ha a háznak-várnak rossz az alapja, akkor mi a végeredmény? Építi Õ jó alapra, az Õ alapjaira!
Aki ma politikusi vonalon képzeli el a jövõ jobbá tételét Magyar érték alapon, az eleve halott út. Az csak pénzhajhászásos karrierista életvitel élés.
Remélem Lacikának is el jut a füléig!!!
# | Magy1 Magy1 - 2012 03 04 ¦ 11:05:43
Klotild, lapozz vissza másfél évet az oldalon, az oka itt keresendõ.
Cigógyilkosságokban benne volt nyakig, a villában szem elõtt volt, amikor pedig lebukott, hogy mit tett, gyorsan kimenekítették a kamu világból.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.98 msodperc
101,548,630 egyedi ltogat