Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

VV Laci védte meg az elnököt a kamerától

A MOSSAD p√°rtot a-lap√≠tott? Ajv√©! L√°z√°r L√°szl√≥ a k√ľzdelem embere. B√°r a Val√≥ Vil√°got kisebb ideg√∂sszeroppan√°s miatt 133 nap ut√°n ott kellett hagynia, a biztons√°gi c√©ge cs√Ķdbe ment, ak√°rcsak az √©tterme - amivel k√©s√Ķbb hatmilli√≥t bukott a Szigeten -, √ļjra √©s √ļjra megpr√≥b√°l fel√°llni. Most a Magyar Nemzet K√∂zt√°rsas√°gi P√°rtja aleln√∂kek√©nt tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥t, amin a test√©vel v√©dte az eln√∂k√∂t a fot√≥sok keresztt√ľz√©t√Ķl, aki nem akar a nyilv√°noss√°g el√© √°llni.

VV L√°szl√≥, a Megment√Ķ legf√Ķbb c√©lja, hogy minden n√©lk√ľl√∂z√Ķ asztal√°ra ker√ľlj√∂n egy kil√≥ keny√©r √©s egy liter tej.
Hol van m√°r az, amikor 2004-ben az els√Ķ Val√≥ Vil√°g gy√Ķztese, Szabolcs er√Ķs√≠tette az MSZP-t? A hidegv√©r√Ľ VV L√°szl√≥ most sokkal nagyobbat √°lmodott: ugyan kor√°bban m√°r Gyurcs√°ny Ferenc p√°rtj√°nak, a Demokratikus Koal√≠ci√≥nak is felt√Ľnt az egyik rendezv√©ny√©n, most m√©gis a Magyar Nemzet K√∂zt√°rsas√°gi P√°rtja aleln√∂kek√©nt szeretne elindulni a 2014-es v√°laszt√°sokon.
A villa biztons√°gi √Ķre a p√°rt Garibaldi utcai sz√©kh√°z√°nak erk√©ly√©r√Ķl mutatta meg az el√©rend√Ķ c√©lt, a n√©h√°ny sz√°z m√©terre l√©v√Ķ Parlamentet. Amikor tavaly Heged√Ľs Zsuzs√°val √©s a Minden gyerek lakjon j√≥l alap√≠tv√°nnyal j√°rt √©telt osztani a szeg√©nyeknek, √°ll√≠t√°sa szerint t√∂bb t√≠zezer emailt kapott, k√∂zt√ľk j√≥ p√°r seg√©lyk√©r√Ķ √ľzenettel. Ekkor j√∂tt az √∂tlet, hogy beind√≠tja a p√°rt kamp√°ny√°t. "√Čn nem tudom hova tenni, hogy elmegy az ember osztani √©lelmiszert, √©s egy hetven √©v k√∂r√ľli id√Ķs ember let√©rdel el√©d, √©s cs√≥kolja a kezedet, √©s √ļgy h√≠v, hogy a Megment√Ķ" – mondta.

1 kiló kenyér és 1 liter tej
"Mi nem ellenz√©k vagyunk, kezdem itt" – kezdte ott. A p√°rt nem akar olyan elcs√©pelt szavakkal kamp√°nyolni, mint a jobb- vagy a baloldal – mondta el L√°szl√≥. Hat√°rozott ideol√≥giai h√°tt√©rr√Ķl sem tudott besz√°molni, mindenesetre min√©l sz√©lesebb √∂sszefog√°st s√ľrget. "√Ėssze kell fogni az emberek akarat√°t, √©s k√∂zpontilag kell felfel√© t√°lalni" – mondta, √©s lesz√∂gezte, hogy nem akarnak a m√ļlttal foglalkozni. (Lehets√©ges, hogy a p√°rt nev√©ben tal√°lhat√≥ nemzet a jobboldalt√≥l, a k√∂zt√°rsas√°g sz√≥ pedig a baloldalt√≥l igyekszik szavaz√≥kat elcs√°b√≠tani.)
_
√Ėt alap√©rt√©k√ľk a hit, a tud√°s, az ember, a haza √©s a nemzet. Legf√Ķbb c√©ljuk a m√©lyszeg√©nys√©g felsz√°mol√°sa, ez√©rt l√©tre akarnak hozni egy logisztikai k√∂zpontot, ahova √©lelmiszert, ruh√°t √©s b√ļtorokat, j√°t√©kokat gy√Ľjten√©nek √∂ssze a r√°szorul√≥knak. L√°szl√≥ azt szeretn√©, hogy minden n√©lk√ľl√∂z√Ķ asztal√°ra ker√ľlj√∂n legal√°bb egy kil√≥ keny√©r √©s egy liter tej.

