Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

Sensus kommunis - a Mossad vezet√Ķj√©t lev√°ltott√°k

Napl√≥Nem tudod, felt√Ľnt-e valakinek, hogy a rend√Ķrs√©g szokatlanul csendes. Nincs ORFK, BRFK √©s semmilyen egy√©b nyilatkozat, s√Ķt az √°l-Pint√©r helyett is mindig egy hivatkoz√°s „nyilatkozik”. Kontr√°t (lehet ink√°bb Kont√°rt akartak √≠rni?) friss „lebuk√°sa”, l√°ny√°nak poz√≠ci√≥ba helyez√©se mellett most tal√°ltam egy hivatkoz√°st a BRFK posztos√°nak csal√°di elk√∂telezetts√©g√©re.

„Mikor lesz olyan vezet√Ķje vajon a BRFK-nak, amikor nem az ilyen kicsinyes vissza√©l√©sekr√Ķl fog majd sz√≥lni a munk√°ltat√≥ √©s egy val√≥di szakszervezet viszonya?

Latab√°r K√°lm√°n egy ruhagy√°rban dolgozott √©s xarul varrta fel az √∂lt√∂nyre a gombokat. Azt√°n √ļgy hozta az √©let, hogy a saj√°t maga √°ltal varrt √∂lt√∂nyt v√°s√°rolt meg √©s a selejtes munk√°j√°nak minden k√©nyelmetlens√©ge a nyak√°ba z√ļdult. A selejt bossz√ļja c. film vajon mi√©rt jutott eszembe ezen cikk elolvas√°s√°t k√∂vet√Ķen?

Azt√°n eszembe jutott m√©g M√≥ricz Zsigmond Rokonok c. remekm√Ľve is, amely a k√∂zigazgat√°sban m√°r kor√°bban teret nyert s√≥gor-koma-j√≥bar√°t poz√≠ci√≥ba jut√°s√°nak k√∂z√©letet fert√Ķz√Ķ h√°tter√©t mutatta meg. Milyen √©rdekes. A jelenlegi BRFK f√Ķkapit√°ny √©des anyuk√°ja a Fidesz - mint politikai p√°rt - gazdas√°gi szakembere, √©s amint a Fidesz korm√°nyra jutott, m√°ris j√∂tt a vezet√Ķcsere a BRFK √©l√©n.

Ezt csak az√©rt √≠rom le, mert alig telt el egy-k√©t h√≥nap a BRFK √©l√©n t√∂rt√©nt vezet√Ķcsere √≥ta, a tutiba √ľltetett F√Ķkapit√°ny m√°ris elfelejtette, hogy honnan j√∂tt √©s milyen k√∂r√ľlm√©nyek v√°ltoz√°sa k√∂vetkezt√©ben ker√ľlt √Ķ a BRFK vezet√Ķi sz√©k√©be. Nem tudom milyen szakember, azt sem, hogy r√°termett-e a BRFK vezet√Ķi sz√©k√©re. √Čn csak azt l√°tom, hogy a Fidesz j√∂tt √©s a Fidesz gazdas√°gi szakember√©nek a fiacsk√°ja ker√ľlt kinevez√©sre a BRFK √©l√©re, aki most a legt√∂bb rend√Ķrt soraiban tud√≥ rend√Ķr-szakszervezet r√©sz√©re juttatott 1 db(!) 20 nm-es iroda vonatkoz√°s√°ban mondja azt, hogy a BRFK m√Ľk√∂d√©s√©nek fenntart√°sa √©rdek√©ben a legnagyobb rend√Ķrszakszervezet takarodjon ki onnan, ahol a leg√©nys√©gb√Ķl t√∂bb sz√°z rend√Ķrnek ad napi seg√≠ts√©get. T√∂bbek k√∂z√∂tt olyan alkalmakkor, amikor korszer√Ľs√≠t√©snek √°lc√°zva √°tszervez√©st hajtanak v√©gre, √©s √©ppens√©ggel a rend√Ķr√∂k r√©sz√©re j√°r√≥ bevet√©si p√≥tl√©k eltr√ľkk√∂z√©s√©t tal√°lta ki a BRFK √ļj √ľdv√∂sk√©je.

Azt, hogy a politikai alapon kinevezett "rokonok" milyen min√Ķs√©g√Ľ munk√°t (vagy √©ppen porcel√°nt√∂r√©st) k√©pesek v√©ghezvinni, j√≥l p√©ld√°zza a Kontr√°t kisl√°ny√°nak "remekm√Ľve" amellyel porig al√°zta a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂k √ör addig is er√Ķsen megk√©rd√Ķjelezett nimbusz√°t.
Ifjabb Kontr√°t ugyanis 25 √©vesen lett az iskolapadb√≥l kiker√ľlve a Felterjeszt√©si Oszt√°ly oszt√°lyvezet√Ķje.
Vitézy Dávid pedig - aki Orbán Viktornak rokona - 25 évesen egy közlekedési szupercég vezérigazgatója.
A BRFK vezet√Ķje, akinek √©desanyja a Fidesz egyik bizalmi gazdas√°gi szakembere, megkapta a BRFK vezet√©s√©t.

Ha legjobb tudásuk szerint alázattal végeznék a munkájukat akkor azt mondaná az ember, hogy az MSZP-s sáskajárás után csak jobb jöhet.
Azonban t√ļl dr√°ga az az orsz√°gnak, ha a poz√≠ci√≥ba ker√ľlt rokonokb√≥l hi√°nyzik m√©g a minim√°lisan sz√ľks√©ges szakmai szer√©nys√©g vagy al√°zat is.
√Ėnmag√°ban ugyanis az, hogy h√°ny csillaggal rogyasztj√°k meg a sz√°zvalah√°nyadik ifj√ļ rend√Ķrt√°bornok v√°ll√°t √©s az a t√©ny, hogy a rend√Ķrt√°bornokaink egy r√©sz√©nek szakmai m√ļltjai egyre ink√°bb hasonl√≠tanak egy huszadrang√ļ Bud Spencer v√≠gj√°t√©k d√©lamerikai katonai junt√°j√°nak operett t√°bornokaira, ink√°bb sz√°nalommal vegyes nevets√©gess√©get v√°lt ki az emberb√Ķl, mintsem azt a fajta csod√°latot √©s elismer√©st, amelyet egy hiteles szakmai m√ļlttal rendelkez√Ķ magas beoszt√°s√ļ rend√Ķrt√°bornok v√°lt ki k√∂rnyezet√©b√Ķl √©s a k√∂zv√©lem√©nyb√Ķl.

N√°lunk, Magyarorsz√°gon ez m√°sk√©pp m√Ľk√∂dik. J√∂n az ifj√ļ tit√°n √©s azonnal felvonul az elef√°ntcsont toronyba, gy√°va m√©g ahhoz is, hogy saj√°t bumfordis√°g√°t megv√©dend√Ķ oda√°lljon a legnagyobb rend√Ķrszakszervezet k√ľld√∂tts√©ge el√© √©s f√©rfiember m√≥dj√°ra pr√≥b√°lja megv√©deni a szakma becs√ľlet√©t. Erre k√©ptelen, mert √Ķ tudja legjobban, hogy honnan, mi√©rt √©s milyen "√©rdemek" alapj√°n ker√ľlt abba a poz√≠ci√≥ba amelybe emelt√©k. Ehelyett elvtelen√ľl visszat√°mad √©s olyan piti√°ners√©gr√Ķl ad tan√ļbizonys√°got a k√∂z p√©nz√©vel b√°nva, amely vil√°gos k√©pet √©s egy√©rtelm√Ľ v√°laszt ad arra az egyszer√Ľ k√©rd√©sre, hogy mennyire alkalmas √©s m√©lt√≥ arra a poz√≠ci√≥j√°ra, amelyre √Ķt p√°rtfog√≥i odahelyezt√©k.

Mert b√°rmennyire is k√©nyelmetlen, bizony az igazs√°g az, hogy ezeknek a kinevez√©seknek a z√∂me M√≥ricz Zsigmond Rokonok c. remekm√Ľv√©ben √°br√°zolt jelens√©gek, forgat√≥k√∂nyvek alapj√°n zajlik.

Csak id√Ķ k√©rd√©se, hogy a BRFK-n mikor sz√ľletik majd olyan "dolgozat" mint a KOntr√°t l√°ny toll√°b√≥l, √©s amelynek elolvas√°sa l√°tt√°n has√°t fogja a nevet√©st√Ķl a k√∂zv√©lem√©ny jelent√Ķs r√©sze. Ez a torz √©s beteg d√∂nt√©s is mutatja, hogy vannak m√©g gurul√≥ gy√≥gyszerszemek a BRFK-n Gerg√©nyi ut√°n is.

A magyar rend√Ķrs√©g vezet√Ķkiv√°laszt√°si m√≥dszere tragikus, az alj√°t hozza a felsz√≠nre fajs√ļly√°n√°l fogva √©s az √©rt√©kek les√ľllyednek a fen√©kre. Sajnos.

Gratul√°lok a BRFK vezet√Ķj√©nek a szinten aluli bemutatkoz√°s√°hoz!

siralmasan sz√°nalmas
Folytatn√°m a gondolatmenetet, mert ezzel m√©g nincs v√©ge. A BRFK √ļj "vezet√Ķje" sz√≠vesebben t√°rgyalgat a L√°z√°r FIDESZ "honatya" √°ltal l√©trehozott √©s a BRFK-n m√Ľk√∂d√Ķ 20 f√Ķt sem el√©r√Ķ RKDSZ-el, akinek r√∂gt√∂n irod√°t √©s egy√©b juttat√°sokat adott m√°r akkor, amikor a BRFK-n a tags√°ga 2 f√Ķ ha volt. Gondolom L√°z√°r "honatya" √≥haj√°ra cselekedte ezt a BRFK marionett t√°bornoka, aki a t√°bornoki rangj√°t a politikai akarat alapj√°n szerezte √©s term√©szetesen most sem √©rdemei alapj√°n. Jelenleg az az √©rdeme, hogy √Ķ narancs sz√≠n√Ľ, legal√°bbis ezt adja el√Ķ mag√°r√≥l csal√°df√°ja ut√°n.

