Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Zajos Csendes-óceán

NaplóSorra kapom a leveleket, amelyekben persze semmilyen célzás nincs, sem arra, hogy könnyen tanulhatok sebesen angolul, vagy hogyan legyek még hatékonyabb elõadó, vagy melyik kutyatáp a legolcsóbb, házhoz szállítva, vagy éppen tegnap a méretnövekedésem segítették volna elõ vákuum-pumpa javaslatával, amit értek, csak azt nem, hogyan húzom a fejemre és miképpen kapok alatta levegõt, miközben az agytérfogatom szeretném növelni ezzel a korszakalkotó leleménnyel.

A tippek között azonban van használható is és ha már úgy is háború és béke között ingázik a tudatunk, akkor pár mondattal ha nem is szeretnék kitérni erre, de addig erõsködtek a „pumpások”, hogy engedtem a nyomásnak. Naszóval, miközben mindenki leszerzõdött mindenkivel és megy a dip-lop-áciai manõverezés a Csendes óceán felõl érdekes híreket hallani. Észak-Korea miatt állítólag megy a riadó, mert rakétát akarnak fellõni. Ha csak ez lenne a baj. De hát nem az, mert ez csak az indok. A baj az, hogy az atomháborúról még mindíg nem mondtak le, csak kis variáció került a levesbe. A légy-ottok közben a bekerítési hadmûvelet zajlik és ugyan Putyin iparkodik, és ugyan Kína is ott van mellette, de mindez nem annyira biztos. Mindenki mindenkivel és közben mindenki ellen, jó zsidó szokás szerint. Egyre másra kapom a híreket, hogy légköri zavarás van a rádió-frekvenciában és ugye leesett pár mûhold mostanában, miközben egyre-másra jelentik be, hogy azért az a Mars még sincs annyira távol és 20-30 év múlva a csillaghajók már privátban üzemelhetnek. Bizony, valamivel indokolni kell az ûrkotorászást, mert az usa-zsidók és Izrael még mindig nem mondott le teveirõl és az Ázsia elleni atomcsapásról. Csak annyiban alakult a képlet, hogy az információim szerint a magaslégköri viszonyokat, illetve a csapadékképzést akarják kihasználni, plutónium-töltetek felrobbantásával és a kb. 40 ezer kilövésre váró rakétájuk robbanófejeiben ezüst-jodid töltettel ellátva azt kicsapatni a megfelelõ területeken. Az elv egyszerû. A Föld tengely körüli forgását használnák ki, miközben a sugárzó anyag, amelyet a magasabb légköbe juttatnak eközben lényegében egy helyben maradva a kívánt célterületet forgatnák alá, így mérsékelve Európa és Amerika szennyezettségének lehetõségét. Talán sejthetnek valamit mások is, mert Japánban indokkal már leállt a 46-ból 45 atomreaktor (ha igaz) és a németek is berántották a kéziféket, bár ezzel az orosz olaj és gáz behozatalának nyitották meg a kaput, ahogy az iráni embargó sem szolgál más célt. Az USA-zsidók kiszorulnak a bizalomból, vagyis a bízni-szbõl és Izrael is elszigetelõdik, pont úgy, mint Magyarország, amely mára már nyíltan a kampósorrúak teljes politikai, katonai, gazdasági fennhatósága alá tartozik és már csak hivatalossá kell tenni az izraeli invázió tényével ezt az elbutítottak elõtt. A képlet szövevényes, de ebben rejlik az egyszerûsége. A kígyó nem a fejével karol át és fojt meg, hanem a farkával, ugyanis az áldozat észre sem veszi, hogy ellenfele feje csak a zsák nyílása, miközben vele néz farkasszembe.