A villa l√ļzer√©b√Ķl az √ļj Kuncze G√°bor
L√°szl√≥nak sz√≥ szerint kem√©ny √ľt√©seket kellett ki√°llnia, mire eljutott id√°ig. Mik√∂zben a Val√≥ Vil√°gb√≥l 133 nap ut√°n fizikai √©s lelki √∂sszeoml√°st k√∂vet√Ķen √∂nk√©nt t√°vozott, biztons√°gi c√©ge is cs√Ķdk√∂zelbe ker√ľlt. VV Laci ezut√°n a vend√©gl√°t√≥iparban pr√≥b√°lta ki mag√°t, de a Club Lazarrus nev√Ľ √©tterm√©t egy h√©t ut√°n k√©nytelen volt bez√°rni, r√°ad√°sul hatmilli√≥t bukott vele a Szigeten. K√∂zben a lak√°shitele havi 100 ezerre n√Ķt, √≠gy √∂t h√≥napja a h√°z√°t is el kellett adnia, √©s √∂sszek√∂lt√∂z√∂tt az anyj√°val. Akkor m√©g √ļgy fogalmazott, hogy "ha egy √©v m√ļlva sem lesz jobb a helyzet, kint pr√≥b√°lok szerencs√©t". Most azonban √©ppen az ellenkez√Ķj√©t hirdeti: nem gyurcs√°nyozza el, hanem tenni akar Magyarorsz√°g√©rt, √©s vissza akarja √°ll√≠tani a Magyar K√∂zt√°rsas√°got.
K√©rd√©s√ľnkre, hogy kit tart politikai p√©ldak√©p√©nek, elmondta, hogy Kuncze G√°bort √©s G√∂ncz √Ārp√°dot tartja legt√∂bbre. Ut√≥bbinak k√∂sz√∂nhetj√ľk szerinte az orsz√°g turisztikai fejl√Ķd√©s√©nek 70 sz√°zal√©k√°t. Amikor √Ārpi b√°csi kiment Jap√°nba, elkezdtek az orsz√°gba √∂z√∂nleni a jap√°n turist√°k – mondta.

Az MNKP f√Ķhadisz√°ll√°s√°n tal√°lhat√≥ k√∂nyvek list√°ja ABC-sorrendben
• Stephen E. Ambrose: Az elit alakulat
• John Dicke: Cosa Nostra
• Frei Tam√°s: A bank√°r
• Idegen szavak √©s kifejez√©sek sz√≥t√°ra
• Henry Kissinger: Diplom√°cia
• K√∂r√∂s√©nyi Andr√°s - T√≥th Csaba - Dr. T√∂r√∂k G√°bor: A magyar politikai rendszer
• A magyar k√∂z√©let k√©zik√∂nyve
• Petra Reski: Maffia
• Paul "Coach" Wade: Fegyencedz√©s

Arra a k√©rd√©sre, hogy az oligarch√°kat hogyan tudn√° kezelni, L√°szl√≥ azt mondta, hogy valamilyen szinten sz√ľks√©g van r√°juk a politikai szf√©r√°nak is. Fel√Ķle j√∂het Magyarorsz√°gra malajziai c√©g, de akkor teljes√≠ts√©k az elv√°r√°sokat, dolgoztass√°k a magyar embereket – √©s nyugatra se vigy√©k ki a magyar t√Ķk√©t. Ez persze egyel√Ķre messzi √°lom, a p√°rt most m√©g csak b√∂lcs√Ķd√©s st√°diumban van, de L√°szl√≥√©k azon vannak, hogy az MNKP az √∂sszes iskol√°t kij√°rja, miel√Ķtt feln√Ķne.
A l√©nyeg, hogy l√©p√©sr√Ķl l√©p√©sre haladva, tudatosan gondolkodva, szak√©rt√Ķk bevon√°s√°val √©p√≠tkezzenek. "√Čn annak vagyok h√≠ve, hogy az legyen a had√ľgyminiszter, aki katona volt √Ķrmesteri rangban" – mondta VV Laci. Elmagyar√°zta, hogy a p√©nz√ľgyminiszternek is √©rtenie kell a nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyekhez.