A TMRSZ aki a 2000 f√Ķs dolgoz√≥t k√©pviseli az m√°r kem√©ny falat neki, mert m√©g tal√°n beles√ľlne a nagy szakmai √©rvel√©s√©be, ez√©rt aljas √©s nemtelen eszk√∂z√∂kh√∂z folyamodik √Ķ is. Sajnos a fidesz megint nem j√≥l v√°lasztott, mert hozz√° k√©pest el√Ķdje is k√ľl√∂nb volt valamelyest, de szakmai tud√°sa nagyobb volt az biztos.”

http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1196-koltoztetes-bosszubol.html#comments
Link
Ha m√°r a rend√Ķr√∂k is l√°tj√°k, hogy vezet√Ķik akaszt√≥favir√°gok, akkor a rendszerelm√©letek sz√°nalmas buk√°sa mellett az √ľgyn√∂k√∂k m√Ľk√∂d√©s√©nek is befellegzett?
Nem r√©gen K√∂r√∂si Imr√©vel volt besz√©lget√©sem, t√∂bb √≠zben is. Azt√°n a szavaz√≥sdi ut√°n hirtelen lebetegedett √©s agym√Ľt√©ten esett √°t, m√°r legal√°bbis √°ll√≠t√°sa szerint. Lehet, hogy √©n is √°testem, csak nem tudok r√≥la? Az al√°bbi k√©pet √©s gondolatot most kaptam!
„K√Ķr√∂si Imre a KOPONYA m√Ľt√©tje ut√°n, b√Ķ egy h√©ttel, l√°m a Magyar orvostudom√°ny imm√°r √ļjb√≥l a vil√°g √©lvonal√°ban.”

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Imr√©m, √∂r√ľl√∂k, hogy eg√©szs√©ged t√∂retlen, s rem√©lem az eml√©kezeted digitaliz√°lt lenyomat√°t, amit √≠g√©rt√©l, hamarosan terjeszthetem a k√∂z√©rdek figyelembev√©tel√©vel! V√°rom az adathordoz√≥t!
K√ľl√∂n√∂s, hogy Ilkey Csaba kutat√≥ is hirtelen sokat vesz√≠tett √°ll√≥k√©pess√©g√©b√Ķl, de ugye Kozenkai hal√°la ut√°n (ahol √°ll√≠t√≥lag nem volt kopors√≥ sem), m√°r semmin nem lep√Ķd√∂k meg. M√°r csak T√Ķke P√©ter t√∂retlen Orb√°nizmusa √©s szadul√≥k√Ķm√Ľves-leleplez√Ķ mozzanatai hull√°mt√∂rte, igazzs√°gt√©pte Peter Scheldonhuanja kell, hogy kicsit kibor√≠tson n√©h√°ny f√©lrevezetettet. P√©ter, aj√°nlom figyelmedbe az al√°bbiakat!


„FIDESZ (Fiatal Demokrat√°k Sz√∂vets√©ge) AZ √°ll√≠t√≥lagos "rendszerv√°ltoz√°s" ut√°n AZ SZDSZ ifj√ļs√°gi tagozat√°b√≥l alakult. Orb√°n Viktor, Soros (Schwartz) Gy√∂rgy a jelenlegi vil√°ggazdas√°gi v√°ls√°got "√©lete f√Ķm√Ľv√©nek" tart√≥, Magyar sz√°rmaz√°s√ļ amerikai milli√°rdos t√°mogat√°s√°val v√©gezhette el k√ľlf√∂ldi tanulm√°nyait. Orb√°n (Ors√≥s) izraelita nagyanyai sz√°rmaz√°s√°val alkalmas szem√©lynek tal√°ltatott. A Nemzeti Kerek asztal t√°rgyal√°sain 1989-ben n√©h√°nyadmag√°val "k√©pviselte" a fiatal demokrata √©rdekeket, hogy 1989. okt√≥ber 23-√°n AZ orsz√°g n√©p√©nek megk√©rdez√©se n√©lk√ľl, √°ld√°sukat adj√°k, AZ 1949. √©vi XX.-as t√∂rv√©nyk√©nt, szovjet er√Ķszak hat√°s√°ra beiktatott 1936-OS, buharini Alkotm√°ny mint√°j√°ra k√©sz√ľlt, 1989-ben adapt√°lt, AZ MSZMP √°ltal m√≥dos√≠tott "ideiglenes" Alkotm√°nyra!

A FIDESZ anyagi forr√°sainak biztos√≠t√°s√°t Pint√©r S√°ndor, akkori Orsz√°gos Rend√Ķrf√Ķkapit√°ny l√°tta el. Mivel az Antall korm√°ny ez id√Ķt√°jban, a kiskunhalasi f√Ķgy√Ľjt√Ķ KM1-es tank√°llom√°s gazolin k√©szlet√©nek fosztogat√°s√°val, √©s a rabl√≥privatiz√°ci√≥val volt elfoglalva, Gerg√©nyi P√©ter, B√°cs-Kiskun megyei rend√Ķrf√Ķkapit√°ny √≥v√≥ sz√°rnyai alatt, az olaj -√©s szesz maffi√°n k√≠v√ľl, Pint√©r S√°ndor ir√°ny√≠t√°sa alatt a nemzetk√∂zi k√°b√≠t√≥szer, fegyver -√©s szervkereskedelem bev√©teleib√Ķl is r√©szes√ľlt. Orb√°n els√Ķsorban a B√°cs-Kiskun megyei v√°llalkoz√≥kat l√°togatta rendszeresen t√°mogat√°s begy√Ľjt√©se v√©gett. √ćgy tett szert 400 milli√≥ra Sepsi L√°szl√≥t√≥l, a hat√°rokon elkobzott z√°rjegyn√©lk√ľli cigarett√°k √°tj√°tsz√°s√°b√≥l, melyb√Ķl Sepsi milli√°rdokat forgalmazott, de Orb√°n nem vetette meg, a szeszhamis√≠t√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ ken√Ķp√©nzek "jutal√©k√°t", √©s az olajsz√Ķk√≠t√©s v√©delmet √©lvez√Ķ orgazd√°inak juttat√°sait sem! Flaisz Ferenc, a "Kakas", csak bevall√°sa szerint 1 milli√°rdot adott √°t Pint√©rnek, aki a k√©s√Ķbbi bel√ľgyminiszteri sz√©k rem√©ny√©ben h√Ľen szolg√°lta magyarorsz√°gi √©s amerikai gazd√°j√°t. Tev√©kenys√©g√ľknek k√∂sz√∂nhet√Ķ a kiskunhalasi kiserd√Ķben lefejezett hull√°k, vagy a sorozatos, azonos m√≥dszerrel elk√∂vetett rend√Ķr "√∂ngyilkoss√°gok" is!

Orb√°n, Soros kegyeltje, sz√°m√°ra j√≥ tan√≠t√≥ra lelet. A FIDESZ hatalomra jut√°sa el√Ķtt ismerets√©get k√∂thetett, az alvil√°g √∂sszes szerepl√Ķj√©vel, akik √∂sszehangolt tev√©kenys√©g√©t Pint√©r mesterien ir√°ny√≠totta. Pint√©r ugyan 1996-ban lemond√°sra k√©nyszer√ľlt, ami olcs√≥ √°r volt ahhoz k√©pest, hogy Olaszorsz√°gban, a nemzetk√∂zi maffiab√Ľnt√°rsai 20 √©v b√∂rt√∂nb√ľntet√©seket kaptak, de beletenyerelt az akkor √©ppen hatalomban soros Horn-Kuncze du√≥ olaj√ľgyleteibe is. Kuncze f√©lre√°ll√≠totta ugyan, de a tranzit maffiakereskedelmet tov√°bbra is fel√ľgyelte, Szemjon Mogiljevics-el, a magyarorsz√°gi orosz maffia fej√©vel, aki jelenleg Putyin √ļr j√≥volt√°b√≥l Nyugat-Szib√©ri√°ban "vend√©geskedik". Orb√°n √©s "csapata" szorgalmasan gy√Ľjt√∂tte be a b√Ľn√∂z√Ķi k√∂r√∂k megveszteget√©si p√©nzeit, mik√∂zben kegyeket gyakorolt! Soha annyi benzink√ļt nem ny√≠lt B√°cs-Kiskun Megy√©ben, mint az 1991-1995-√∂s √©vekben!”

http://s79.freeblog.hu/archives/2010/05/04/Posta_Imre_Fidesz_hivoknek/
Link

Aztán ezt is, ami ugye félelmetes végkövetkeztetései okán önmaga is egy vádirat!