Tudom, hogy tele van a púpotok, tudjátok, hogy nekem is dugig van már, de nyomatékosan kértek, hogy adjam át, hogy nem vagytok, nem vagyunk egyedül semmilyen tekintetben. Ez persze nem mindig kívánatos tudás és tehertétel, de még egyszer és sokadjára megerõsítették, hogy a Föld drága kincs. Nincs túl sok lakható planéta a planetárium festett egén, de az ûr is sokkal zûrösebb attól, hogy csak azt hihessük, hogy mi vagyunk a legfontosabbak. Valamiért elég fontosak vagyunk, egyelõre elég ennyit tudni.

Errõl jut eszembe! Ne meneküljetek semmilyen körülmények között a Metro-alagutakba, még ha ingyen gázmaszkokat is osztogatnak béka-idõben, hogy ott húzzátok meg magatokat. Persze a kõbányai élelmiszer-raktárat ki kell fosztani, majd aztán irány a budai hegyek, de nem meglepõdni, hogy ott erõs zsidó ellenállásba ütköztök. Õk oda ásták be magukat pár tartalék atomtöltettel, mert úgy jobban esik a férgeknek az „átvészelés”. No, aludjatok jól és csak fel azzal a fejjel, nem ám lógatni az orrotokat!

Hozzszlsok

# | kincses kincses - 2012 04 12 ¦ 16:29:36
Imre, milyen szép írásSmile örülök, hogy neked támadt ez a naplóírás által!...nekem az a rész tetszett a legjobban, hogy fontos vagyok, ha nem is nagyon.csak elÉGgé!!pompom
# | Koré Koré - 2012 04 12 ¦ 16:39:16
Nagyon bíz-tató, ..biz-alomerõsítõ írás ez, kedves Imre!
Külön örülök a beléfoglalt üzinek. Helló
# | fsavanyu fsavanyu - 2012 04 12 ¦ 17:11:42
Nemsokára megkérnek kampósék, hogy legyünk szivesek már kimenní az utcára! Mert nagy szükségük lesz a vityillónkra.
# | öregzugi öregzugi - 2012 04 12 ¦ 17:26:54
A volt "Honi légvédelem" likjaiból kukkolnak mint üregi nyúl? Zsámbéka stb.?
Ha kinéznek akkor könnyû lesz beazonosítani õket, mert elõször az orruk fog kilátszani! hip hip hurra
# | Serious Serious - 2012 04 12 ¦ 18:02:20
Imi, ez a beszéd! Akarom mondani, írás ja igen az üzenetért külön köszönet!! pompom
# | Serious Serious - 2012 04 12 ¦ 18:17:40
Lyányok(kincses, Koré)! Most olvastam az elõzõ alatt a kérdéseket, gondoltam áthozom ide. Tehát, Koré! kincsesre figyelj õ mondja jól! kincses, köszönöm a feltételezést de jó ez így ahogy van. Egyébként én se értem Mi van?
# | kincses kincses - 2012 04 12 ¦ 19:15:47
Serious, semmi baj, nem gond, ha nem érted! fõ, hogy üdvözölnek minket és vigyáznak is ránk!torna
# | jozsef toth jozsef toth - 2012 04 12 ¦ 19:21:55
Imre ,,,Na na! Most mar ertem miert voltak kismeretuek a gatyak!Meretnovekdesu vakum- punpak.A tobbit ertem ,es remellem ,hogy ez mindenki szamara eleg vilagos.proszitHelló
# | Serious Serious - 2012 04 12 ¦ 19:42:26
kincses! "azt" értem, amit nem, hogy miért nem hamunak címezték, hisz Õ kérdezteFrown
# | csaje csaje - 2012 04 12 ¦ 19:43:29
Don Caruso!Dolgoztam és nem volt idõm válaszolni és kicsit elhaladt az elõzõ oldal,de ez a szinkronicitás,épp akkor írta le a lányom a véleményét a nyugati elanyagiasodott világról,amikor ez a hsz-ek közt is szóba jött.Szóval õ még nem élt 10 embernyit,de vágja,mirõl van szó és hisz a MAGasabb szellemi elrendezésben.
De mielõtt betenném ide,egy kis elõzetes az érthetõség kedvéért.A lányom,miután kijárta sulikat,dolgozni szeretett volna itthon,de 1 évig nem kapott munkát,és már nagyon szenvedett a tétlenségtõl ,ezért úgy döntött,hogy kimegy a párjával külföldre dolgozni.Már kint vannak 6 éve és a párja most volt 30 és mindig nagyon vágyott Miamiba,mert ott él a gyerekkori barátja és a lányom meglepetésként összegyûjtötte a repjegyrevalót és leszervezte a baráttal,hogy kimehessenek hozzájuk.Tehát csakis így tudtak kijutni,másképp nem telt volna rá.
És ez lett a véleménye az elanyagiasodott nyugati világról fiatal létére.