A sz√ľrke eminenci√°s eln√∂k
A sajt√≥t√°j√©koztat√≥n a p√°rt eln√∂ke, Dr. Szab√≥ Barna J√°nos gazdas√°gi szakember nem akart r√©szt venni, mert √Ķ politol√≥gi√°t tanul, ez√©rt az iroda szomsz√©dos szob√°j√°ban bujk√°lt a fot√≥sok √©s a kamera el√Ķl, √°tvitt √©rtelemben L√°z√°r L√°szl√≥t, a Jeruzs√°lemben d√≠szdoktorr√° avatott biztons√°gi szakembert haszn√°lva emberi pajzsk√©nt. A v√©g√©n off the record elmondta, hogy egyel√Ķre a villa Papa Macij√°val szeretn√©nek kamp√°nyolni, √Ķ most ink√°bb m√©g v√°ratja a reflektorf√©nyt. Annyit az√©rt hozz√°tett VV Laci megjegyz√©seihez, hogy ha nem is szakemberek, de szak√©rt√Ķk √°llnak a p√°rt m√∂g√∂tt, √©s L√°szl√≥ is √ļgy fogalmazott, hogy ez nem egy "dilett√°nsok √°ltal √∂sszet√°kolt valami", hanem "tudatos szervez√©s" eredm√©nye.
VV Laci √ļgy √©rzi, hogy a legf√Ķbb √ľt√Ķk√°rty√°ja a politikai versenyben az, hogy √Ķ nem politikus, csak egy egyszer√Ľ ember, aki a t√∂bbiek k√∂z√∂tt j√°r. Most fognak elindulni vid√©kre, m√©g nem tudj√°k, hogy hova (Avast sem z√°rt√°k ki), √©s a k√∂vetkez√Ķ k√©t-h√°rom h√≥napban alkotnak meg egy tanulm√°nyt "az orsz√°g glob√°lis helyzet√©r√Ķl", ami azt√°n a p√°rt programj√°t adja meg, amivel t√∂bb sz√°zezer embert tudnak k√©pviselni. Abban b√≠zom, hogy a p√©ld√°mat a t√∂bbi celeb is k√∂vetni fogja – z√°rta gondolatmenet√©t L√°szl√≥ gyilkos antiut√≥pi√°j√°val.

Forr√°sok: Link, Link

HozzŠszůlŠsok

# | postaimre postaimre - 2012 03 04 ¦ 11:26:37
Magy, az√©rt is ker√ľlt be, mert az IOSA a "magyar" mossad k√∂zpont vezet√Ķje volt.

Eml√©keztet√Ķnek itt van a cig√°nygyilkoss√°gokat megsz√ľntet√Ķ feljelent√©s. Az IOSA-s forr√°s L√°z√°r volt.

Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

Rem√©lem, az igazgat√≥v√°lt√°s kicsit felpezsd√≠ti ott is az √©letet, √©s a megt√©veszt√Ķ n√©vhaszn√°latuk v√©g√ľl val√≥di lesz, b√°r nincsenek ill√ļzi√≥im ezzel kapcsolatban (sem).

√Ėr√∂mmel vettem tudom√°sul, hogy elkezdtek kutakodni az √ērezredes berkeken bel√ľl is, de rem√©lem, nem csak a tisztess√©ges koll√©g√°k megf√©leml√≠t√©se ok√°n. Tegy√©k csak nyugodtan. M√°r nem sok idej√ľk van leleplezni a nemzetellenes tev√©kenys√©get! Ami√©rt √≠rok, az csak a szok√°sos. A hozz√°m is eljutott inform√°ci√≥kb√≥l k√©sz√≠tettem egy kis kivonatot, amit k√©rek m√©ly tisztelettel leellen√Ķrizni.