K/6487.
√ćr√°sbeli v√°laszt ig√©nyl√Ķ k√©rd√©s
Dr. Szili Katalin
az Orsz√°ggy√Ľl√©s eln√∂ke r√©sz√©re.
Helyben
Tisztelt Elnök Asszony!
A H√°zszab√°ly 91.¬ß (2) bekezd√©se alapj√°n bejelentem, hogy √≠r√°sbeli v√°laszt ig√©nyl√Ķ k√©rd√©st k√≠v√°nok feltenni
Dr. Polt Péter
legf√Ķbb √ľgy√©sz √ļrhoz
"Hogyan √©s mi√©rt t√Ľnhettek el az √ľgy√©szs√©g kez√©n magas szint√Ľ fidszes- √©s maffia-kapcsolatokkal b√≠r√≥ c√©gek b√ľntet√Ķ√ľgy√©nek iratai?"
c√≠mmel. A v√°laszt az Orsz√°ggy√Ľl√©s √ľl√©s√©n k√≠v√ľl, √≠r√°sban k√©rem.
Tisztelt Legf√Ķbb √úgy√©sz √ör!
Tudom√°somra jutott, hogy a K√∂rnyezetv√©delmi Miniszt√©rium - jogtalan haszonszerz√©s v√©gett k√ľl√∂n√∂sen nagy k√°rt okoz√≥ csal√°s, valamint k√∂zokirat-hamis√≠t√°s, tov√°bb√° egyedi azonos√≠t√≥ jel meghamis√≠t√°sa b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√©se miatt tett - feljelent√©se alapj√°n az Orsz√°gos Rend√Ķrf√Ķkapit√°nys√°g Szervezett B√Ľn√∂z√©s Elleni Igazgat√≥s√°ga (ORFK SZBE IG) nyomoz√°st folytatott le az Industrial Plastic Corporation M√Ľanyagipari Kft. (IPC) √©s a PAPP-√ćR Feldolgoz√≥ √©s Kereskedelmi Kft. (PAPP-√ćR) √ľgyvezet√Ķi, Papp L√°szl√≥ √©s Pappn√© T√≥tin T√≠mea ellen.
Az √ľgy el√Ķzm√©nye, hogy az Industrial Plastic Corporation M√Ľanyagipari Kft. a k√∂rnyezetv√©delmi miniszter√©nek d√∂nt√©se szerint √°llami t√°mogat√°sban r√©szes√ľlt, √≠gy jogosults√°got szerzett a K√∂rnyezetv√©delmi Alap C√©lel√Ķir√°nyzat (KAC) √°ltal biztos√≠tott rendszeres t√°mogat√°s felhaszn√°l√°s√°ra.(A t√°mogat√°si szerz√Ķd√©s megk√∂t√©s√©re azonban csak 2001. febru√°r 21-√©n ker√ľlt sor azzal, hogy a szerz√Ķd√©s kezd√Ķ id√Ķpontja 1999. janu√°r 1. napj√°ban ker√ľlt meghat√°roz√°sra.)
A nyomoz√°s befejez√©s√©t k√∂vet√Ķen 2003. √°prilis 15. napj√°n a nyomoz√≥ hat√≥s√°g a keletkezett iratokat - t√∂bbek k√∂z√∂tt k√ľl√∂n√∂sen nagy k√°rt okoz√≥ csal√°s √©s k√∂zokirat-hamis√≠t√°s t√©ny√°ll√°s√°ban - v√°demel√©si javaslattal a F√Ķv√°rosi F√Ķ√ľgy√©szs√©gnek megk√ľldte.
Az √ľgy√©szs√©g azonban m√©g nem emelt v√°dat, hanem 2003. augusztus 18. napj√°n a Budapesti V.-XIII. Ker√ľleti √úgy√©szs√©g a nyomozati iratanyagot tov√°bbi nyomoz√°si cselekm√©nyek folytat√°sa v√©gett visszak√ľldte az ORFK SZBE IG-re.
Ekkor der√ľlt ki, hogy az √ľgy√©szs√©gek kez√©n elveszett a nyomozati iratok egy p√©ld√°nya √©s a mell√©kletek k√∂z√ľl t√∂bb k√∂tet is!
Hogy egy folyamatban l√©v√Ķ b√ľntet√Ķelj√°r√°s √ľgyiratai elt√Ľnhetnek az √ľgy√©szs√©gen m√°r √∂nmag√°ban is felh√°bor√≠t√≥, √©s - legal√°bb is rem√©lem - p√©ld√°tlan, amely ha csak a j√©ghegy cs√ļcsa, akkor er√Ķs k√©ts√©get √©breszt az √ľgy√©szs√©gek h√°za t√°j√°n uralkod√≥ viszonyok meg√≠t√©l√©s√©ben. √Ām igaz√°n akkor v√°lik figyelemrem√©lt√≥v√° az eset, ha jobban megn√©zz√ľk a gyan√ļs√≠tottak √©s c√©geik h√°tter√©t √©s √∂sszef√ľgg√©seit. A kirajzol√≥d√≥ k√©pben egyar√°nt szerepelnek a magyar √©s az ukr√°n szervezett b√Ľn√∂z√©s, az olajmaffia kulcsszerepl√Ķjek√©nt elh√≠res√ľlt figur√°k, √©s a jobboldal, a Fidesz vezet√Ķ politikusai, volt korm√°nytagok, a Fidesz gazdas√°gi holdudvarak√©nt ismert√© v√°lt c√©gek √©s szem√©lyek.
A PAPP-√ćR Kft. √ľgyletei kapcs√°n gyan√ļs√≠tott √ľgyvezet√Ķ Papp L√°szl√≥ a Phone Elektrik Kft.-ben 1999-2000-ben egy√ľtt szerepel a t√°rstulajdonos Garamv√∂lgyi G√°bor √©s Lakatos Csaba mellet P√°locska J√°nossal, tov√°bb√° S√°ndor L√≠vi√°val, a "Papa" olaj√ľgyek kapcs√°n elh√≠res√ľlt S√°ndor Istv√°n l√°ny√°val. A Garamv√∂lgyi - Lakatos - P√°locska tulajdonosi h√°rmas ism√©tl√Ķdik a Ferken Invest Kft-ben is. A kor√°bban a sajt√≥ban megjelent inform√°ci√≥k kapcs√°n azonban m√©g √©rdekesebb az √∂sszef√ľgg√©s a Stips Kft.-vel. Az olaj√ľgyekben is √©rintettk√©nt szerepl√Ķ P√°locska J√°nos v√°llalkoz√≥, S√°ndor Istv√°n ("Papa") alezredes bar√°tja, aki abban az id√Ķben lett D√°vid Tam√°s olajos v√°llalkoz√≥ tulajdonost√°rsa a Stipsz Kft.-ben, amikor a "Papa" olaj√ľgyekben nyomozott. P√°locska J√°nos el√Ķtt - Leonid Goldstein n√©ven - Leonid Stecura Pavlovics (Loncsik), az ukr√°n-orosz maffia egyik vezet√Ķjek√©nt ismert v√°llalkoz√≥ volt a c√©g egyik tulajdonosa, akivel S√°ndor Istv√°n koronatan√ļjak√©nt is tal√°lkozunk a Clodo-√ľgyben.
N√©gy √©vvel ezel√Ķtt, 1996. okt√≥ber 1-√©n Boz√≥ky Imre √ľgyv√©d (aki a Fidesz-korm√°ny alatt lett a Magyar Labdar√ļg√≥sz√∂vets√©g eln√∂ke) √©s feles√©ge ingatlanforgalmaz√°sra hozta l√©tre a Stipsz Kft.-t. K√©t h√≥nappal k√©s√Ķbb a tulajdonosok D√°vid Tam√°s olajos v√°llalkoz√≥t b√≠zt√°k meg az √ľgyvezet√Ķi teend√Ķk ell√°t√°s√°val. A kft. tulajdon√°ba ker√ľlt egy √ľzemanyagt√∂lt√Ķ √°llom√°s, melyet D√°vid Tam√°s egyik c√©ge, a SZ.E.T. Bt. b√©relt. A Stipsz Kft. sz√©khely√©t ekkor "Kiskunf√©legyh√°za, Aranyhegyi benzink√ļt" c√≠m al√° helyezt√©k √°t, tev√©kenys√©gi k√∂re megv√°ltozott. D√°vid Tam√°s kor√°bban egyik tulajdonosa √©s vez√©rigazgat√≥ja volt a D and T Rt. elnevez√©s√Ľ olajos c√©gnek, melyet a rend√Ķrs√©g alapos gyan√ļja szerint a Conti Car Kft. √©rdekelts√©gi k√∂r√©be tartoz√≥ szem√©lyek v√°s√°roltak meg. T√≥th L√°szl√≥, a D and T Rt. egykori m√°sik tulajdonosa vallom√°sa szerint a Conti Car-csoport √©s az Energol Rt. tulajdonosai e c√©gben v√©geztek olajforgalmaz√°st a k√∂zterhek megfizet√©se n√©lk√ľl (ezt az √©rintettek a b√ľntet√Ķelj√°r√°s sor√°n tagadt√°k). A D and T Rt. az olajos szakm√°ban j√≥l ismert t√°rsas√°g volt. A c√©g eml√≠tett kor√°bbi t√°rstulajdonos√°t, T√≥th L√°szl√≥t az olajosok a szakma "esz√©nek" tartott√°k. (T√≥th L√°szl√≥ az olajsz√Ķk√≠t√©ssel foglalkoz√≥ Hung-It√°lia Kft. egyik vezet√Ķje is volt, k√©s√Ķbb b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre √≠t√©lt√©k.)
S√°ndor Istv√°n alezredes, aki ebben az id√Ķben olaj√ľgyekben v√©gzett felder√≠t√Ķ munk√°t, az egyik lapnak kor√°bban √ļgy nyilatkozott: D√°vid Tam√°ssal a Conti Car-csoport s√©rtettjek√©nt ismerkedett meg. T√≥th L√°szl√≥ eml√≠tett vallom√°sa szerint a Conti Car-os vev√Ķk D√°vid Tam√°snak nem fizett√©k meg a D and T Rt. teljes v√©tel√°r√°t. Az √©rintettek elmond√°sa szerint a Conti C√°r 1996 nyar√°n szerezte meg D√°vid Tam√°st√≥l a D and T Rt.-t. D√°vid Tam√°s ezt k√∂vet√Ķen ker√ľlt a Stipsz Kft-vel kapcsolatba.
Boz√≥ky Imre, a Stipsz Kft. alap√≠t√≥ tulajdonosa a Vil√°ggazdas√°gnak elmondta: D√°vid Tam√°s .- r√©gi √ľgyfelek√©nt -. v√°llalkoz√°st keresett. Mivel a Stipsz Kft. addig semmif√©le tev√©kenys√©get nem v√©gzett, felaj√°nlotta a c√©get megv√©telre, √≠gy lett 1996. december 27-√©n D√°vid Tam√°s a Stipsz Kft. √ľgyvezet√Ķje, 1997. janu√°r 10-√©n pedig -. Keles Selim kecskem√©ti lakossal egy√ľtt - a c√©g tulajdonosa.
N√©h√°ny nappal a tulajdonosv√°lt√°s ut√°n a Stipsz Kft. tev√©kenys√©gi k√∂re b√Ķv√ľlt: g√©pj√°rm√Ľ√ľzemanyag-kereskedelem is a profilj√°ba tartozott. Ugyanezen a napon b√©rleti szerz√Ķd√©st k√∂t√∂ttek Zsengell√©r G√°bor szegedi lakossal: a tulajdonos a lak√°s√°b√≥l b√©rbe adott a Stipsz Kft.-nek egy nyolc n√©gyzetm√©teres szob√°t, amely a c√©g sz√©khelye lett. Ennek nyom√°n a kft. illet√©kess√©gb√Ķl √°tker√ľlt B√°cs-Kiskun megy√©b√Ķl Csongr√°d megy√©be, √©s √≠gy -. Vincze Istv√°n j√∂ved√©ki oszt√°lyvezet√Ķ igazol√°sa szerint - 1997. m√°rcius 12-√©n a v√°m-√©s p√©nz√ľgy√Ķrs√©g Csongr√°d megyei parancsnoks√°g√°ra ny√ļjtottak be k√©relmet j√∂ved√©ki enged√©ly megszerz√©s√©re. (A Stipsz Kft. olajt√°rol√≥ kapacit√°sa a Taipusz Kft.-t√Ķi b√©relt telepen volt, Bodasz√Ķl√Ķn. A Taipusz Kft. volt a tulajdonosa az Els√Ķ Magyar Olajt√°rol√≥ Rt. elnevez√©s√Ľ c√©gnek, amely szint√©n olajforgalmaz√°ssal foglalkozott.)