Jo volt nagyon a nyaralas. Erdekes volt amerika mivel meg nem jartunk ott soha es ott minden masabb mint itt, minden nagy. Az autok a hazak a kajak meretei :) ezert olyan dagik is. Isszak a nagy literes poharakbol a cukros uditoket... Komolyan mondom a legkisebb meretu pohar volt vagy 4 deci. Tudod ilyen papirpohar, benzinkutakon, ettermekben korlatlanul toltheted bele a sok szar kolat. :) En vizet ittam mindig.

Vegetarianuskent ha elmesz etterembe nem sok valasztek van. Orultem ha talaltam 1 valamit amit tudok enni... Persze volt 1-2 hely ami egeszseges beallitottsagu volt es azokat imadtuk, mexikoi a kedvencunk peldaul oda is visszajartunk tobbszor mert ott volt sok valasztek nekem is. Sok zoldseges kaja. Amugy egeszsegtelenul esznek nagyon.

Olcsosag van. Ugyanazok az arak mint itt Londonban csak ott dollarban. Ami ugye majdnem fele annyi mint a font szoval kiskiralyok voltunk :)
Csikozast figyeltem de nem lattam az egen.
Szoval visszaterve amerikara, jo volt mert olyan volt mint a filmekben amiket lattunk dolgokat azokat most eloben is.
Viszont annyira nem fogott meg minket Zolival. Nem is laknank ott. Azt hitte Zoli majd ha egyszer kimegyunk annyira fog tetszeni hogy nem akarunk visszajonni (persze en ettol nem feltem) En nem is nagyon vagytam oda Miamiba mert golndoltam milyen. Minden a penzrol szol.
Gazdag mindenki, jol elnek leszarnak mindent, csak a draga ruhak, autok meg az ettermek erdeklik oket.
Elso naptol kezdve levagtam, hogy ez nem nekunk valo.
Minden uj. Amerikaban minden uj!! A hazak az utak, minden. Ugye 500 eves, semmi kulktura nincs. Nem latsz egy regi kis templomot vagy valamit... Semmi!!! Nagyon gaz!! Europa ezerszer gyonyorubb!! Nem csoda hogy az amcsik is jonnek ide flashelni! :D
Szoval nekunk ez hianyzott Zolival hogy semmi kultura, ovarosi resz vagy valami. De ugy voltunk vele ilyet is lattunk, szelesedett a latokorunk igy is mert ezt is tudjuk mar milyen. De egy darabig most nem megyunk. :) inkabb Tajfoldre vagy Kenyaba vagy Mexiko, Brazilia... Ahol van kultura es erdekessegek.
De azert jo volt ez is mert erdekes volt latni ezt is. Nagyon nagy a gazdagsag foleg ott Miamiban.
De mondtam is Zolinak, hogy ezeket nem is erdeklik a vilag dolgai meg spiritualis dolgok vagy Isten meg hasonlo temak... Tulsagosan el vannak foglalva a jolettel.
Tenyleg szegenynek kell lenni es nelkulozni, hogy rajojj dolgokra.

Szoval osszessegeben jo volt de nem nekunk valo hely. :)
Maradunk a ven Europaban!!! :D

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.16 msodperc
95,965,472 egyedi ltogat