Az els√Ķ lev√©l nagyon sok megfontoland√≥ dolgot tartalmaz. √Čn megpr√≥b√°ltam ut√°na j√°rni az √ľgynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen em√©szthet√Ķ falat (szerintem √∂n√∂knek is az), a Specnaz-r√≥l m√°r nem is besz√©lve.

„Az√©rt √≠rok, mert olyan inform√°ci√≥khoz siker√ľlt jutnom, amiket felt√©tlen√ľl meg kell osszam Veled. K√©t ok miatt, az els√Ķ a hiteless√©g ellen√Ķrz√©se, a m√°sodik pedig a min√©l sz√©lesebb k√∂rben val√≥ terjeszt√©se a h√≠rnek.
A forr√°s az IOSA(=Mossad) magyarorsz√°gi vezet√Ķi k√∂r√©b√Ķl sz√°rmazik, r√©gi... Az ukrajnai ter√ľleten
toboroznak, f√Ķleg volt/jelenlegi Specnaz k√∂r√∂kb√Ķl. A feladat hirtelensz√Ķke vikingek(cig√°nyok) kil√∂v√©se, majd "l√°tv√°nyos" lebuk√°s... √Ėssze nem t√©veszthet√Ķ, sz√Ķke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarj√°k a cig√°nys√°got r√°usz√≠tani a magyarokra. Az id√Ķz√≠t√©s a parlamenti √ľl√©sszak kezdete... A Jobbik hely√©re a MSZ-t szeretn√©k el√Ķre tolni, t√∂bbsz√∂r is felmer√ľlt Vukics neve, mint k√ľld√∂tt ember, ez most ism√©t felmer√ľlt de a lehets√©ges k√ľld√Ķk oldal√°r√≥l!!!! Augusztus v√©g√©re
szervez az MSZ egy nagy √∂sszej√∂vetelt B√∂szt√∂rpuszt√°ra, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdul√°sokat. Al√°t√°masztja mindezt a Jobbik jelenlegi b√©nults√°ga, ami a vezet√Ķ egy√©nis√©gek EP-be t√∂rt√©n√Ķ deport√°l√°sa eredm√©nyezett. Nem kev√©sb√© fontos, hogy ezzel az akci√≥val viktorviktor-nak is el√©be mennek, nem hagyva id√Ķt a reag√°l√°sra. Kubatov G√°bor neve gondolom ismert el√Ķtted, az √Ķ k√∂reib√Ķl sz√°rmaz√≥ inf√≥k szerint, a fidesz jelenleg √∂nmag√°t√≥l √°jult, a "sikerekt√Ķl" √©s korszakos
televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.

R√∂viden ennyi, de ha ez bej√∂n akkor kem√©ny √Ķszre sz√°m√≠thatunk, diverz√°ns akci√≥k is kin√©znek a k√∂zm√Ľvek ellen, amennyiben nem lesz el√©g sikeres a cig√°ny l√∂v√©szet, de √∂tv√∂zhet√Ķ is a kett√Ķ...
√údv”

Arr√≥l sem √°rt tudniuk, hogy Bp. k√∂rny√©k√©n, egy fegyveres mossados h√°tt√©rrel ind√≠tott cig√°ny maffi√≥z√≥kra, usz√≠that√≥ t√°rsas√°gra kihegyezett esetben olyan 3000 f√Ķs felfegyverzett t√°rsas√°gra lehet az el√Ķzetes becsl√©sek alapj√°n sz√°m√≠tani. Ez csak ez a r√©gi√≥, de ezzel –gondolom-, nem mondtam √ļjat.


________________________________________

Azt√°n itt egy k√∂vetkez√Ķ adal√©k is!

„Hello!

Valami nagy diszn√≥s√°g van k√©sz√ľl√Ķben! H√©tv√©g√©n egy besz√©lget√©snek voltam f√ľltan√ļja. Egy rend√Ķr igazolv√°nnyal rendelkez√Ķ katona (ez is m√°r √©rthetetlen volt sz√°momra) panaszkodott bar√°tj√°nak a vonaton. "√©n ek√∂zben zen√©t hallgattam csak egyik f√ľlem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva).