Ek√∂zben S√°ndor Istv√°n alezredes nyomoz√°st folytatott a Conti Car √©s az Energol (√≠gy a D and T Rt.) ellen. Egyik legfontosabb inform√°tora √©s tan√ļja D√°vid Tam√°s volt, akivel ennek nyom√°n k√∂zelebbi kapcsolatba ker√ľlt. 1997. m√°rcius 24-√©n a Stipsz Kft.-ben egy figyelemre m√©lt√≥ √ľzletr√©sz-elad√°sra ker√ľlt sor: D√°vid Tam√°s 50 sz√°zal√©kos √ľzletr√©sz√©nek fel√©t eladta Leonid Goldsteinnek, Keles Selim pedig a saj√°t √ľzletr√©sz√©nek fel√©t Kosrioutchenko Guennadinak. A Leonid Goldstein n√©ven szerepl√Ķ hamis √ļtlev√©l tulajdonosa Leonid Stecura Pavlovics (Loncsik), akit az ukr√°n-orosz maffia egyik vez√©ralakjak√©nt ismernek (Stecur√°t ezen a n√©ven egy alkalommal el is fogta a rend√Ķrs√©g). Loncsik S√°ndor Istv√°nnal kapcsolatban √°llt, k√©s√Ķbb pedig a "Papa" koronatan√ļja lett a Clodo-f√©le bombagy√°r √ľgy√©ben. Dietmar E. Clodo ezzel kapcsolatban azt √°ll√≠totta, hogy Loncsik volt a "bombagy√°ros" (√Ķ finansz√≠rozta √©s ir√°ny√≠totta a laborat√≥riumot), S√°ndor Istv√°n seg√≠ts√©g√©vel pedig f√©lrevezette a rend√Ķrs√©get. A Conti Car elleni elj√°r√°s sor√°n pedig felmer√ľlt, hogy S√°ndor Istv√°n r√©szben a Loncsik vezette ukr√°n maffia √©rdek√©ben l√©pett fel a konkurens alvil√°gi csoportokkal szemben. A "Papa" mindezt c√°folta. Ezzel nem √©rt v√©get a c√©g ad√°sv√©tele: 1997. m√°jus 2-√°n D√°vid Tam√°s √©s Keles Selim visszav√°s√°rolta Leonid Goldstein √©s az ugyancsak ukr√°n Kosrioutchenko Guennadi √ľzletr√©sz√©t. Majd 1997. szeptember 26-√°n Keles Selim az olajforgalmaz√°ssal foglalkoz√≥ Stipsz Kft. 50 sz√°zal√©kos √ľzletr√©sz√©t eladta P√°locska J√°nosnak, akit Heged√Ľs L√°szl√≥ √ľgyv√©d, S√°ndor Istv√°n jogi k√©pvisel√Ķje, a sajt√≥ban nemr√©g a "Papa" bar√°tj√°nak nevezett (az √ľzletr√©szek ad√°sv√©tel√©t Boz√≥ky Imre √ľgyv√©d bonyol√≠totta).
P√°locska J√°nos rend√Ķrs√©gi k√∂r√∂kben az ukr√°n maffia emberek√©nt ismert. 2000 november√©ben m√°r el√Ķzetes letart√≥ztat√°sban volt: ugyanabban az √ľgyben - Moln√°r P√©ter veszpr√©mi v√°llalkoz√≥ felrobbant√°s√°val kapcsolatos elj√°r√°sban - vett√©k √Ķrizetbe, mint S√°ndor Istv√°nt. A "Papa" az olajbizotts√°g el√Ķtt tett vallom√°s√°ban besz√©lt arr√≥l is, hogy nyugd√≠jaz√°sa ut√°n P√°locska J√°nos telk√©n nyaralt. P√°locska J√°nos m√°s k√∂z√∂s c√©gben is szerepelt a "Papa" l√°ny√°val, S√°ndor L√≠vi√°val (Cash-Mayer Kft.).
Egy m√°sik sz√°lon √©rdekes √∂sszef√ľgg√©st fedezhet√ľnk fel. A PAPP-√ćR Kft.-ben szerepl√Ķ, Gyenes P√©ter (akinek k√©zbes√≠t√©si megb√≠zottjak√©nt is Papp L√°szl√≥ volt felt√ľntetve) 1997 √©s 2000 k√∂z√∂tt tulajdonos a Germex Kft.-nek, amelynek √ľgyvezet√Ķje Zubek J√°nos t√°rstulajdonosa is volt a Zuter Kft.-ben. Zubek J√°nos nem m√°s mind Rack L√°szl√≥ √©s Valenta L√°szl√≥ tulajdonost√°rsa a Vertikum Kft.-ben.
Az a Valenta L√°szl√≥, aki Pint√©r S√°ndornak, az Orb√°n-korm√°ny bel√ľgyminiszter√©nek nem csak kabinetf√Ķn√∂ke, hanem kor√°bban tulajdonost√°rsa is volt a Prevent√≠v Security Rt.-ben √©s - szint√©n Rack L√°szl√≥val egy√ľtt - a RPV Kft-ben is. A Pint√©r S√°ndor nev√©vel f√©mjelzett Prevent√≠v Security egy√©bk√©nt √ļjabban, mint a Terror H√°za √©s az √ľll√Ķi √ļti FTC-p√°lya √ļjs√ľtet√Ľ √Ķrz√Ķjek√©nt ismert, intenz√≠v terjeszked√©st folytat√≥ c√©get is ismerhetj√ľk, amelyet a Defend egyik √∂r√∂k√∂sek√©nt emlegetnek.
Pint√©r S√°ndort pedig azt hiszem nem kell √Ėnnek Legf√Ķbb √úgy√©sz √ör bemutatnom - √ļgy tudom, hogy m√°r kor√°bban is rendk√≠v√ľl j√≥ volt az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s √∂n√∂k k√∂z√∂tt, melyet t√∂bb √Ėn √°ltal is elismert nem hivatalos k√∂z√∂s te√°z√°s is bizony√≠t.
De Leonyid Steicura, S√°ndor "Papa" Istv√°n √©s Pint√©r S√°ndor mellett a PAPP-√ćR Kft.-vel kapcsolatba hozhat√≥ Tasn√°di P√©ter √©s az olajos √ľgyekben elh√≠res√ľlt Conti Car csoport is. A fent eml√≠tett Gyenes P√©ter igazgat√≥tan√°csi tag volt a H-Build 2000 Rt.-ben, amelyben tulajdonos volt a Conti Carhoz k√∂t√Ķd√Ķ Radnai L√°szl√≥ √©s Cs√ľll√∂g Zsigmond is, valamint mindh√°rman tulajdonosok voltak a H-Buil(t)d Kft.-ben is. Ut√≥bbiban k√©s√Ķbb t√°rstulajdonos lett dr. Ruffy Varga G√°bor, Frank Imre pedig √ľgyvezet√Ķ, akikkel ugyanezen fel√°ll√°sban tal√°lkozhatunk a K√Ķb√°nya 35 Kft.-ben is. √Ām Ruffy Varga G√°bor tulajdonosa volt a K√Ķb√°nyai V√°s√°rcsarnok Kft.-nek, √©s ott t√°rstulajdonosa volt az a Frank Imre, aki nem csak a m√°r el√≠tett H-Buil(t)d Kft.-ben √©s a K√Ķb√°nya 35 Kft.-ben, de a Mesterdetekt√≠v Kft.-ben is √ľgyvezet√Ķ volt, ahol tulajdonosk√©nt L√°posi L√Ķrinc √©s Tasn√°di P√©ter nev√©vel tal√°lkozunk.
Dr. Ruffy Varga G√°bor egy√©bk√©nt fel√ľgyel√Ķbizotts√°gi (FB)-tagk√©nt szerepel a Dot√°n Rt.-ben, ahol az igazgat√≥tan√°cs eln√∂kek√©nt K√°v√°si Zsigmondn√© nev√©vel tal√°lkozhatunk, √©s amely c√©g a Kelemen Istv√°n nev√©vel f√©mjelzett Kordaxhoz k√∂thet√Ķ. De K√°v√°si Zsigmondn√© FB-tag a jobboldal m√©diab√°zis√°hoz k√∂t√Ķd√Ķ Nemzeti Sajt√≥ Kft.-ben √©s a Nemzeti M√©dia Kft.-ben is. Mindk√©t estben az √ľgyvezet√Ķ Franka Tibor, a tulajdonosok pedig a Kordax Rt., √©s Cs√≥ti Gy√∂rgy a kor√°bbi jobboldali k√©pvisel√Ķ, illetve a Nemzeti M√©dia Kft.-ben m√©g B√°lintfy G√°bor is, akinek a Hotel Wien Kft.-ben √©s a Huninvest Rt.-ben val√≥ egy√ľtt szerepl√©se T√∂r√∂cskei Istv√°nnal, illetve Pocsai Alexel a ZIB Consulting-os, illetve a H√≠r Tv Rt.-s sz√°lon a tov√°bbiakban m√©g eml√≠t√©sre ker√ľl.
√Ām itt m√©g nincs v√©ge a Gyenes P√©ter √°ltal tulajdonolt, √©s magas jobboldali politikai k√∂r√∂kh√∂z kapcsol√≥d√≥ c√©gek sor√°nak. P√©ld√°ul a Wiener Wurst Kft.-ben Gyenes P√©ter t√°rstulajdonosa az a Karl Fonyo, aki √°ltal birtokolt Euro AWK Kft a Mah√≠r Rt.-vel egy√ľtt tulajdonosa a Mahir Cityposter Kft.-nak. A Mah√≠r-csoport r√©gi √©s magas szint√Ľ kapcsolat√°t a Fideszhez √©s vezet√Ķihez pedig azt hiszem m√°r nem sz√ľks√©ges ecsetelnem.
Karl Fonyo egy√©bk√©nt 2001-t√Ķl a Nemes Mez√Ķ Kft.-nek tulajdonosa, ahol szint√©n ekkort√≥l tulajdonos volt az ESMA kft-s dr. Blauer Istv√°n is, akinek a T√∂r√∂cskei vezette Equilor Rt.-s tulajdonr√©sze ism√©t csak a T√∂r√∂cskei-birodalomba vezet.
Hasonl√≥an √©rdekes √©s ismer√Ķs szem√©lyek illetve c√©gek neveivel tal√°lkozhatunk a m√°sik b√ľntet√Ķelj√°r√°sban eml√≠tett c√©g, az Industrial Plastic Corporation M√Ľanyagipari Kft. (IPC) h√°tter√©ben is.
Az IPC Kft. tulajdonosa a Papp√ćr Kft, illetve Jacob Stern izraeli √°llampolg√°r. A c√©g FB-j√©nek tagjai: Slos√°r G√°bor, M√©sz√°ros M√°rton, dr. Novaszel Bal√°zs.
Az FB-tagok k√∂z√ľl Slos√°r G√°bor k√∂z√∂s c√©get a Thympanon Kft-t jegyzi a Papp√ćr tulajdonos√°val Papp L√°szl√≥val. A c√©gben √©rdekelt m√©g T√∂r√∂cskein√© Sidlo Stella: akinek a f√©rje dr. T√∂r√∂cskei L√°szl√≥, ut√≥bbi testv√©re pedig dr. T√∂r√∂cskei Istv√°n.
M√©sz√°ros M√°rton jelenleg az √Ā√ČB Bank Rt. egyik fi√≥kigazgat√≥ja, valamint a Pl√°ninvest Br√≥ker Rt. It-tagja, melynek tulajdonosai k√∂z√∂tt fellelhet√Ķ Piffk√≥ Andr√°s, aki a -meglehet√Ķsen k√©rd√©ses politikai be√°ll√≠totts√°g√ļ, √©s k√ľlf√∂ldi k√∂zponttal rendelkez√Ķ - Magyar Szabads√°gharcos Sz√∂vets√©g tagja.
