Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Vízbontás, üzemanyag-spórolás újratöltve!

Szia Imre!
Hátha valakit megtalál az információ!
Milyen érdekes, hányan próbálják beállítani, hogy a vízbontás nem hasznos.
Persze nem mindenkinek hasznos, fölég nem azoknak akiknek az érdekei nem ezt kívánják meg.
Itt egy kis ízelítõ milyen eredményekre képes a Sáska hho termékcsalád.
Szerintem a számok magukért beszélnek.
A vízbontás mûködik és nem kis eredménnyel. Egyre több hasonló eredményünk van és már több mint 400 referencia-munka.
Egy mellékelt videóban igaz németül beszél az ügyfelem, de ez 100% magyar termék.
A kisfilmet õ saját maga készítette, hiszen ez a foglalkozása. Az autó viszont szintén az õ tulajdona, csak a mi készülékünk van benne és grátisz csinálta a kisfilmet, megelégedését ezzel is kifejezve.
Azóta már reklámoz bennünket.

Link

Link
A héten volt azért még egy érdekes beszerelésünk, mégpedig egy mentõautó.
Önkéntes speciális mentõk és mi, támogatásul egy készülék beszerelésével, járultunk hozzá ahhoz, hogy az amúgy is nehéz helyzetben lévõ csapat, aki ingyen dolgozik és mások életét képes menteni, egy kicsit kevesebb üzemanyag költséggel tegye mind ezt.

Link


Üdv: Sáska Gyula

Hozzszlsok

# | hathor hathor - 2012 04 20 ¦ 21:32:30
Engem az árak érdekelnek, mennyibe kerül a beszerelés?
# | paralizátor paralizátor - 2012 04 20 ¦ 21:36:38
Kedves Gyula,

A sok nyafogóval nem kell foglalkozni, a készülék tényleg mûködik, ezt én is megerõsíthetem. Nekem is tõletek van. Ezúton is ismét köszi! Igaz nekem nem hozta a várt eredményt, de mint kiderült csont halott a katalizátorom. Ennek ellenére a másfél liter spór még így is összejött!
Hamarosan jön a második felvonás a katalizátor csere után. Az eddigiekbõl kiindulva nem fogok csalódni.

További sikeres munkát Nektek!
# | paralizátor paralizátor - 2012 04 20 ¦ 21:42:14
Hathor,

Csináld magad! Majdnem fele ár és rém eccerû, nem kell hozzá szakember.
Ha az ár-megtérülés arányt nézd, lehet hogy nem éri meg, de azzal számolva, hogy idén várhatóan lesz még hatszáz is a benzin, nem is érdemes számolgatni. Én azt mondom gázt, E85-öt el kell felejteni!
Persze az a legjobb, ha leteszed a kocsit. Attól jobban nem spórolhatsz.
# | Galagonya Galagonya - 2012 04 21 ¦ 00:33:07
Felénk olyan vízbontót készítettek autóhoz, hogy benzin-gázolajból nem kellett semmi, kizárólag a vízbontásból nyert hidrogénnel üzemelt az autó. A készítõket viszont halálosan megfenyegették (egy kis elagyabugyálás is volt). Többen készítettek már tiszta energiát elõállító szerkezetet, de véleményem szerint abba bukik mindegyik bele, hogy pénzben gondolkodik, és nagy hasznot remél belõle. Egy megoldás van, ha világforradalmat akarunk. Egyszerû szerkezetben megépíteni, majd ledokumentálni úgy, hogy egy átlagos ügyességû ember meg is tudja építeni. Ezt a tervet legalább 100.000 helyre eljuttatni., és építsen mindenki megának, vagy összefogással másokkal. A pénz rendszere ellen pénzzel nem lehet harcolni!!!
# | paralizátor paralizátor - 2012 04 21 ¦ 08:24:10
a la Egely...

Amúgy igazad van, de pillanatnyilag még ez a rendszer.
Egyébként pedig szerintem az "ingyen energia" elég megtévesztõ kifejezés. A valódi ingyen energiát csak közvetve hasznosíthatjuk, tehát az a másik fajta energia meg nem ingyenes és sosem lesz az.
# | ssman ssman - 2012 04 21 ¦ 08:43:27
Néztem az árakat, és kaparom a falat! Kérdésem a következõ! Mi kerül ebbe ilyen sokba? Már elnézést, de több mint 100 000 ft ot manapság ki fog beleáldozni! Aki megtakarítást akar eszközölni, az már nem tudja megfizetni, nem beszélve arról, hogy mire megtérülne az ára, addigra a ma született csecsemõ is nyugállományba vonulhat. Nem beszélve arról, hogy ez akkor lenne még gazdaságosabb, ha nem lenne még ezen felül speciális vízfüggõ a szerkezet. Miért nem jó a desztvíz + egy kis hipermangán? Wink
# | zsolt5000 zsolt5000 - 2012 04 21 ¦ 09:49:05
paralizátor !
Ha tudsz valami leírást vagy használható linket a magaduram dologhoz írd meg légyszíves.Van itt pár aranykezû ezermester akit érdekelhet a dolog.gratula
# | Bódi Bódi - 2012 04 21 ¦ 13:38:14
Bocs, ha már megvan, egy kis olvasnivaló!
http://data.hu/ge...Wtr4Gs.rar
# | postaimre postaimre - 2012 04 21 ¦ 14:38:34
ssman, elég jól belelátok a dolog hátterébe. hidd el, ha mûködne az ingyen, akkor ingyen is mehetne. Megdrágítani a minõségi alapanyag drágítja, amit nem itthonról lehet beszerezni. Illetve lehet, de körülményes és az is máshonnan hozzák. Ami még drágítja, az a vállalkozási keretek, aminek költsége van és ez nem sufnituning. Gyula megszívta korábban Farkassal, már rendõrségi ügy van ebbõl is, de a maga útját járja és nem rossz szándékkal, ennyit látok. Gerry és Roadless is ezen dolgoznak, csak tiszta vízhajtáson, ha jól tudom. Érdemes lenne összedolgozni, hátha mûködtethet lenne a rendszer, mert nem elég valamit kitalálni, hanem azt széles körben terjeszteni is kell tudni....
Ami a megtérülést illeti, egyre jobb az arány, de annak éri meg, aki sokat megy. Egy komolyabb kamionos cégnek akár hetek alatt megvan a bekerülés, de így lehetnek az anyagbeszerzõk is. nekem még nincs, alig használom a kocsit és nem jutott repi-darab, pedig akkor hitelesebben mondhatnám, hogy mûködik....és még lehetne folytatni a sort.
# | ssman ssman - 2012 04 21 ¦ 17:19:49
Imi! Akkor majdhogynem egyrõl beszélünk! Nem a pórnép kocsijába való, már az ára miatt....

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.28 msodperc
99,117,413 egyedi ltogat