Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A Jobbik ellen vonul az Anonymous

Jól nyomják, van humoruk is. Ja, a többit tényleg spongyázni kell. A hekker lehet technikai zseni, de ettõl még nem biztos, hogy tovább lát az orránál, fõleg ha valamely szolgálat köte-lékeli.
Operation Fuck the Nazi (magyarul kb. „baszd meg a nácit”) néven hirdetett hadmûveletet az Anonymous nemzetközi hekker-aktivista közösség magyar szárnya. „Miután a Parlamentben és a közéletben is elszaporodott az antiszemita, sõt olykor náci megnyilvánulás, lépnünk kell" – írják az aktivitsák felhívásukban, és demonstrációjuk céljaként a Jobbik weboldalát nevezték meg.

A Pastebin fájlmegosztó oldalon közzétett haditerv szerint az akció április 20-án este 9-kor kezdõdik, és túlterheléses (DDOS) támadással megbénítják a párt weboldalát (ehhez használható segédprogramokat is ajánlanak a szimpatizánsoknak), emellé Anonymous-hekkerek titkos akcióira is céloznak, valamint arra, hogy éjjel újabb célpontok ellen várható támadás.

Ezzel egy idõben az Anonymous Facebook-oldalán megjelentetett egy listát jobbikos politikusok, illetve a párthoz közel álló weboldalak és újságok emailcímeivel, és arra szólította fel a támogatókat, hogy ezekre a címekre "küldhetik a kedvességet". Az akció meghirdetése után pár perccel egyébként a Facebook-falat zsidózó és cigányozó kommentek lepték el.

Pál Gábor, a Jobbik szóvivõje az Indextõl értesült a várható akcióról, és azt ígérte, rákérdez a weboldal rendszergazdáinál, hogy készülnek-e a támadásra. A jobbik.hu oldal egyébként rövid idõre már délután háromnegyed ötkor elérhetetlenné vált, hogy a rendszergazdák kapcsolták-e le, vagy a lelkes Anon-támogatók elõbb indították el az inváziót a tervezettnél, egyelõre nem tudni. Este héttõl az oldal betöltése egyre sûrûbben lassult le, vagy vált pár percre elérhetetlenné.

A Jobbik oldalán a pártlap, a Barikád válaszol szerkesztõségi cikkben a fenyegetésre, az Anonymoust "ultraliberális irányba fordult nethuszároknak", cenzoroknak és szabadságharcosokból lett pribékeknek nevezik, és arra emlékeztetnek, hogy a lap kiállt az aktivisták mellett, és egy februári cikkben beszámolt az amerikai internettörvény-tervezetek elleni akcióikról. Az Anonymous magyar aktivistái egyébként az Indexnek adott interjújukban egyértelmûvé tették, hogy a Jobbikot és általában a magyar szélsõjobboldalt elfogadhatatlannak tartják, "fasizmusuk, kirekesztõ, beszûkült, gyûlölködõ jellegük miatt".
Link

Hozzszlsok

# | Karahun Karahun - 2012 04 20 ¦ 22:00:13
szerintem az Imre oldalát támadják. melo van
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 04 20 ¦ 22:18:21
"fasizmusuk, kirekesztõ, beszûkült, gyûlölködõ jellegük miatt".

Elég ez a pár szó és máris tudom kik ezek a majmok!
# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 22:22:09
Jani Papa, csatlakozom. Semmi kétség, kikbõl állnak ezeka
# | KTimi1 KTimi1 - 2012 04 20 ¦ 22:27:52
Jól látszik a zsidó terv... a radikálisabbakat szemét náciként, agresszorként, terroristaként, huligánként bedarálni, a többit, akik féltik a seggüket és kicsiny fityf@sz megalkuvó életüket aztán tönkretenni.

A két csoport fõ jellemzõje, hogy egyik sem gondolkodik vagy tesz.
# | Hontalan Hontalan - 2012 04 21 ¦ 07:26:24
Ez nem az Anonymus, ezek zsidó amatõrök. A 11 gépemmel egyedül több kárt tudtam volna okozni. A miskolci egyetemisták oedig akár hónapokra is képesek lennének lebénítani bármelyik oldalt. De miért tennék? Néhány teljesen amatõr zsidó akarja lejáratni a hazai Anonymust.
# | ssman ssman - 2012 04 21 ¦ 08:58:25
És... tegyék, engem nem zavar. Tõlem akár le is vizelhetik a weblapjukat. Majom társulat egytõl-egyig.
# | Magy1 Magy1 - 2012 04 21 ¦ 09:06:11
Ez a tipikus esete annak, amikor a zsidó rátelepül a még kibontakozás alatt lévõ nem (feltétlen) zsidó csoportosulásra és az annak a nevében szándékozik cselekedni. Persze ebbõl mind2 zsidó fél szellemi tõkét igyekszik kovácsolni. Ha NBH-MOSSAD-CIA-s zsidó heckereknek sikerül kifektetni a zsobbik honlapját, akkor médija zsiradékok örülhetnek a fejüknek, a zsobbikosok meg igazolhatják, hogy õket bántani akarják a kaftános társaik.ja igen
# | kincses kincses - 2012 04 21 ¦ 09:39:04
Hontalan, nem tudom milyen amatõrök, de ha megfogja õket az átok, akkor megnézhetik magukat. mert nem a jobbik, nem a kuruc, és nem a barikád lett kikapcsolva, hanem ez. úgyhogy egyelõre mi vagyunk a legnagyobb ellenálló oldal. ez sokat elmond a többirõl...
# | Hontalan Hontalan - 2012 04 21 ¦ 09:47:04
Kincses! Ezt a lapot nem õk blokkolják, hanem a hazai elhárítás. Ha kényes témát vetek fel itt, szinte mindig egy idõre zavarok támadnak e weblapon. Éppen ezért csak mértékkel zavarom meg az egyetlen szórakozásotokat.
# | kincses kincses - 2012 04 21 ¦ 09:51:03
Hontalan, keress egy tükrötazt aaa

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.07 msodperc
95,964,752 egyedi ltogat