Slos√°r G√°bor kor√°bban It-tag volt a Publica Rt-ben Matolcsy Gy√∂rggyel egy id√Ķben, akkor amikor a c√©gben FB-tag volt Liszkay G√°bor √©s Giczy Gy√∂rgy. √Črdekess√©ge az √ľgynek, hogy k√©s√Ķbb FB-tag lett T√∂r√∂cskei L√°szl√≥ is.
Slos√°r G√°bor emellett Fb-tag az MDF √°ltal tulajdonolt Pec√ļnia Kft-ben Nagy Elekkel (Vegy√©pszer), dr. Horv√°th Bal√°zzsal, Barsin√© Pataki Etelk√°val egy id√Ķben.
Dr. T√∂r√∂cskei L√°szl√≥ Fb-tag a CD Hungary Rt-ben, akkor amikor a Cd Hungary megalak√≠tja a CD Tours Kft, amelynek t√°rstulajdonosa, egyben a c√©g √ľgyvezet√Ķje, Selmeczi Gabriella √©desapja Selmeczi Ern√Ķ.
Dr. Töröcskei László és felesége Sidlo Stella tulajdonosai a Jur-ing Kft-nek.
Dr. Töröcskei László IT tag a Mahír érdekeltségnek számító Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt-ben, melyben szintén It-tag Kövér Szilárd, FB-tag Simicska Lajos.
Dr. T√∂r√∂cskei L√°szl√≥ √©s dr T√∂r√∂cskei Istv√°n dr. Boros Imr√©vel egy√ľtt tulajdonos a C-25 Kft-ben.
Dr. Töröcskei István és dr. Boros Imre pedig társtulajdonosok a T and T Rt-ben, amely a már korábban említett Jur-ing Kft-vel, továbbá Liszkai Gáborral társtulajdonosai voltak a Pántlika Kft-nek.
Dr. T√∂r√∂cskei Istv√°n fentieken t√ļl tulajdonosa a Menagro Rt-nek, melynek igazgat√≥ja dr. T√∂r√∂cskei L√°szl√≥, valamint a sz√°mos fidesz-k√∂zeli c√©gben szerepl√Ķ B√°rtfai Beatrix. A Menagro jegyzi a privatiz√°lt G√∂d√∂ll√Ķi Tangazdas√°g Rt-t, mel√©ynek Fb-tagja a T√∂r√∂kszentmikl√≥si Agr√°r Rt It-je, majd Fb-je, valamint a Baucont Rt. Fb-je mellett dr. S√°rhegyi Zolt√°n, B√°rtfai f√©rje. A S√°rhegyi h√°zasp√°r jegyzi a ZIB Consulting Kft-t, mely aut√≥p√°lya-√©p√≠t√©sekn√©l j√°tszott kulcsszerepet. Egy√©bk√©nt B√°rtfai rokona B√°rtfai Gy√∂rgy tulajdonolta az Olajterv Holding Kft-t, melyet a Defend Kft-nek adott el.
Dr. Töröcskei István vezérigazgatója volt az Equilor Rt-nek, melynek tulajdonosa az Esma Kft. irányító Bleuer István érdekeltségébe tartozik.
Dr. T√∂r√∂cskei Istv√°n 6 √©vig √ľgyvezette a Huninvest Rt-t, melynek tulajdonosa dr. B√°lintfy G√°bor.
Dr. B√°lintfy tulajdonosa volt a Kordax Rt-vel a Nemzet M√©dia Kft-ben, melynek √ľgyvezet√Ķje Franka Tibor, Fb-tagja K√°v√°si Zsigmondn√©, aki a Dot√°n Rt vezet√Ķje.
Dr. B√°lintfy tulajdonos a Hotel Wien Kft-ben, ahol t√°rsa veje Pocsai Alex.
Pocsai a H√≠r Tv Rt-ben √ľgyvezet√Ķ Bor√≥kai G√°borral, m√≠g Fb-tag dr. T√∂r√∂cskei Istv√°n.
Pocsai jegyzi emellett a Buda Invest Kft-t, amelyben t√°rstulajdonosa a Nitor Rt., amely a Rapcs√°k csal√°d tulajdona.
Pocsai tulajdonos a Halas Hangja Kft-ben, melyet Sepsi Katalint√≥l a Sepsiker-es Sepsi csal√°d sarj√°t√≥l v√°s√°rolt meg. Sepsi Katalin tulajdonos a Horizont Immo Kft-ben, amely √©rdekes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt jutott hozz√° az Alad√°r utcai teniszp√°ly√°khoz.
Tal√°n sz√ľks√©gtelen tov√°bb sorolnom a k√©rd√©ses b√ľntet√Ķelj√°r√°sban gyan√ļs√≠tott szem√©lyek √©s c√©geik messzire vezet√Ķ kapcsolatrendszer√©t. √Āll√°spontom szerint m√°r az is rendk√≠v√ľl agg√°lyos, hogy a t√∂rv√©nyess√©get legmagasabb szinten garant√°l√≥ √ľgy√©szs√©gen ilyen √°llapotok uralkodnak, az alapvet√Ķ biztons√°gi k√∂vetelm√©nyek nem adottak. √Ām az esetet k√ľl√∂n√∂sen hangs√ļlyoss√° teszi, hogy egy olyan b√ľntet√Ķ√ľgy iratai veszhettek el az √ľgy√©szs√©g berkein bel√ľl, amelynek gyan√ļs√≠tottai a magyar √©s ukr√°n alvil√°g szerepl√Ķihez, jobboldali ex-miniszterekhez, vezet√Ķ politikusokhoz, √©s fidesz-k√∂zeli c√©gekhez √©s gazdas√°gi szerepl√Ķkh√∂z k√∂t√Ķdnek.
Fentiekre tekintettel tisztelettel k√©rem a Legf√Ķbb √úgy√©sz urat, hogy az al√°bbi k√©rd√©seimet
megválaszolni szíveskedjék:
1. Hov√° t√Ľntek az iratok?
2. Az √ľgy√©szs√©g vagy az ORFK SZBEIG regisztr√°lta, hogy az iratoknak l√°ba kelt? Amennyiben az √ľgy√©szs√©g konstat√°lta a sajn√°latos t√©nyt, √ļgy milyen m√≥don t√°j√©koztatta a rend√Ķrs√©get a t√∂rt√©ntekr√Ķl?
3. Megindult-e m√°r a bels√Ķ elj√°r√°s a nyomozati iratok elt√Ľn√©se kapcs√°n annak √©rdek√©ben, hogy kit terhel a felel√Ķss√©g a mulaszt√°s√©rt? Indult-e b√ľntet√Ķelj√°r√°s az eset kapcs√°n?
4. √Čvente h√°ny alkalommal fordul el√Ķ hasonl√≥ eset, hogy a nyomozati iratok egy r√©sze az √ľgy√©szs√©gek k√∂z√∂tti sz√°ll√≠t√°s sor√°n elveszik? Vajon h√°ny esetben l√°tens az ilyen jelleg√Ľ "iratveszt√©s"?
5. √Ėn szerint biztons√°gosnak tekinthet√Ķ-e az √ľgy√©szs√©g iratkezel√©si rendszere? Vajon kiel√©g√≠t√Ķ biztons√°gi √°llapotok uralkodnak-e az √Ėn √°ltal vezetett szervezetben?
6. Hogyan t√∂rt√©nhetett meg, egy ilyen jelent√Ķs√©g√Ľ √ľgyben csak √ļgy elt√Ľnnek vagy elvesznek az √ľgyiratok az √ľgy√©szs√©g kez√©n?
7. P√©ld√°tlan-e ez az eset, avagy m√°skor is el√Ķfordult - net√°n t√∂bbsz√∂r is - el√Ķfordult ilyen eset az √ľgy√©szs√©g gyakorlat√°ban?
8. H√°tr√°ltatja vagy vesz√©lyezteti-e b√°rmilyen m√≥don ez a cselekm√©ny a nyomoz√°s √©s a b√ľntet√Ķelj√°r√°s siker√©t?
9. Kinek a cselekm√©nye vagy mulaszt√°sa id√©zte el√Ķ ezt a helyzetet?
10. Vizsg√°lt√°k-e ennek kapcsolatban a felel√Ķss√©get √©s a m√∂g√∂ttes okozati √∂sszef√ľgg√©s, net√°n a sz√°nd√©koss√°g k√©rd√©s√©t, √©s ennek nyom√°n t√∂rt√©nt-e felel√Ķss√©grevon√°s, vagy m√°s int√©zked√©s?
11. Val√≥ban csak v√©letlen lenne, hogy olyan c√©gek, illetve gyan√ļs√≠tottak √ľgy√©be t√∂rt√©nhetett ez meg, amelyek, illetve akik a magyar √©s ukr√°n alvil√°g szerepl√Ķihez, jobboldali ex-miniszterekhez, vezet√Ķ politikusokhoz, √©s fidesz-k√∂zeli c√©gekhez √©s gazdas√°gi szerepl√Ķkh√∂z is k√∂t√Ķdnek?
12. Milyen k√∂vetkeztet√©s vonhat√≥ le ezek ut√°n az √ľgy√©szs√©gi szervezet m√Ľk√∂d√©s√©nek anom√°li√°i tekintet√©ben, illetve az azt ir√°ny√≠t√≥ √©s vezet√Ķ, az√©rt felel√Ķs legf√Ķbb √ľgy√©sz felel√Ķss√©ge tekintet√©ben?
13. Milyen konzekvenci√°kat von le √Ėn szem√©ly szerint, Tisztelt Legf√Ķbb √úgy√©sz √ör?
V√°rom v√°lasz√°t!
Budapest, 2003. november
Tisztelettel:
Keller László
orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ
Magyar Szocialista P√°rt
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:w8gArC2fJzYJ:www.parlament.hu/irom37/6487/6487.htm+lakatos+olajos+ugyek&cd=6&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
Link
Az olajoz√°s egy√©bk√©nt k√∂zponti ir√°ny√≠t√°s alatt zajlott, miniszt√©riumi seg√©dlett mellett. Valami Csik√≥sn√©t emlegetnek az akkor m√°r k√©pben l√©v√Ķk, akik tudni v√©lik, hogy √∂nmaguk ellen kellett volna nyomozniuk a hivatalos hivat√°sos b√Ľnband√°knak.
Egy√©bk√©nt a mai napig is megy a „gazolin”-√ľzlet, csak most a h√Ķt√°gul√°si egy√ľtthat√≥val j√°tszadoznak, de ezzel egy√ľtt is egy-egy usz√°lyon 50 milli√≥s hasznot tudnak maguknak kihozni ezek az √©rinthetetlenek. Ezt a t√©m√°t Lica bar√°tom majd egyszer m√©g jobban kifejti, de adatom nekem is van m√©g b√Ķven.
De ha m√°r Lic√°r√≥l volt sz√≥, el kell mondjam, hogy meger√Ķs√≠tettek abban, hogy a vil√°g arany-doll√°r machin√°ci√≥i el√©g pontosak. Az amcsi nagyk√∂vets√©g elismerte, hogy m√°r megint r√°tapintottunka l√©nyegre, de fogalmuk sincs, honnan tudjuk, amit tudunk. Nem is kell tudniuk, hogy a gondolkod√°s egy min√Ķs√©g, nem pedig tank√∂nyvi m√Ľvelts√©g k√©rd√©se.
Az√©rt a l√©nyeget m√©g egyszer ide teszem, csak a Rotschild szabadul√≥k√Ķm√Ľvesek √©s Dr√°bik miatt!