Eredeti szakm√°ja elmond√°sa szerint, l√©gi tehersz√°ll√≠tm√°nyoz√≥ tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok t√°vol-keleti titkosszolg√°latn√°l dolgoz√≥ √ľgyn√∂k miatt polg√°ri l√©gikis√©r√Ķi tanfolyamot kell csin√°lnia, mert ide utazgatnak magyar honv√©ds√©gi sz√°ll√≠t√≥ j√°rm√Ľveken, √©s m√©g azt is mondta lassan londinernek √©rzi mag√°t.

V√©lem√©nye szerint ezut√°n m√©g intenz√≠vebb csapatmozg√°sok v√°rhat√≥ak a t√©rs√©gb√Ķl, hiszen csoportosan v√©gzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Az√©rt nem komment√°lom ezt a levelet, mert ak√°r igaz is lehet minden szava. Magyarorsz√°gra nem 500 000 zsid√≥ telepest v√°rnak, hanem lehet az a sz√°m 2 000 000 is, egy-k√©t √©ven bel√ľl, s azt√°n j√∂het a t√∂bbi, a marad√©k, mint menek√ľlt. Egy k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥nak kommunik√°lt, Ir√°n elleni izraeli agresszi√≥t figyelembe v√©ve, ez nem is kiz√°rt. Persze minden menek√ľlt holokauszt √°ldozat lesz, mert csal√°djaikat a cs√ļnya ir√°niak szemmel vert√©k!

De itt a kedvencem! K√©rd√©sem a k√∂vetkez√Ķ? Az In-kalnak milyen r√©szesed√©se van a jelenlegi NBH Rt. –ban? Nem kell v√°laszolni, √ļgy sem szoktak. Ezt csak az√©rt k√©rdezem, mert a Rend√Ķrs√©get m√°r bekebelezt√©k, a Nemzetv√©delmi Egyetemet is beh√°l√≥zt√°k a k√∂zint√©zm√©nyek √©s strat√©giai pontok java r√©sze m√°r a fel√ľgyelet√ľk alatt √°ll, vagy √ľl, ahogy √©ppen f√ľty√ľlnek nekik.

Sz√≥val, az egyik rend√Ķr szakszervezetnek nevezett egys√©g t√©glasor vez√©rkara be akar √©p√ľlni az In-Kal-ba, hogy azt bel√ľlr√Ķl bomlasztva v√©dje √©s √≥vja meg a magyar haz√°t. Erre a c√©lra, fed√Ķt√∂rt√©netk√©nt azt tervezt√©k, hogy a lez√ľllesztett rend√Ķrs√©g egyes cs√°b√≠that√≥ tagjait √°tsorolj√°k az ottani √°llom√°nyba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet √©s minden strat√©giai pontot, int√©zm√©nyt a mossad-t√≥l. Csak sz√≥lok, hogy vesz√©lyben vannak a r√©szv√©nyeik, √©s nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri b√°csi ezt nem n√©zn√© j√≥ szemmel.

Nem is olyan r√©gen, egy Juh√°sz nev√Ľ ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, √©s Bencze, aki k√∂lt√Ķ is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajv√©kolt, hogy nemzetbiztons√°gi k√©rd√©s az, ha egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st k√∂t egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellen√©re, hogy minden m√°sik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztal√°ra ker√ľlt, elutas√≠totta azt. Most csend van, pedig a Rend√Ķrs√©g egyik szakszervezete egy fegyveres, k√∂ztudottan izraeli h√°tter√Ľ, sok mor√°lis √©s anyagi vissza√©l√©sre utal√≥ k√©rd√©st felvet√Ķ „mag√°nc√©ggel” l√©pett frigyre. K√©rem √Ėn√∂ket, n√©zzenek m√°r komolyan ut√°na, nehogy t√∂ke legyen annak az ar√°nak, mert m√©g her√©l√©s lesz a v√©ge.

De íme, itt a bizonyíték is a nászra!

“Tisztelt Koll√©g√°k!

