Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Oroszország összefogott az USA-val a heroinkereskedelem ellen

Az orosz √©s amerikai titkosszolg√°latok nagyszab√°s√ļ k√°b√≠t√≥szer-ellenes akci√≥t val√≥s√≠tanak meg Afganiszt√°nban – jelentette a k√°b√≠t√≥szerforgalom-ellen√Ķrz√Ķ sz√∂vets√©gi szolg√°lat igazgat√≥ja, Viktor Ivanov. Az akci√≥ c√©lja az afganiszt√°ni heroin-laborat√≥riumok megsemmis√≠t√©se.
Moszkva √©s Washington k√°b√≠t√≥szer-ellenes egy√ľttm√Ľk√∂d√©se m√°sf√©l √©vvel ezel√Ķtt szemmel l√°that√≥lag fel√©l√©nk√ľlt. Viktor Ivanov √©rtes√ľl√©sei szerint az amerikai koll√©g√°k komolyan agg√≥dni kezdtek, amikor kider√ľlt, hogy az afganiszt√°ni „feh√©r hal√°lt” m√°r az USA ter√ľlet√©n terjesztik. A CIA elismerte: Amerik√°ban mintegy 2 milli√≥ heroinfogyaszt√≥ √©l. Ez impulzust adott a k√∂z√∂s akt√≠v fell√©p√©sre. Az els√Ķ k√∂z√∂s orosz-amerikai titkosszolg√°lati akci√≥t 2010 okt√≥ber√©ben rendezt√©k meg. Akkor n√©gy droglaborat√≥riumot semmis√≠tettek meg Afganiszt√°n ter√ľlet√©n. 2011-ben szint√©n t√∂bb sikeres akci√≥t val√≥s√≠tottak meg Afganiszt√°nban, amelyek eredm√©nyek√©nt t√∂bb tonna drogot semmis√≠tettek meg.

Arról, hogy mi történik napjainkban, Viktor Ivanov nyilatkozott azOroszország Hangjának.

„Jelenleg nagyszab√°s√ļ akci√≥t rendez√ľnk olyan egyes laborat√≥riumok felsz√°mol√°sa c√©lj√°b√≥l, amelyekr√Ķl Oroszorsz√°g szerzett adatokat. R√©szletekbe egyel√Ķre nem bocs√°tkozhatok. Azt hiszem, az eredm√©nyekr√Ķl m√°jusban √©rtes√ľlhet√ľnk Oroszorsz√°g √©s az USA k√∂z√∂s k√°b√≠t√≥szer-terjeszt√©s elleni √ľl√©s√©n, amelyikre Szentp√©terv√°rott ker√ľl sor.”

Viktor Ivanov elmondta, hogy m√°r n√©gy k√∂z√∂s akci√≥t rendeztek az amerikaikkal. Egy nagyobbat √©s h√°rom kisebbet. Az akci√≥k eredm√©nyek√©nt felsz√°molt√°k az Afganiszt√°nb√≥l Oroszorsz√°gba vezet√Ķ k√°b√≠t√≥szer-kereskedelmet. Moszkva megy√©ben, T√°dzsikiszt√°nban, Afganiszt√°nban tart√≥ztattak le sz√°ll√≠t√≥kat.

Jelenleg folyamatban van az √°zsiai fed√Ķnev√Ľ akci√≥, amelynek keret√©ben megfigyel√©s alatt tartj√°k az orosz, afg√°n √©s eur√≥pai bankokba √©rkez√Ķ p√©nzeszk√∂z√∂ket, amelyek drogkereskedelemb√Ķl sz√°rmaznak.

Moszkva √©s Washington egy√ľttm√Ľk√∂d√©se a drogkereskedelem elleni harc ter√©n k√©zzelfoghat√≥ eredm√©nyre vezet, azonban korai √°ll√≠tani, hogy a szolg√°latok munk√°ja sim√°n folyik. A k√©t orsz√°g drogrend√Ķrei m√©g csak alak√≠tj√°k az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st. Azonk√≠v√ľl er√Ķfesz√≠t√©seik nyilv√°n el√©gtelenek. El kell √©rni, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ tagorsz√°gai √©s Afganiszt√°n szomsz√©djai is bekapcsol√≥djanak a munk√°ba.

Link

HozzŠszůlŠsok

# | Karahun Karahun - 2012 04 20 ¦ 21:34:51
J√≥ vicc. pont a Cia-Moszad fogja felsz√°molni az √ľltetv√©nyeket.
√ögy l√°tszik a lengyelek is mozgol√≥dnak. Az Auchan √ľgynek rem√©lj√ľk lesz folytat√°sa
# | zafir zafir - 2012 04 21 ¦ 01:12:37
en.rian.ru/images/15816/18/158161896.jpg
Jó tét helyébe jót várj!- alapon. Most már van a Nato által használható reptér a Volga partján nem hadianyag szállításokra. Ez mák nem az. A komák most közösen arathatnak.
Ez a biznisz is olyan mint a gruppen6, nem szabad kimaradni bel√Ķle.
√Čs √©ppen most j√∂tt ez a h√≠r, Marie-Juana napj√°n, mert tegnap.04. 20-√°n √ľnnepelte ezt √Č-Amerika √©s n√©h√°ny orsz√°g.
http://www.newsru...j_102.html
# | jocman jocman - 2012 04 21 ¦ 08:34:36
Kara.
V√©letlen√ľl nem CIA-FSZB p√°rost akart√°l √≠rni? Lehet, hogy a hadsereg eur√°zsiai √©rdekeket v√©d, de a FSZB m√©gis atlantista? (csak egy gondolat) boh√≥c
# | joekaponya joekaponya - 2012 04 24 ¦ 10:13:25
igen az antlantistak kezdenek gyeng√Ľlni. az eurazsia i rend pedig er√Ķs√Ķd√Ķben van igy meg kezdtek a hatter haTLOMMAL EGY√õTTa takaritast

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.69 mŠsodperc
95,964,791 egyedi lŠtogatů