lica - 2010 11 18 ¦ 21:21:12
Van is mire gy√ļrniuk a nem norm√°lisainak.
Ugyan is azt hiszik ha Sorossal felv√°s√°roltatj√°k a vil√°g aranyk√©szlet√©t akkor azt t√©tlen√ľl fogja n√©zni mindenki,h√°t nem.
Az lenne a terv√ľk hogy amikor m√°r jelent√Ķs mennyis√©get! v√°s√°roltak fel az aranyb√≥l √©s megtett√©k az √ļj Amerikai Unio-s fizet√Ķeszk√∂z fedezet√©v√©,akkor k√∂telezn√©k az EU-t √©s az √ĀU-t is ugyanennek a megt√©tel√©re. Mivel n√°luk lesz a vil√°g arany k√©szlete ez√©rt √Ķk szabhatj√°k meg direktbe a vil√°g t√∂bbi orsz√°g√°nak, az adott p√©nz√©nek az √°rfolyam√°t,nem pedig a "piacnak" ismert t√Ķzsde. Ezzel is szedhetnek p√©nzhaszn√°lati d√≠jat minden orsz√°gt√≥l,mivel n√°luk van a fedezet. Teh√°t kiteljesedett rabszolgas√°got akarnak a vil√°gban l√©trehozni,olyat ahol nekik(zsid√≥k) m√°r nem kell dolgozni, mert a vil√°g eltartja √Ķket,mivel mindenki nekik fizet. Mindezt csak az aranyfedezetre hivatkozva,csapd√°ba csalva az orsz√°gokat,√≠gy kirabolva s legaty√°s√≠tva mindent s mindenkit.
De m√©g vissza t√©rve az elej√©re: a doll√°rt nem is olyan sok√°ra el√Ķsz√∂r az utc√°n seperve l√°thatjuk majd a m√ļzeumokban ki√°ll√≠tva mint a m√ļlt egy tan√ļbizonys√°g√°t .(teh√°t aki doll√°rban tartja p√©nz√©t annak l√©pnie kell gyorsan ha nem akar cs√≥r√≥ lenni….)
No ennek mond most ellent az √ĀU tag√°llamai,mert ahhoz hogy ezt v√©ghez vigy√©k mindenkinek el kell ismernie az aranyat mint fedezetet,(nem pedig a munk√°val el√Ķ√°ll√≠tott √©rt√©ket)ha nem akkor az USA √©s Izrael mehet a panaszra a s√≥hivatalba .(Az EU egyenl√Ķre talonban van ebben a j√°tszm√°ban nem kapott lapot.) Ezt l√°tszik felismerni az egyik oldalon Putyin √©s csapata, a m√°sik oldalon meg pont ez√©rt kell majd k√ľzdenie Orb√°nnak Izraeli h√°tt√©rrel. Ez√©rt nincs az EU-nak sem k√∂lts√©gvet√©se sem k√∂lts√©gvet√©si kerete, m√©g ki kell bontakoznia ennek a „dolognak”addig m√©g nem tudj√°k hogy hov√° is √°lljanak melyik Unio al√° √°ll√≠ts√°k az EU-t.
Szóval szerintem ez lesz a foci nagyban.
http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=827#comments
Link
Ma m√°r azt olvasom, hogy a doll√°rt megker√ľlve √ľzletel az orosz, K√≠n√°val √©s ez a tendencia ker√ľl √©rv√©nyre egyre jobban. Err√Ķl holnap hozok egy √©rt√©kesebb cikket, csak a szkeptikusok megd√∂bbent√©se miatt, de addig is n√©zz√©tek meg ezt!
Bog√°r-Bayer, akik √∂sszeesk√ľv√©sekr√Ķl besz√©lnek √©s m√©gsem viszik √Ķket k√©nyszerzubbonyban el. Globalob√∂ll√©r √©s t√°rsai? Nem zsid√≥znak, csak lebegtetnek! Jogos √∂nv√©delem k√∂telez√Ķ! √Ėlj√ľk le a b√∂ll√©rt? H√°bor√ļra „usz√≠t” Bog√°r? Atya-gatya, m√©g a v√©g√©n el kell hinnem, hogy amit mondok, azt megk√©sve de mindenki plagiz√°lja. Arr√≥l besz√©lnek, amir√Ķl itt folymatosan! Bayer, h√≠vd a forr√°st!
http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=80&v_id=5432
Link
Am√≠g mi itt az igaz√°n l√©nyeges dolgokkal foglalatoskodunk, addig az MSZ nev√©ben tov√°bb megy a f√©lrevezet√©s. T√©nyleg nem akarj√°k √©rteni, hogy nincs mi√©rt alkotm√°nyozni, vagy az a dolguk, hogy tov√°bb h√ľly√≠ts√©k azokat, akiket m√©g lehet? Nem baj, mert √≠gy l√°that√≥, hogy nem igaz√°n √©rtenek semmit az eg√©szb√Ķl azok, akiket meg lehet vezetni, de az√©rt kicsit f√°j, hogy sok egy√©bk√©nt √©rtelmes ember is elvesz√≠tette j√≥zans√°g√°t.