√Ėr√∂mmel t√°j√©koztatok minden √©rdekeltet, hogy l√©trej√∂tt egy meg√°llapod√°s a Rend√©szeti V√©degylet √©s az In-Kal Security Kft.-k√∂z√∂tt.
Ennek √©rtelm√©ben, az In-Kal Security olyan m√°sod√°ll√°s v√°llal√°si lehet√Ķs√©get biztos√≠t a rend√Ķrs√©g √°llom√°nya r√©sz√©re, amely nem √∂sszef√©rhetetlen a szolg√°lati jogviszonnyal, √©s v√©gz√©s√©hez nem sz√ľks√©ges vagyon√Ķri igazolv√°ny.

A munkav√©gz√©s k√ľl√∂nf√©le sport √©s kultur√°lis rendezv√©nyekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomir√°ny√≠t√≥, jegyvizsg√°l√≥, stb. munkak√∂r√∂kben.

Az alkalmaz√°s felt√©tele egy szem√©lyzeti besz√©lget√©s √©s adatfelv√©tel, amelyet az In-Kal Security v√©gez meghat√°rozott id√Ķpontokban.

Ezt k√∂vet√Ķen a kiadott alkalmaz√°si sz√°nd√©knyilatkozattal a megfelel√Ķ nyomtatv√°nyon kell beny√ļjtani a m√°sod√°ll√°s v√°llal√°sra k√©relmet a munk√°ltat√≥i jogk√∂rt gyakorl√≥ rend√Ķrs√©gi vezet√Ķ fel√©.

A koordin√°tori √©s ki√©rtes√≠t√©si feladatokat a Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezete Szervez√Ķ Titk√°ra, M√©sz√°ros Zolt√°n r. zls. l√°tja el. El√©rhet√Ķs√©ge: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az -Email- c√≠men.

A szem√©lyzeti besz√©lget√©sek id√Ķpontjair√≥l, folyamatosan t√°j√©koztat√°st adunk.

Jelentkezni √©s a r√©szletekr√Ķl √©rdekl√Ķdni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonsz√°mokon lehet.

Pach D√°niel r. zls.

Rend√©szeti V√©degylet F√Ķv√°rosi Tagszervezet eln√∂ke”

„√Ėssze n√Ķ az, ami √∂ssze tartozik!” -Email-


K√∂sz√∂n√∂m, hogy t√°j√©koztat√≥ anyagomat elfogadj√°k, √©s csatolj√°k a megl√©v√Ķ dosszi√©mhoz. B√°r el√Ķz√Ķ leveleimre semmilyen form√°ban nem reag√°ltak, tudom, hogy rendszeres olvas√≥i az oldalamnak. Ez√©rt is aj√°nlom a mai bejegyz√©semet, amely MSZP p√°rtp√©nzek √©s illeg√°lis fegyverkereskedelem c√≠met visel. Tal√°n ott sem √°rtana kut√°szkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.

Vigy√°zzanak erre az orsz√°gra √©s naiv, alapj√°ban becs√ľletes n√©p√©re, a magyar nemzetre, ha m√°r egyszer erre a h√°l√°tlan feladatra szeg√Ķdtek! Vagy, ha m√©gsem ezt teszik, legal√°bb hagyj√°k, hogy √∂n√∂k helyett megtegy√©k ezt azok, akik (ha nem is √©rtik a szakma minden cs√≠nj√°t, √©s nem KGB, Mossad, CIA gy√≥gyint√©zm√©nyekben lettek kistaf√≠rungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeret√ľk dikt√°l!

√Āld√°s, s b√©kess√©g!

2009-07-30

Posta Imre
# | hath√ļr hath√ļr - 2012 03 04 ¦ 13:52:13
Ha már Máguskácska megemlítette moszat lacit mint tömegpusztító fegyvert, javaslom tanulmányozni alábbit:
http://www.youtub...Sc8ZgYe72Y
Legal√°bb olyan gyilkos tr√©fa mint amit ez a v√©v√© n√©ph√ľly√≠t√©s gyan√°nt elad! Lassan kezdek belehalni a r√∂h√∂g√©sbe... francbaja igen

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.39 mŠsodperc
101,546,460 egyedi lŠtogatů