„Magyarok Sz√∂vets√©ge √°ll√°sfoglal√°s

A magyar nemzetnek t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©ge van visszat√©rni ezer √©ves t√∂rt√©neti alkotm√°ny√°hoz.

A Magyarok Sz√∂vets√©ge ebben l√°tja a magyar nemzet biztons√°gos j√∂vend√Ķj√©nek megteremt√©s√©t.

Szövetségre hívunk mindenkit, aki egyetért a jogfolytonosság helyreállításával.

Magyarok Sz√∂vets√©ge”
Kedves MSZ √©s alkotm√°nyoz√≥ kedv√Ľ m√©lytud√°s√ļ t√°rsas√°g! Adjatok m√°r ezekre a jelens√©gekre v√°laszt, miel√Ķtt a zsid√≥-korm√°ny kez√©be tesztek egy magyar alkotm√°nyt!
„Nemr√©gen hihet√Ķ √©s hivatalos forr√°sb√≥l hallottam, hogy a v√∂r√∂siszap katasztr√≥fa ut√°n valamikor tartottak egy gyakorlatot Vecs√©s k√∂rny√©k√©n. A gyakorlaton azok a szolg√°ltat√≥k vettek r√©szt, akiknek nyomvonalas h√°l√≥zatuk van. (MVM, MOL, V√≠z√ľgy, Magyar Telekom, stb) A gyakorlat c√©lja, hogy f√∂ldreng√©s eset√©n hogyan viselkednek ezek a h√°l√≥zatok....
√Āll√≠t√≥lag siralmas volt az eredm√©ny. M√°r majdnem megk√©rdeztem az illet√Ķt, hogy m√°r lehet tudni, hogy r√∂videsen f√∂ldreng√©s v√°rhat√≥? Azt√°n visszafogtam magamat.........
u.i.: El√Ķz√Ķ levelemhez kapcsol√≥dik az az inf√≥ is, hogy a legnagyobb t√°vk√∂zl√©si szolg√°ltat√≥n√°l megcombos√≠tott√°k a sz√°m√≠t√≥g√©pes t√°voli el√©r√©s lehet√Ķs√©g√©t, hogy "szmogriad√≥" vagy "j√°rv√°nyriad√≥" eset√©n is zavartalanul dolgozhassanak a dolgoz√≥k otthonr√≥l a laptopjukr√≥l..... Ezek sejtenek valamit.......”

De van itt m√°s is!

„Bels√Ķ inf√≥: j√∂v√Ķ f√©l√©vben + 40.000 diplomata zsid√≥ k√∂lt√∂zik haz√°nkba az EU soros eln√∂ks√©g√©re hivatkozva √©s k√ľl√∂nb√∂z√Ķ Izraeli t√Ķk√©b√Ķl √©p√ľlt lak√≥parkokban lesznek elsz√°ll√°solva. Most gondoljatok bele, ennyi csak amit elmondanak egy z√°rt f√≥rumon!! Enn√©l t√∂bb diplomata fog j√∂nni....
√Čs ezekhez m√©g j√∂nni fog a rokons√°g is!!!
Egy zsid√≥ nagymam√°nak 50 unok√°ja van √ļgy, hogy k√©ptelen a nev√ľket megjegyezni, vagy egy√°ltal√°n sz√°mon tartani √Ķket! Teh√°t egy zsid√≥nak van kb. 1000 rokona k√∂zeli √°gon! A zsid√≥kn√°l tilos a v√©dekez√©s, √ļgy szaporodnak, mint az am√Ķb√°k...
2011-t√Ķl haz√°nkat √ļgy fogj√°k h√≠vni:
"Gyógyító Magyarország"
Nagyiparban mennek itt a dolgok.”

A 40 ezer az alaphangon, s ha m√°r itt vannak, akkor mi√©rt is menn√©nek el, hisz magyarok √Ķk is a Szent Korona oltalma alatt!

„Imre!
Néhány apróság a hétköznapokról:
Ma reggel f√©l-f√ľllel hallottam a Fiala-L√°z√°r p√°rbesz√©det. Felt√Ľnt, hogy ez a L√°z√°r egy akkora s√∂t√©ts√©g, hogy Bolond Ist√≥k sn√≥bli-d√≠jas (Nobel) mellette. B√°r Fiala sem az a nagyon egy√©rtelm√Ľen besz√©l√Ķ firma, de egy intelligens ember √°tl√°t a hablaty√°n, √©s le√ľti a feldobott labd√°j√°t. √Ām ez a t√∂kfej rendre beles√©t√°lt a csapd√°kba, √©s a v√©g√©n m√°r sz√≥lni sem tudott. A z√°rszava pedig egy kiv√°l√≥ min√Ķs√≠t√©s: √Ķ nem tehet arr√≥l, hogy nem odaval√≥ emberek √ľlnek az adott poz√≠ci√≥ban, √©s ha valaki h√ľlyes√©get nyilatkozik, az nem az √Ķ hib√°ja.
M√°s:
A tud√°salap√ļ t√°rsadalom fel√©p√≠t√©se jegy√©ben a k√∂z√©pfok√ļ int√©zm√©nyekben 10%-ak cs√∂kkentik a normat√≠v√°t, √©s minden iskol√°t√≥l lelt√°rt k√∂vetelnek 5 napon bel√ľl (mai h√≠r!). A lelt√°rnak tartalmaznia kell mindent. √Črtsd ezalatt: a homlokzaton h√°ny t√°bla, felirat, z√°szl√≥tart√≥, c√≠mer stb. van, az eg√©szs√©g√ľgyi helys√©gekben h√°ny ajt√≥, t√∂r√∂lk√∂z√Ķtart√≥, wc-kefe, k√©zsz√°r√≠t√≥- √©s t√∂rl√Ķpap√≠r-tart√≥, az oszt√°lyokban h√°ny falik√©pf√ľggeszt√Ķ-kamp√≥, vir√°gtart√≥, ruhafogas, armat√ļra, villanykapcsol√≥, a karnison h√°ny db f√ľgg√∂nycsipesz stb. van.

M√°s:
Zsir√°fok ezrei √∂z√∂nlenek a pesti utc√°kon √©s k√∂lt√∂ztetik be √Ķket a multi-kultik k√∂rnyezet√©be. √Čjjelente 5-8 f√Ķs csoportokban j√°r√Ķr√∂znek, √©s elt√ľntetnek minden magyar eredetre utal√≥ t√°bl√°t, hirdet√©st, amit nem tudnak leverni, mert festett √©s az eg√©sz homlokzatot k√©ne t√∂rni, azt lef√ļjj√°k egy graffitivel. Ahol megjelennek ezek a tetvek, a partetlisek vill√°mgyorsan lel√©pnek. Nagyon k√©sz√ľlnek a Ham(!)uk√°ra, tiszt√≠tj√°k a f√∂rmedelem-men√≥r√°juk helyeit.
Nagyon elk√©lne m√°r egy k√©t gep√°rd a megfelel√Ķ poz√≠ci√≥ba.”

Mindehhez k√©pest Vona a sz√≠vesen foglalkozik a k√©t zsid√≥val, Stohl √©s Alf√∂ldi szerepl√©s√©vel, mert az felh√°bor√≠t√≥ „k√∂z√ľgy”. Lassan, de biztosan a teljes politikai paletta ki√ľr√ľl, s ha nem siker√ľl katasztr√≥fa ok√°n felszereltetni 8 ezer √∂nk√©ntes zsid√≥t Hend√©nek, akkor itt t√©nyleg gep√°rdokkal fognak vad√°szni az ellens√©gre a val√≥di hazafiak, b√°r van hat√©konyabb eszk√∂z is a bef√Ľt√©sre.

RPO (11 kg, 1000 m. hat√≥t√°v. Reakt√≠v l√°ngvet√Ķ.)
http://www.youtube.com/watch?v=KX8McyNa6jk&feature=related
Link
Buratinó, az RPO nagytestvére
http://www.youtube.com/watch?v=6ane4jB35Hs&feature=related
Link
Az√©rt nem kell elken√Ķdni, mert a kmeszetben a Likud √©s a Kadima el√©gg√© √∂sszekarmolta egym√°st, s a Mossad f√Ķvez√©re, a „mindenhat√≥” Dagan el lesz t√°vol√≠tva az √©v v√©g√©ig- Milyen √©rdekes ez, mert mik√∂zben h√°bor√ļra k√©sz√ľlnek, akkor cser√©lik le a „nagyf√Ķn√∂k√∂t”? Terhes volt m√°r ugye? T√ļl sok vaj volt a f√ľle-botja m√∂g√∂tt?
A koreai helyzet is 4el√©g egyszer√Ľnek t√Ľnik. Az USA nemk√≠v√°natoss√° v√°lt a r√©gi√≥ban √©s meg kell teremteni annak a m√≥dj√°t, hogy kipakolhassanak a k√∂rzetb√Ķl. Egyel√Ķre maradjunk ennyiben! A Magyarorsz√°gon dolgozgat√≥, b√≥kl√°sz√≥ h√≠rszerz√Ķ szolg√°latok k√∂z√ľl a magyar m√°r teljesen taccson van. A fi√ļknak halv√°ny g√Ķz√ľk sincs semmir√Ķl, csak csapkodnak, kapkodnak √©s p√≥tcselekszenek. Ahogy l√°tom, nagyon nem kell beavatkozni a jelenlegi helyzetbe, mert Viktor√©k maguk bizony√≠tj√°k be a m√Ľk√∂d√©sk√©ptelens√©get √©s igazolj√°k minden szavunkat.

HozzŠszůlŠsok

# | Rokkenroller Rokkenroller - 2010 11 24 ¦ 19:25:58
Egy kis adalék ehhez:http://szentkoron...-kornyeken
# | gabi gabi - 2010 11 24 ¦ 21:33:41
......√©s ez a 40 ezer mind magyar nevet √©s √°llampolg√°rs√°got kap, ugye? ..... √©s a patk√°nyokat is lel√∂vik, ugye? A temet√Ķ falait pedig m√°r meger√Ķs√≠tett√©k Kolont√°ron.
# | p√°los1200 p√°los1200 - 2010 11 24 ¦ 22:47:20
Sziasztok!
A Jobbik sem mentes a belterjess√©gt√Ķl....... Tulajdonk√©ppen csal√°di v√°llalkoz√°snak is h√≠vhatn√°nk (testv√©rt , ap√≥st nyomni kell.... ha m√°r eddig "harcoltak"). Term√©szetesen mindezt az esti tv sorozatban: "Bar√°tok k√∂zt".
Ap√≥s csak √ļgy al√°√≠rta az egyik zsizsik talpnyal√≥ √°ltal √≠rt programot, hogy el sem olvasta √©s azzal indult az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°son. Amikor sz√°mon k√©rt√©k t√Ķle, hogy milyen programmal rukkolt el√Ķ, a v√°lasz az volt, hogy: ja, h√°t √©n nem is olvastam azt a r√©szt.......
Nem is min√Ķs√≠ten√©m enn√©l jobban......
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 11 24 ¦ 22:54:22
A k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥ √ļjabb koreai h√°bor√ļ miatt ism√©t el√Ķvehetj√ľk Nostradamus azon j√≥slatait, melyek szerint id√©n novemberben j√∂n a III. vil√°gh√°bor√ļ.

Ha engedik a k√©t orsz√°got h√°bor√ļzni, akkor az egy s√ļlyos l√°ncreakci√≥t is elind√≠that a vil√°gban, legal√°bbis, ha hisz√ľnk Nostradamus 2010.-re vonatkoz√≥ j√≥slataiban.

A j√≥s ugyanis id√©n novemberre l√°tta a III. vil√°gh√°bor√ļ kit√∂r√©s√©t, ami eg√©szen 2014. okt√≥ber√©ig eltart majd.
J√≥slataiban szerepel,hogy Amerika, Nagy-Britannia, Franciaorsz√°g, √©s Oroszorsz√°g fesz√ľl majd egym√°snak, √©s sajnos atom, √©s vegyi fegyvereket is bevetnek majd.
Ami nemcsak több tízmillió ember halálát okozza, de az európai gazdaság is teljesen összeomlik. Mindez annak tekintetében félelmetes, hogy Nostradamus a gazdasági világválságot is pontosan eltalálta.
Csiríó a világvégére!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 11 24 ¦ 23:12:39
Dr. Genya!

Mir√Ķl besz√©lsz? Milyen j√≥slatokr√≥l? Hol vannak? L√°ssuk a forr√°sokat! Nostradamus 10 Cent√ļri√°t √≠rt, azaz 10x100 n√©gysoros versik√©t! Legy√©l sz√≠ves megmondani, hogy h√°nyadik Cent√ļria h√°nyadik vers√©ben olvashat√≥ egyik-m√°sik √°ll√≠t√°sod! Az √∂sszes √°ll√≠t√°sodat t√°maszd al√° a forr√°s pontos megjel√∂l√©s√©vel!
Feltéve persze, ha egyáltalán olvastál bármit is Nostradamus-tól!
El√Ķ a form√°val!
B)
# | merlot merlot - 2010 11 24 ¦ 23:14:53
http://www.youtub...re=related
√ćgy j√°rnak az √°rul√≥k!J√ļd√°s:
Nagy √©g ez √ē volt, √ēt vitt√©k v√©rben ott,
√Čs √©n leszek majd ez√©rt is az √°tkozott!
Oly sebbzett volt √©s kegyetlen√ľl meggy√∂t√∂rt,
Egy ember az, tudom, de nekem mégis több,
B√°r √ļgy is tudn√° javamra a menthet√Ķt..
K√©rtem, √≥vtam √ēt!
V√©dtem, √≥vtam √ēt!

Pap:
Hagyd már a gyónást! Felejts el mindent!
Mi√©rt √©rzel miatta b√Ľntudatot?
Pap 2:
Látod a nép is ellene fordult,
Te jó lóra tettél, lásd igazad volt!

Kajaf√°s:
Nagyszer√Ľ tetted majd megmenti Izraelt
Meglásd az utókor feljegyzi még!
Mell√©kes szempont, hogy fizett√ľnk √©rte
Csinos kis √∂sszeg a J√ļd√°s-cs√≥k√©rt!

J√ļd√°s:
Krisztus!
Tudom nem hallhatsz,
L√°sd √ļgy t√∂rt√©nt minden ahogy Te akartad!
Krisztus!
Eladtam népem, és kegyetlen sorsa lesz gyilkosodnak!
√Ārtatlan v√©reddel mocskolnak majd,
Sárban és mocsokban vonszolnak majd,
S√°rban √©s v√©rben verg√Ķd√∂m majd,
S√°rban √©s mocsokban verg√Ķd√∂m, verg√Ķd√∂m, verg√Ķd√∂m majd!

√Čn, hogy szeressem √Ķt, mond!
Oly nehéz róla szólnom!
Ember √Ķ, mi√©rt lenne m√°s?
√Čs nem kir√°ly, hisz √©pp olyan, mint b√°rki m√°s.
Tudom, de mi√©rt r√©m√≠szt √ļgy ha halott lesz √©s hideg...?
Mond, szeret-e? √Čs hagy-e √©lni majd!?
Gondol-e majd r√°m?

Az elmém oly sötét most!

Istenem! Undorodom!

Eszköz voltam, és Te tudtad ezt!
√ďh Istenem!
Megtudom-e valaha, miért engem választottál?
Krisztus!
Te vagy a gyilkosom! Te vagy a gyilkosom! Gyilkos vagy!
Gyilkos!
Gyilkos!
Gyilkos!

Tömeg:
Sz√©p volt J√ļd√°s...
J√≥ √©jt J√ļd√°s...
Sz√©p volt J√ļd√°s...
J√≥ √©jt J√ļd√°s...
Sz√©p volt J√ļd√°s...
J√≥ √©jt J√ļd√°s...
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 11 24 ¦ 23:34:27
Mégvalami Genya doki!

Mind az 1000 vers megvan nekem az eredetiben franciául, és annak angol fordításai is! Kíváncsian várom a forrásmegjelöléseidet!

:P
# | kincses kincses - 2010 11 25 ¦ 00:23:40
Fi√ļk,mi√©rt is nem hagyj√°tok Dr.Geny√°t kibontakozni, amikor olyan √©p√≠t√Ķjelleg√Ľ hsz-eket √≠r?hm?
# | spartakusz spartakusz - 2010 11 25 ¦ 04:51:48
Sziasztok!

Gy√Ľjt√∂ttem √∂ssze egy csokrot Notradamusb√≥l - ahogy √©n l√°tom:

lejjebb leírom magyarul -

1 2

Lesz majd, hogy a pénz egyre kevesebbet Ne szokjátok meg a zsarnokságot,
ér, s az emberek apraját eldobják, ne szokjátok meg az apró lépéseket,
√©s hi√°ba lesznek a p√©nzek egyre sz√©pek, ne t√Ľrj√©tek el a zsarnoks√°got -
s√ļlyuk miatt m√°r a koldusok sem hordj√°k, az √°rtatlans√°g k√∂nnyen l√©pre megy
√Črt√©ke nem lesz semmi a munk√°nak Ne hagyj√°tok, hogy visszaj√Ķjenek,
√©s nem lesz semmi haszna a p√©nznek mert idej√ľk hamar le√°ldoz,
uzsorások magyar földre licitálnak Ne támogassatok hamis törvényeket,
gazdagok helyett fizetnek a szeg√©nyek. a m√ļltb√≥l ezt √ľzeni Nostradamus.
3 +1
Róka, s hiéna vezeti a népet, A második ezredév után
alattuk sz√©tesik az orsz√°g. Pann√≥nia v√°ratlan er√Ķre kap,
a r√≥ka egyed√ľl sokat t√©ved, kir√°lyok gy√Ľl√©se lesz Bud√°n
a hiéna megássa sírját, de császáruk magyar marad,
Végtelen a nép ostobasága, kelet és nyugat központja lesz,
de lassan felt√°mad az √ļj er√Ķ, egy √©vsz√°zadra legy√Ķzhetetlen,
nem hallgat r√≥ka hi√©na szav√°ra, szembesz√°llni vel√ľk nem √©rdemes
Pann√≥nia nem lesz d√∂gtemet√Ķ. uralkodik a L√©lek √©s a Szellem.


magyarul: a h√°rom plusz egy azt jelenti, hogy Magyarorsz√°g nem fog egy kihalt siv√°r temet√Ķh√∂z hasonl√≠tani hanem felvir√°gzik √©s √©lni fog, akkor amikor a ravasz r√≥k√°t /politikai kalandorok/ √©s a hi√©n√°t / uzsor√°sok/ nem hatnak r√° - NEM HALLJA √ēKET! A L√©lek √©s a Szellem FOG URALKODNI - /a hit √©s az √©sz/

szeretettel: spartakusz...
# | spartakusz spartakusz - 2010 11 25 ¦ 04:59:29
√ļgy is mondhatn√°nk:

A TUD√ĀS FORRADALMA GY√ēZ A F√ĖLD√ĖN!

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.75 mŠsodperc
101,549,513 egyedi lŠtogatů